• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

merhaba arkadaşlar bende doruk tıpa gidiyorum doktorum fatma hn 4 aylık hamileyim çok memnunum hekimlği çok ii diye duymuştum kendide çok ii ilgileniyor konuşuyor dinliyor doğumuda doruk tıpta yapcağım gerçi fiyatlar konusunda konuştuğumda çok erken daha demişti ama normal için 800 demişti ama en kötü durumu düşündüğümüzde sezeryan flan 1.500 -1600 değişebiliyor demiti doğuma yakın konuşacağız zaten dedi

tabi canım aşkolsun konuşruz hatta msn e giriyorum kaçtır yoksun denk gelirsek konuşuruz bugün de gittim doktora keyfim kaçık çok açılma yok sancı çok kan ve idrar tahlilleri aşırı bozuk çok acı çekiiyorum bu günlerde doğsa da rahatlasam

mrb serayahsen.öncelikle geçmiş olsun.kaç haftalık hamilesin.bende bugün 39 haftalık oldum.merakla bekliyorum ama geçen kontrole gittiğimde açılma yoktu bende de.ha bugün ha bugün bekliyorum stres yaptım.gizem hanımamı gidiyosun sende?

milletin bahsettiği normal doğum 500 dedikleri yıldırım doruk çekirgede 800 ama yönetim taksitlendirme yapıyor birkaç arkadaş doğum yaptı sezeryan da 1200 bilginiz olsun

çekirge dorukta 5 tane kadın doğumcu var hepside uzman cnm farklı olan yok hepsi aynı eğitimden geçmiş emin olabilirsin aralarındaki fark sigorta anlaşmalarının olup olmamasıdır biz aile boyu doruktayız yıllardır

evt arkadaşım haklısın bazı doktorların muayene ücreti 60tl ve arkadaşların o doktorların uzman oldukları icin ücret böyle yazmışlar bende dogru bulmadım onlar uzmansa diger doktorlar piretisyenmi yani burda yanlış bilgilendirme var dediginiz gibi hepsi uzman doktor sadece fatma hanım ve sevil hanım sigortayla anlaşması olmadıgı icin ücretleri yüksek....ve taksitlendirme oluyo yazmışsınız yıldırım doruk icinde gecerlimi takssitlendirme.....?

ve arkadaslar bildiğim kadarıyla bu iki doktor hastahanenin ortaklarından biri zaten bashekimin esi.diğer dktrlrı bilemem ama bu ikisi uzmn dktr.arastırabilirsnz

uzman doktor degil demedimki zaten bende evet uzman doktor ve diger doktorlarda uzman.benim oglumun doktoruda doruk cekirgede ve muayene ücreti 60tl.orda başka cocuk doktorlarıda var ve ücreti 25tl.yani ordaki bircok doktorların her bıranjın doktorlarında 2tanesi sigortayla anlaşmalıysa 2degil ücretlendirmede buna baglı 4senedir cekirge doruga gidiyorum bende ücretlerle doktorların arasındaki fark uzmanlıkları degil sigortayla ilgili....

mrb serayahsen.öncelikle geçmiş olsun.kaç haftalık hamilesin.bende bugün 39 haftalık oldum.merakla bekliyorum ama geçen kontrole gittiğimde açılma yoktu bende de.ha bugün ha bugün bekliyorum stres yaptım.gizem hanımamı gidiyosun sende?

bende otuz dokuz haftalığım yirmi nisan bizim doğum heralde 40 hafta oluyo ogün normalde en baştan beri 20 nisan dendi son ayda bebek biraz iri erken gelir demişti gizem hanım hevesle gittik sancı var açılma yok sancılarda iltihap varmış ondan oluyomuş antibiyotik kullanıyorum bakalım daha azaldı da bu oğlanın gelmeye niyeti yok hiç

bende otuz dokuz haftalığım yirmi nisan bizim doğum heralde 40 hafta oluyo ogün normalde en baştan beri 20 nisan dendi son ayda bebek biraz iri erken gelir demişti gizem hanım hevesle gittik sancı var açılma yok sancılarda iltihap varmış ondan oluyomuş antibiyotik kullanıyorum bakalım daha azaldı da bu oğlanın gelmeye niyeti yok hiç

banada aynen 20 nisan dedi doğum tarihini ama 1 haftada önce de olabilir denmişti.benimki de oğlan.gelmeye niyeti yok gerçekten.inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız oğluşlarımızı.ben cuma günü kontrole gidicem.sen ne zaman gidiceksin?

bu arada serayahsen sen normal doğum olucak dimi?epidural düşünüyomusun?ben epidural noramal düşünüorum ama çok merak ediyorum nasıl olcak doğumum diye?biraz korkuyorum açıkçası

mrb seda inş hayırlısıyla dogumunuzu yaparsınız bende agrısız dogum düşünüyorum aslanıda dogumdan sonra nette girip nası gectigini anlatırsanız sevinirim benim doguma daha 2ay var sizin dogumu bende merakla bekliyorum ...allah yardım etsin ikinizede ve bütün hamilelere....

teşekkür ederim.bakalım bekliyoruz işte şimdi heyecanla.doğumdan sonra mutlaka yazarım.sanada hayırlı doğumlar.inşallah herşey iyi geçer.senin doktorun kim?

Ben yeni gittim sedacım doğumda giderim bidaha çünkü gidiyorum keyfim kaçıyo sonra nst ye giriyorum devlet hastanesinde 2 günde bir sancılar başlayınca gideceğim ben hep normal doğum düşünüyordum ama epidural normal yapmaya karar verdim inşallah öyle olur sadece 4 cm açıklık lazım ama yok şimdilik salıya kadar açılır inşallah bide gizem hanım çarşamba perşembe cuma ve cumartesi ordaymış sadece ben salı doğurursam başkası girecek herhalde o beni endişelendiriyor

teşekkür ederim.bakalım bekliyoruz işte şimdi heyecanla.doğumdan sonra mutlaka yazarım.sanada hayırlı doğumlar.inşallah herşey iyi geçer.senin doktorun kim?

benim doktorum şeyma hanım gizem hanım tüp bebek egtimine gittigi icin şeyma hanımı tercih ettim.birde arkadaşlar erkek bebegin hep gec oldugunu söylerler benim oglum 40haftayı doldurdu artı 1hafta daha gecti üstünden doktorum artık bana yatış vermişti sezeryana karar verdi hastaneye yattım ve sabah amaliyata girecektimki akşam 8gibi sancılandım ve dogum yaptım sabah amaliyata girecekken hastaneden cıktım allahaıma şükürler olsun.bu yüzden endişşelenmeyin vakti gelince bebek baglasanızda durmaz gelir zaten.boşuna sitres yapmayın kendinize.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

ewt ben de ondan endişeliyim.gizem hanımın olmadığı bigün olursa kim gircek nasıl olucak doğum bilmiyorum hiç?sancın başlayınca hastaneyemi gidiceksin direk yoksa doktorumu arıcaksın?

ben de epidural istediğimi söylemedim hiç konuşmam gerekirmiki ?o an anestezi uzmanı olmazmı orda?doktora yarın söyleyeyim o zaman

Back
X