Bursa dr. Vedat menderes

Zozekin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
16
0
6
Bursa
Vedat beyden randevu aldım. Ben tamanen estetik amaçlı gidicem. Daha önce vedat beye sadeceestetik amaçlı giden oldu mu? Ne kadar ücret almakta yardımcı olur musunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vedat beyden randevu aldım. Ben tamanen estetik amaçlı gidicem. Daha önce vedat beye sadeceestetik amaçlı giden oldu mu? Ne kadar ücret almakta yardımcı olur musunuz?

merhaba..bende vedat beye gıdıcem ama amelıyat olan kımse bulamadım..eger amelıyat olursan lutfen banada yardımcı olurmusun..sonrasında hanı nasıl gectı ne kadar basarılı dıye..dr. hakkında hıcbısey bulamıyorum..

Ben doktor hakkında ii diye duydum fakat hiç bi sağlık sorunu olmadan operasyon yapıyormu bilemiyorum yarın öğrenicem :) yazarım...

Vedat beye gitmiş bulunmaktayım. Çok tatlı sevecen bir beyfendi sorunumu anlattım kaba taslak bi çözüm konuştuk detaylar için Yarın tomografi çekilip pazartesi tekrar görüşücm. Ameliyat olucam sanırım. Bu ara devlet estetik müdahaleleri karşılamıyor 2600 gibi bi ücret tutuyor .

Vedat beye gitmiş bulunmaktayım. Çok tatlı sevecen bir beyfendi sorunumu anlattım kaba taslak bi çözüm konuştuk detaylar için Yarın tomografi çekilip pazartesi tekrar görüşücm. Ameliyat olucam sanırım. Bu ara devlet estetik müdahaleleri karşılamıyor 2600 gibi bi ücret tutuyor .

simdı soyle bı derdım var benım..ben salt estetık ıcın gıtcem vedat beye..burun ıcın..1 2 yerde ıı oldugunu okudumda tabı gercekten operasyn gecıren bırındne ne oldugunu ogrenmek daha ıyı olurdu..o yuzden sana sordum gorusmussunde hem.. sen ne için gittin?

Bende sadece burun estetiği için gittim zaten görüşmeye. Olucam vedat beye büyük ihtmalle ondan sonrada paylaşırım sennle.

Bende sadece burun estetiği için gittim zaten görüşmeye. Olucam vedat beye büyük ihtmalle ondan sonrada paylaşırım sennle.

tesekkur ederım..ınsaallah ıstedıgın gıbı ve saglıklı olur senın ıcın..

canım oldun mu amelıyat..varmı bi haber..inan senı beklıyorum belkı yazarsın dıe..

Tatlım olunca yazcam zaten 9 mayısta oluyorumm yazıcm hayrlısıyla çıkınca ameliyattan

Tatlım olunca yazcam zaten 9 mayısta oluyorumm yazıcm hayrlısıyla çıkınca ameliyattan

kusura bakma senıde sıkıyorum boyle..tek secenegım sensın o yuzden..sımdıden gecmıs olsn tesekkur ederm yazdıgın ıcın

Merabalar Vedat menderes'e bir hafta sonra ameliyat olucam inşallah 14 ocak tarihinde. Sırf estetik olma amacıyla giden kişilere estetik yapıyor tabiki belirli bir ücret karşılığında. Çok tatlı ve sıcakkanlı biri. Daha ilk kez görüşmüş olmama rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi davranışlarıyla kendisini sevdirmeyi başardı. Ameliyat sonrası görüşlerimi de ileteceğim ameliyattan sonra.

Merabalar Bende Vedat menderes'e bir hafta sonra ameliyat olucam 14 ocak tarihinde. Gayet ilgili ve çok iyi bir doktor. Bana tüm isteklerimi sordu. Tomografi sonuçlarını göze alarak belirli bir fiyat verdi. Tamamen estetik amaçlı olarak başvuru yaptım bende. Daha öncede başka bir hastanede estetik ameliyat geçirmiştim. Ama memnun kalmadığım için tekrar estetik ameliyat olmak istediğimi söyledim. Ameliyat risklerini anlattı detaylı olarak. Sırf estetik olma amacıyla giden kişilere de estetik yapıyor tabiki belirli bir ücret karşılığında. Çok tatlı ve sıcakkanlı biri. Daha ilk kez görüşmüş olmama rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi davranışlarıyla kendisini sevdirmeyi başardı. Ameliyat sonrası görüşlerimi de ileteceğim ameliyattan sonra. Randevumu beklerken bile vedat beyin ameliyat ettiği birçok hasta ile tanıştım. Yarım saat içinde 8 burun estetiği hastası pansuman amaçlı ordaydılar. Yapılan burunlar oldukça güzeldi. İnşallah benimki de güzel olur. Bende fikirlerimi sunacağım...

ben de gittim vedat beye.herkesin dedigi gibi çok samimi ve ilgili bir doktor. genel itibariyle kendi fikrini söyleyip gerisini sana bırakıyor. bana senin için gerekli degil dedi ama olmak istersem de yapmam demez tabi. sömestr boyunca doluymuş. tomografi de istiyor tam olarak durumu netleştirebilmek için.
ayrıca dr u bekleyen diğer hastalara da sordum nasıldır diye. kontrole gelenler çok memnun olduklarını söylediler. ben ankaradayken bir dr a gitmiştim ama hiç bu dr gibi degildi tavırları. bursa da başka dr a bakmadım ama ameliyat olmaya karar verirsem vedat beye giderim.

ben de gittim vedat beye.herkesin dedigi gibi çok samimi ve ilgili bir doktor. genel itibariyle kendi fikrini söyleyip gerisini sana bırakıyor. bana senin için gerekli degil dedi ama olmak istersem de yapmam demez tabi. sömestr boyunca doluymuş. tomografi de istiyor tam olarak durumu netleştirebilmek için.
ayrıca dr u bekleyen diğer hastalara da sordum nasıldır diye. kontrole gelenler çok memnun olduklarını söylediler. ben ankaradayken bir dr a gitmiştim ama hiç bu dr gibi degildi tavırları. bursa da başka dr a bakmadım ama ameliyat olmaya karar verirsem vedat beye giderim.
oldun mu ameliyat cnm, bende istiyorum ama kararsızım. ameliyattan korkuyorum, tampon olayı vs. bazıları tampon koymuyormuş acaba vedat bey nasıl yapıyor

ben vedat beye ekimde burun ameliyatı yaptırdım 2 hafta önce de meme büyütme estetiği yaptırdım. kesinlikle pişman olmayacağınız bir doktor. burnum da meme implantlarım da çok doğal ve estetik olduğu anlaşılmıyor. ben çok araştırdım hatta bu birkaç yılımı aldı. çok doğru bir karar vermişim. sıcaklığı, içtenliği, samimiyeti ve güler yüzü insana inanılmaz güven veriyor. ameliyattan sonra da aynı sıcaklıkla ilgileniyor ve size hasta olarak değil bir kardeş bir arkadaş gibi yaklaşıyor. düşüncelerinizi ve ne istediğinizi önemsiyor. ben bu iki ameliyat süresince de bir çok hastasıyla tanıştım bir tane bile pişman olana rastlamadım hatta acaba bile demeyeceğiniz bir doktor. hastanede yattığım süre içerisinde de vedat beyin hastalarına olan ilgisini gören, diğer doktor hastalarının 'keşke vedat beye gelseydim' veya 'doktor değiştiremezmiyiz vedat bey bizimle ilgilense?' dediğini bir kaç hasta ve hasta yakınından duydum. gidip görüşmenizde fayda var. ilk görüşmede bile anlayacaksınızdır farkı ;)

Back
X