bursa doruk tıp ve cer. merkezinde doğum yapanlar.

ben doruk tıp merkezinde evrim aydına gidiyorum güler yüzlü açıklama yapıyor ben memnunum onun eşide doktor ali rıza aydın oda iyi diyorlar

ben zübeyde hanıma gidiyorum ama çok memnun değilim bahar yada doruğa gitmek istiyorum baharı doğum için çok tavsiye etmediler o yüzden doruk düşünüyorum hangi doktor iyi bilmiyorum ama özelliklede epidural normal istiyorum yani ağrısız doğum hangisi yapıyor bilmiyorum orada ağrısız doğum yapan var mı aranızda

Dr. Evrim hanımda Ali Rıza beyde çok iyi insanlar ama sevil hanımla hiç tanışmadım...

benim doktorumda sevil paker çekirge doruk özel bursa hastanesinde .bildiğim kadarı ile tüm doğumlarını kendileri izliyorlar ve yaptırıyorlar.yakınımda sevil hanımda epidural normal doğum yapmıştı oldukça memnundu

Dorukta şöyle birşey de duydum bi bayan doktor varmış sanırım o ücret olarak 60tl alıyormuş diğerleri erkekmiş herhalde onlar 40 alıyormuş doğrumu bilmiyorum ama bana mantıksız geldi

Dorukta şöyle birşey de duydum bi bayan doktor varmış sanırım o ücret olarak 60tl alıyormuş diğerleri erkekmiş herhalde onlar 40 alıyormuş doğrumu bilmiyorum ama bana mantıksız geldi

ben sevil hanıma takip olduğum için biliyorum.fatma hanım ve sevil hanım özelmuayene olarakta bakıyorlar 60 ytl.ancak dogumda ve reçetede sskdan faydalanıyormuşuz.evrim hanım ve hatice hanım sskdan bakıyorlar.şuanda doruk grubunda çalışan erkek doktor yok ali rıza bey vardı yıldırım doruktan oşimdi soranusa geçti.başka sorun olursa ben sorarım istersen

arkadaşlar çekirge dorukta fatma hanım varmış iyi bir doktormudur bilgisi olan varmı acaba şuan 6 aylık hamileyim ve dğumu orda düşünüyorum

en iyisi kendi gözünle önce değerlendirip karar vermem galiba.herkes kişisel olarak yazıyor.olumlu ya da olumsuz.belliki kafan karışık benim memnuniyetim varsa bile senin ne hissettiğin önemli sabredersen kendi yanıtını bulursun

Kızlar bende ilk muayene olmak için evrim hn.dan randevu almıştım geçen hafta salı günü.Ama kendisi acil doğuma çıktığı için bende daha fazla beklemek istemediğim için hatice taşlıya muayene oldum iyi biriydi ama extra bir ilgi göremedim.yinede sorduğum sorulara cevap verdi diyebilirim.Muayene oldum enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi memnun kaldım aslında ama muayene ücreti 25 tl ok.ilaçların bittikten sonra tekrar gel smear testide yapıcam dedi.Tekrar gidicem yine bi 25 tl ödücem ayrıca test için 37 tl ödemem gerekecek.o test bu test derken astarı yüzünü geçecek.ayrıca özel hast.de doğum düşünmüyorum dorukta doğum yapan bazı ark.lar memnun kalmamışlar kalanlarda var elbet.Diyorumki zübeydeye gitsem kullandığım hapları gideceğim doktora söylesem olmazmı acaba illa o doktoramı gitmem gerekiyor ama zübeyde de ilgilenirlermi acaba orasıda muallak.ayrıca doğum ne kadar dorukta onuda bilmiyorum?Kararsızım ......:1no2:

zübeyde hanıma gittim ilk dört ay ama hiç memnun değildim rezillik sıra bekle ayakta ayıl bayıl nefret ettim ordan özele gidicem dedim ve onun bir üst caddesinde doruk özel bursa hastanesine gittim aman Allahım tertemiz çok da güzel ilgileniyorlar ilk defa da bebeğimi ultrasonda gördüm zübeydede ultrason için ayrı yere gidip sıra bekliyorsun insanıda köpek gibi azarlıyorlar bebeği görmüyosun bile eline verilen resim netse onunla avunuyorsun kadın bana bi güzel anlattı bu başı bunlar ayakları kemiklerine kadar gördüm yirmi beş lirayla insan olduğumu hisstettim ya randevusuz gittim hiç sıra bile beklemeden girdim doğum ücreti umrumda değil arar bulup buluştururum ne yapayım sağlığım söz konusu rahat rahat insan gibi doğum yapayım

Kızlar bende ilk muayene olmak için evrim hn.dan randevu almıştım geçen hafta salı günü.Ama kendisi acil doğuma çıktığı için bende daha fazla beklemek istemediğim için hatice taşlıya muayene oldum iyi biriydi ama extra bir ilgi göremedim.yinede sorduğum sorulara cevap verdi diyebilirim.Muayene oldum enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi memnun kaldım aslında ama muayene ücreti 25 tl ok.ilaçların bittikten sonra tekrar gel smear testide yapıcam dedi.Tekrar gidicem yine bi 25 tl ödücem ayrıca test için 37 tl ödemem gerekecek.o test bu test derken astarı yüzünü geçecek.ayrıca özel hast.de doğum düşünmüyorum dorukta doğum yapan bazı ark.lar memnun kalmamışlar kalanlarda var elbet.Diyorumki zübeydeye gitsem kullandığım hapları gideceğim doktora söylesem olmazmı acaba illa o doktoramı gitmem gerekiyor ama zübeyde de ilgilenirlermi acaba orasıda muallak.ayrıca doğum ne kadar dorukta onuda bilmiyorum?Kararsızım]

bak ben zübeydeden kaçmayım git istersen ama anlatamam sana gördüğüm bi olayı anlatayım kadın 9 ayı geçmiş sabah 5te sancılarla hastaneye gelmiş ultrasona göndermişler git baktır bakalım doğum sancısı mı diye ultrasonda saat 10da başlıyo onu gönderdiklerinde 9du ve 52.sırayı vermişler bekle bekle kadının kanaması oldu yakınları gitti konuştu aldılar içeri ama kanamayı durdurmaya uğraştılar çok üzüldüm ben böyle şeyler yaşamamak için doruğa gittim

Back
X