Bursa dr. Vedat menderes

Cnm merHabalar Bende önümüzdeki hafta Vedat beye gidicem Randevumu aldım meme büyütme estetiğine nekadar Ücret ödedin bilgilendirirsen çok sevinirim birde sonuçtan memnunmusun?

Cnm merhaba bende haftaya Vedat beye gidicem randevumu aldım meme büyütme estetiğine ne kadar ödeme yaptın bilgi verebilir misin ?

Cnm merhaba bende haftaya Vedat beye gidicem randevumu aldım meme büyütme estetiğine ne kadar ödeme yaptın bilgi verebilir misin ?
Merhaba, özür dilerim biraz geç gördüm. Ucret konusunu ben hiç konuşmadım annem ve ablamın bu yılki doğum günü hediyesiydi, fiyat söylemiyorlar bende çok durmadım üstünde. Sonuçtan çok memnunum 4 ay oldu benim. Ne ağrım kaldı ne sızım üstelik doğal görünüyor. Vedat bey çok iyi bir hekim pişman olmazsin emin ol. Mutlaka diğer hekimler de iyidir ama en başarılı ve en güvenilir hekim vedat bey. Diğerleri hakkında ince ve detaylı arastirmalarla pisman olan hastaları olduğunu gördum. Sadece vedat bey hakkinda hic olumsuz birsey görmedim duymadim.

baska vedat beye ameliyat olan varmi acaba ozelliklede oncesi sonrasi resim olan varsa atarsa cok sevinirim bende gorustum konustuk cok ilgili sicak kanli istedgin herseyi sorabiliyorsun hep guler yuzle karsiliyor ekimde ameliyat olucam bende kemer egrilik ve nefes alamama problemi var 3000 e yaptiricam

Canım ameliyatın ne zaman?Ben de Vedat Beyle Alper Bayraktar arasında kaldım.Daha görüşmedin görüşmeye gideceğim..

Nomalde benim burnum 6600 bunun yatak parasi bilmem ne 8000 e kadar cikardi ozelde ama sevket yilmazda 3000 e halledicem doktor hakkinda olumsuz bir tane yorum kotu soz dahi gormedim gidip gorusmeni tavsye ederim bnmde aklimda alper bey ve vedat bey vardi maddi acidan once vedat beyle gorusmek istedim ve daha sonra alper beyle gorsmekten vazgectim kafam karusmasin diye sadece kemer icin gitmistim ama estetikle beraber dort operasyon halinde olcak amelytim tek ameliyatta hepsi olcak

MEer
merhaba siz doktor vedat beye ameliyat oldunuz sanırım burnunuzdan memnunmsnz hiç fotoğraf bulamadım kasımda bende olmak istiyorm kendisiyle görüştüm ama kararsızım yardımcı olurmsnz bana

Merhaba ben de revizyon için Vedat mendersi düşünüyorum ama olumsuz yorumlar korkuttu.yardimci olursanız sevinirim memnun kaldınız mi

Merhaba Vedat menderes den memnun kaldınız mı revizyon olucam çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz teskkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…