Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vedat beyden randevu aldım. Ben tamanen estetik amaçlı gidicem. Daha önce vedat beye sadeceestetik amaçlı giden oldu mu? Ne kadar ücret almakta yardımcı olur musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vedat beye gitmiş bulunmaktayım. Çok tatlı sevecen bir beyfendi sorunumu anlattım kaba taslak bi çözüm konuştuk detaylar için Yarın tomografi çekilip pazartesi tekrar görüşücm. Ameliyat olucam sanırım. Bu ara devlet estetik müdahaleleri karşılamıyor 2600 gibi bi ücret tutuyor .
Bende sadece burun estetiği için gittim zaten görüşmeye. Olucam vedat beye büyük ihtmalle ondan sonrada paylaşırım sennle.
Vedat beyden randevu aldım. Ben tamanen estetik amaçlı gidicem. Daha önce vedat beye sadeceestetik amaçlı giden oldu mu? Ne kadar ücret almakta yardımcı olur musunuz?
Tatlım olunca yazcam zaten 9 mayısta oluyorumm yazıcm hayrlısıyla çıkınca ameliyattan
vedat menderes ile ilgili bilgilendirmelere devam ederseniz çok sevinirim
Oldunuz mu acaba ameliyat memnun kaldınız miTatlım olunca yazcam zaten 9 mayısta oluyorumm yazıcm hayrlısıyla çıkınca ameliyattan
oldun mu ameliyat cnm, bende istiyorum ama kararsızım. ameliyattan korkuyorum, tampon olayı vs. bazıları tampon koymuyormuş acaba vedat bey nasıl yapıyorben de gittim vedat beye.herkesin dedigi gibi çok samimi ve ilgili bir doktor. genel itibariyle kendi fikrini söyleyip gerisini sana bırakıyor. bana senin için gerekli degil dedi ama olmak istersem de yapmam demez tabi. sömestr boyunca doluymuş. tomografi de istiyor tam olarak durumu netleştirebilmek için.
ayrıca dr u bekleyen diğer hastalara da sordum nasıldır diye. kontrole gelenler çok memnun olduklarını söylediler. ben ankaradayken bir dr a gitmiştim ama hiç bu dr gibi degildi tavırları. bursa da başka dr a bakmadım ama ameliyat olmaya karar verirsem vedat beye giderim.