• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

merhaba..bütün toppikteki yazıları okudum kızlar.... doğum yapan seda arkadaşı tebriketmek istiyorum..allah ömür versin evladına...
seray arkadaşta doğumda herhalde bende mrk ettim...
kızlar bende 5 aylık hamileyim doktorum jimerden kendi muayenehanesine geçti ve çekirge dorukla anlaşmış...bana doğumun dorukta olacağını söyledi ve en kötü ihtimal sezeryan olursa herşey dahil 1600 ücreti olduğunu söyledi..
ama ben hiç çekirge doruğa gitmediğim için hastahane hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum..rahat bir doğum geçirebilirmiyim orada...doğumdan sonra odalarında rahat edebilirmiyiz personeli nasıl odaları nasıl hemşireler çocuk doktoru adan zeye merak ediyorum...
jimer çok temiz ve lüks bir hastahaneydi dorukta orası kadar temiz ve şık bir hastahanemi acaba...

bunun dışındada başka bir toppikte orada sipinal epidural yaprıran bşr arkadaşın hiç memnun olmadığınıda okudum..anestezi doktorundan hiç memnun kalmamış çok suratsız ve hiç bir iletişime geçmeden iğneyi yapmış hiç birşey demeden çıkmış odadadan tamda güzel bir uyuşma sağlanmamış...
ama buarkadaş geçen sene doğum yapmış..acaba anestezi doktoru hala aynımı onuda bilemiyorum...

kızlar; doğum yapanlar daha detaylı bunları anlatabilirseniz sevinirim..

merhaba..bütün toppikteki yazıları okudum kızlar.... doğum yapan seda arkadaşı tebriketmek istiyorum..allah ömür versin evladına...
seray arkadaşta doğumda herhalde bende mrk ettim...
kızlar bende 5 aylık hamileyim doktorum jimerden kendi muayenehanesine geçti ve çekirge dorukla anlaşmış...bana doğumun dorukta olacağını söyledi ve en kötü ihtimal sezeryan olursa herşey dahil 1600 ücreti olduğunu söyledi..
ama ben hiç çekirge doruğa gitmediğim için hastahane hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum..rahat bir doğum geçirebilirmiyim orada...doğumdan sonra odalarında rahat edebilirmiyiz personeli nasıl odaları nasıl hemşireler çocuk doktoru adan zeye merak ediyorum...
jimer çok temiz ve lüks bir hastahaneydi dorukta orası kadar temiz ve şık bir hastahanemi acaba...

bunun dışındada başka bir toppikte orada sipinal epidural yaprıran bşr arkadaşın hiç memnun olmadığınıda okudum..anestezi doktorundan hiç memnun kalmamış çok suratsız ve hiç bir iletişime geçmeden iğneyi yapmış hiç birşey demeden çıkmış odadadan tamda güzel bir uyuşma sağlanmamış...
ama buarkadaş geçen sene doğum yapmış..acaba anestezi doktoru hala aynımı onuda bilemiyorum...

kızlar; doğum yapanlar daha detaylı bunları anlatabilirseniz sevinirim..
canım öncelikle merabalar bende doruga gidiyorum 4senedir 7aylık hamileyim şuanda daha dogum yapmadım ama yıldırım dorukta yapacagım dogumumu.cekirge doruk gercekten cok temiz personeli güler yüzlü jimer kadar lüks olmasada orasıda cok güzel ve yeni dogun ünitesive yogun bakımı var zaten doktorun oraya gecmiş senin icin zaten sorun yok en azından doktorunu tanıyosun biliyosun.hastane hakkında bilgi istersen gercekten temiz ve güzel bi hastane en önemliside herkez güleryüzlü.benim 3yaşında bi oglum var ve doktoru cekirge dorukta süreklide gidip geliyorum güvenebilecegin bi hastane.dogumla ilgili bende pek bişey söyleyemem 2ay sonra dogumum ama burdaki arkadaşlar sagolsun tecrübelerini paylaştılar..seda arkadaşım sayesinde bende kafama takılan soruların cvp bını aldım..şimdiden hayırlı dogumlar sana

sağol aslacım çok teşekkürler içim rahatladı..personelde önemli insana moral veriyor onlarda...sanada hayırlı doğumlar canım ..sen benden önce bebişini kucağına alacaksın ozaman doğum hikayenide okurum canım sağol

anca kendime geldi kötü bir süreç geçirdim malesef 26 nisanda bebişimiz sezeryanla doğdu 23ünden beri hastanedeydik hep yattım orda doğal yolla bebişi bekledik sancı çoktu doğum başlamıştı açılma yoktu sezeryana girdik ve rahatça çıktık tek problem belden uyuşturma sonucu baş ağrısı mide bulantısı hala çekiyorum tavvsiye etmem

çekirgede yaptım 1250 liraya çıktık rahat temiz iyiiki de özelde yaptım valla

aa canım öncelikle gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebişini..sezeryan oldu demek gecmiş olsun.bundada vardır bi hayır tabiki.cekirgeye neden gectin tekrar gizem hanımmı yaptırdı dogumu.tekrar gözün aydın:emir_bebek:

anca kendime geldi kötü bir süreç geçirdim malesef 26 nisanda bebişimiz sezeryanla doğdu 23ünden beri hastanedeydik hep yattım orda doğal yolla bebişi bekledik sancı çoktu doğum başlamıştı açılma yoktu sezeryana girdik ve rahatça çıktık tek problem belden uyuşturma sonucu baş ağrısı mide bulantısı hala çekiyorum tavvsiye etmem

hadi gözün aydın güle güle büyüt bebeğini.erkekmiydi seninki de?Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.annelik çok güzel bi duygu.

gözünaydın seraycım bende toppiğin başından beri senin yazdıklarını okudum seni o yüzden merak ettim doğum endişelerin seninde vvardı okuduğum kadarıyla..bende aynı şeyleri yaşıyorum ve çok merak ediyorum..bende kısmetse çekirge dorukta yapacağım doğumumu nasıldı herşey temizmiydi ..ilgi alakanasıldı hemşireler ..çocuk doktoru falan .anestazi uzamnıda çok önemli canım anestazi uzmanı nasıldı???senin belden uyuşma derken sipinalmi oldu yoksa epidural sezeryanmı???neden okadar bulantı ve ağrı yaşadın biraz anlatabilirsen sevinirim..çok geçmişolsun ve gözünaydın tekrar....dikiş yerlerinde dayanılmaz ağrıların oldumu??

Son düzenleme:
anlatayım arkadaşlar bugün biraz daha kalkabildim çünkü 5 gündür yatıyordum yıldırımda gizem hanım herzaman olmadığı için ayın 20sinde birkaç problem oluştu biz hatice hanıma geri dönelim dedik oraya gittik ilgi alaka süper hatta hatice hanım yoktu 23 nisanda izne çıkmış icapçı olarak melike hanım vardı çok ilgilendi doğumu da başlatacaktı epidural normalle ama bebek 4.200 riske atmayalım pazartesiye kadar bekleyelim kontrol altında tutalım seni dedi peki dedik melike hanımı da şiddetle tavsiye ediyorum çok iyi bir bayan hatice hanımda doğurdum ama doğumdan çıkışımdada ilk onu gördüm sağolsun kapıda bekliyodu neyse benim ayın yirmisinde suyum geldi ama kahverengi akıyodu ve pütürlü parçalar geliyodu sürekli nst ye bağlıydım ve hiç nst ücreti ödemedik ödeseydik 35ten hesaplayın 15 kere takıldı bi kere hemşireler de hep ilgilendi pazar akşamıda kan geldi kıpkırmızı korktum çok o gece de sabaha kadar nst serum falan sancı çok açılma 2 cm ve bebeğin kafası yerine oturmamış bi türlü pazartesi öğlende hatice hanım sezeryana alalım dedi on bir buçukta girdik on ikide çıktık

doğum anına gelelim şimdi ben genel anestezi istedim tam bayılmak yani hatice hanım bebeğe zararlı spinal yada epidural tavsiye ediyorum dedi eşim tamam dedi ben olmaz panik atağım var fenalaşırım dedim bişey olmaz olursa bayıltırız dediler tamam madem dedim hazırlandık doğum haneye giderken zangır zangır titredim ağlama ggeldi korktum içerisi de baya kalabalıktı anestezici bey geldi belime spinal anestezi kateterini taktı ayaklarım öyle bi uyuştuki felç oldum sandım o benim psikolojimi çok etkiledi kıpırdatamamak rahatsız etti sonra sondayı taktılar hiç hissetmedim önce takçaklardı takan hemşireyle tartıştım sonra olmaz diye tutturdu anestezici olur deyince taktı neyse sonra önüme bi perde çektiler başladılar batikon falan sürmeye bende tavanda aydınlatıcı var aynalı ordan görüyorum neşteri eline alınca doktor fenalaştım ölüyorum kalbim sıkışıyo diye bağırmaya başladım paanik atak krizi geldi çünkü sonra anestezici geldi seruma bi iğne yaptı 30 saniye içinde uyudum un beş dakika sonra nasıl uyandırdılar bilmiyorum çok güzel bi bebeğin oldu dediler çok rahatlamıştım

odaya aldılar 2 saat sonra uyuşma bitti 6 saat sonra yemek yedim 9 saat sonrada sondaayı çıkarıp yürüttüler o gece de ve ertesinde rahatça yürüdüm yürümeye gayret etmesem hala yatıyo olurdum çok zor hakkaten insanın canı acıyo ama rahatın için yapmak zorundasın dikişlerim karnımın en altında iç çamaşırının başlangıcında estetik dikiş atmış çok temizdi vücudum kimisi berbat çıkıyo yıkanamıyolarda kaç gün hemşireler hasta bakıcıklarda seni çok güzel temizliyo ilgileniyo her çağırdığında geliyolar sürekli tansiyona ateşe bakıyolar çok rahat bir hastane hakkaten bide eşim süprüz doğum fotoğrafı çektirmiş beş tane bayıldım karnımdan çıkarken falan hatıra oldu memnun kaldık biz sezerryansa zübeydeye gideriz diyoduk iyikide gitmedik herşey dahil refakatçı yemek nst ler 1200 lira epidural istersen 1400 ama spinalin pek farkı yok ağrım oldukça serum takıp ağrı kesici yaptılar zaten biz ertesi günü çıktık benden ve bebekten kan aldılar bide korse taktılar onlar da 50 lira tuttu elli de fotoğraflar 1300 ödedik çıktık ama değer rahatın için

sorunlar eve gelince başalaıdı inanılmaz bi baş ağrısı ki hala var 5. gün mide bulantısı ve boynumu eğemiyorum ağrı yapıyo geçer bir iki güne artık bebişimi alınca unutuyorum yavrum çok tatlı anlatamam size bayılıyorum onu sevmeye doyamıyorum unutmadan çocuk doktorunu 3 kere gördüm odaya geldi kontrol etti pek bi fikrim yok iyi biri heralde hakan beymiş pazartesi gitçez kontrole tekrar bilgi veririm

dikişler çıktığımda biraz ağrıdı sonra ağrı kesici yaptılar geçti şimdide bi problem yok sadece öksüremiyorum ve istifra edemiyorum o zaman acıyo normalde hiç acımıyo

çok geçmişolsun seraycım darısı başımıza..neden okdar mide bulantın ve başağrın oldu acaba daha önce kimsede duymadım böylegünlerce mide bulantısını canım doktorla konuştunmu...
bide bu epiduralde beline iğne vururlerken eğiliyormuşsun ya tam omuriliğe..acıyormu???

bide fotoğraftan bassetmişsin o hastahanenin fotoğrafçısımı??50lira çok uygunmuşşş.nasıl çektirdiniz o fotoğrafları ve kaç poz??o fotoğrafçı hastahanedeyse bende kesin çektiririm canım çok güzel...

anestaziden ayılırken öyle nefessiz falan kalmadın demek..müthiş bir ağrı sızın olmadı ....allahım darısı başımıza..
yavrunuda allah ömür versin sağlıklı günler sizin olsun...

canım çok geçmiş olsun baya zor bi doğumun olmuş.tekrar bebeğni güle güle büyüt.erkekmiydi?adını ne koydunuz?nasıl annelik?alışabildinmi?ağlıyomu çok?bak gaz probleminiz olursa nurse harveys diye bi ilaç var eczanede çok iyi birebir rahatlatıcı sindirimi kolaylaştırıcı etkisi var.bitkisel bi şurup hiç bi zararı yokmuş doktorlar tavsiye ediyo çok..

seraycım gecmiş lsn bebeğini Rabbim analı babalı büyüsün hayırlı evlat lsun inş.mpsy fotoğrafcı hep orda bahar hanım sen dktrna söyle bir tek pazarları yok önceden haber verirsen geliyor ben 10 tane falan cektrmstm 70 ödedim seraycm bebişin ismi ne

annelik mükemmel bişey onu alınca acılarımı unutuyorum bebişimin ismini babası koydu ömer yasir çok uslu maşallah gaz problemi şimdilik yok sıvazlayarak hallediyoruz ama o ilacı öğrendiğim iyi oldu 5 poz foto çekmişler çok güzel fotolar büyük büyük hepsi 50tl tuttu sondayı takarken hissetmedim çıkarkende birden çekti acımadı ilk tuvalette az yandı okadar epidural ve spinalden kaynaklanan başağrıları normal büyük çoğunlukla görülebiliyomuş bugün biraz daha iyi yarına bişey kalmaz inş.bol bol neskafe iç diyo doktor Allahtan bebişe uykusuzluk yapmıyo.omuriliğe vurulan iğne hiiç acımıyo ben hareket edersem bişey olur diye korkuyodum acımadı rahattı gerçi onun pek bi faydası olmadı panik atak krizi gelince tek avantajı sondayı hissetmedim çok acıyo demişlerdi çünkü uyanırken de 5 dk lık bi uykuya dalmışım da kendi kendime uyanmışım gibiydi çok rahattı keşkebaştan tam anestezi diye tuttursaydım görmek beni yıprattı rahatsız olduğum için ama korkmayın bence bebeğinin çıkışını hissetmek görmek güzel bişey olsa gerek ben rahatsızdım saddece ondan öyle oldu

Back
X