- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi gxuxzelresim
melis cnm seni dün bursalı bayanlar topiğinden okumustm orada arkadaslara doğumum kötü gecti falan yazmıssın cok üzüldm cnm gecmiş olsun bu kadar sey yasamana rağmen ne kadar iyi niyetli bir mesaj yazmıssın...ALLAH herkesn yardımcısı olsun ben kendisine bir daha gitmedm esi cocuk doktrmzdu onuda bıraktım doruğa sürekli gittim oğlumu sünnet ettirdim cocuk dktru orada ama onların bulunduğu binaya bir daha hiç gitmedm gitmek nasip olmasında...
teşk ederim canım.Kimseyi korkutmamak adına yumuşak bir şekilde anlatmaya çalıştım..Eşide kızıma baktı zaten ekip gibiler biliyorsun.Eşine laf denilince oda bozulmadı değil.Bir daha götürürmüyüm Allah korusun hemen bebeğimi başka bir hastanede muayene ettirdim zaten.33. haftada başlamasaydım zaten devam etmezdim anlardım iç yüzünü.seçim yapmakta herkes özgür tabi..Bursada hastane sıkıntısı çekiyor insanlar malesef!kim bi dr a iyi diyorsa oraya akın oluyor.bebeğim biraz ele gelsin kendim de gidip yaşadıklarımın sebebini başka bi dr dan öğreneceğim.netten biraz bilgi edindim dr hatası olduğu ortada.Dua etsin de bende bişey çıkmasın.
Sağol canm bbeğim bugün 8 günlük oldu.şimdi iyiyiz çok şükür.ALLAH kimseye yaşatmasın..Haklısın unutmak çok zorrr.melis16 geçmiş olun üzüldüm çok insanın doğumu kötü geçincede unutamıyor bende ameliyathanedeki ilk dakikalarımı unutamıyorum o anlar yüzünden ikinciyi baya bi düşünmem şimdilk hiç niyetim yokta insan zaten hasssas oluyor bir de kötü şeyler yaşayınca çok üzülüyor.Yavrun sağlıklı sıhhatlidir inşallah nekadarlık şimdi