mr arkdaşlar
17 haftalık hamileyim ve dha önceden bi kaybım da var.
ilgili konusuna hakim bi doktor istiyorum, tabi hastanede yenidoğn yoğun bakımın olması ve çocuk doktorlrının da olması önemli.
doruk çekirge sanırım bu özelliklere sahip am hangi doktor sizce.
lütfen bana yardım edin. genelde sevil hanım ve melike hanımın ismi öne çıkıyo
melike hanım d ayeni gekldi galiba.
yrdımlarınızı bekliyorum
ben yıldırım dorukta yaptım doğumumu.gizem yıldırımdı doktorum.çok memnundum ondan da.ama sen çekirge dorukta doktor sormuşsun o yüzden onu önerdim.çok arkadaşım gitti ve herkes çok memnun sevil hanımdan memnun olmayan yok benim tanıdıklarımdan.o yüzden sanada rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Merhaba canım biraz geç olcak cevabım ama benimde bir kaybım var ve şu anda 28 haftalık hamileyim. Çekirge Dorukta Sevil Hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Benim fikrimi sorarsan çok iyi bir doktor. Hamileliğin sağlıklı ve çok güzel geçmesi dileğiyle.
melike hanım jimerdeyken ona gidiodum pek fazla konuşmazdı ama 2ay gttm zaten ayrıldı belki son aylarda daha ilgilidir metini duydum çünkü çok memnun kalan war inş sende kalrsın