ben vedat beye ekimde burun ameliyatı yaptırdım 2 hafta önce de meme büyütme estetiği yaptırdım. kesinlikle pişman olmayacağınız bir doktor. burnum da meme implantlarım da çok doğal ve estetik olduğu anlaşılmıyor. ben çok araştırdım hatta bu birkaç yılımı aldı. çok doğru bir karar vermişim. sıcaklığı, içtenliği, samimiyeti ve güler yüzü insana inanılmaz güven veriyor. ameliyattan sonra da aynı sıcaklıkla ilgileniyor ve size hasta olarak değil bir kardeş bir arkadaş gibi yaklaşıyor. düşüncelerinizi ve ne istediğinizi önemsiyor. ben bu iki ameliyat süresince de bir çok hastasıyla tanıştım bir tane bile pişman olana rastlamadım hatta acaba bile demeyeceğiniz bir doktor. hastanede yattığım süre içerisinde de vedat beyin hastalarına olan ilgisini gören, diğer doktor hastalarının 'keşke vedat beye gelseydim' veya 'doktor değiştiremezmiyiz vedat bey bizimle ilgilense?' dediğini bir kaç hasta ve hasta yakınından duydum. gidip görüşmenizde fayda var. ilk görüşmede bile anlayacaksınızdır farkı![]()