ben vedat beye ekimde burun ameliyatı yaptırdım 2 hafta önce de meme büyütme estetiği yaptırdım. kesinlikle pişman olmayacağınız bir doktor. burnum da meme implantlarım da çok doğal ve estetik olduğu anlaşılmıyor. ben çok araştırdım hatta bu birkaç yılımı aldı. çok doğru bir karar vermişim. sıcaklığı, içtenliği, samimiyeti ve güler yüzü insana inanılmaz güven veriyor. ameliyattan sonra da aynı sıcaklıkla ilgileniyor ve size hasta olarak değil bir kardeş bir arkadaş gibi yaklaşıyor. düşüncelerinizi ve ne istediğinizi önemsiyor. ben bu iki ameliyat süresince de bir çok hastasıyla tanıştım bir tane bile pişman olana rastlamadım hatta acaba bile demeyeceğiniz bir doktor. hastanede yattığım süre içerisinde de vedat beyin hastalarına olan ilgisini gören, diğer doktor hastalarının 'keşke vedat beye gelseydim' veya 'doktor değiştiremezmiyiz vedat bey bizimle ilgilense?' dediğini bir kaç hasta ve hasta yakınından duydum. gidip görüşmenizde fayda var. ilk görüşmede bile anlayacaksınızdır farkı
Cnm merHabalar Bende önümüzdeki hafta Vedat beye gidicem Randevumu aldım meme büyütme estetiğine nekadar Ücret ödedin bilgilendirirsen çok sevinirim birde sonuçtan memnunmusun?ben vedat beye ekimde burun ameliyatı yaptırdım 2 hafta önce de meme büyütme estetiği yaptırdım. kesinlikle pişman olmayacağınız bir doktor. burnum da meme implantlarım da çok doğal ve estetik olduğu anlaşılmıyor. ben çok araştırdım hatta bu birkaç yılımı aldı. çok doğru bir karar vermişim. sıcaklığı, içtenliği, samimiyeti ve güler yüzü insana inanılmaz güven veriyor. ameliyattan sonra da aynı sıcaklıkla ilgileniyor ve size hasta olarak değil bir kardeş bir arkadaş gibi yaklaşıyor. düşüncelerinizi ve ne istediğinizi önemsiyor. ben bu iki ameliyat süresince de bir çok hastasıyla tanıştım bir tane bile pişman olana rastlamadım hatta acaba bile demeyeceğiniz bir doktor. hastanede yattığım süre içerisinde de vedat beyin hastalarına olan ilgisini gören, diğer doktor hastalarının 'keşke vedat beye gelseydim' veya 'doktor değiştiremezmiyiz vedat bey bizimle ilgilense?' dediğini bir kaç hasta ve hasta yakınından duydum. gidip görüşmenizde fayda var. ilk görüşmede bile anlayacaksınızdır farkı
Merhaba, özür dilerim biraz geç gördüm. Ucret konusunu ben hiç konuşmadım annem ve ablamın bu yılki doğum günü hediyesiydi, fiyat söylemiyorlar bende çok durmadım üstünde. Sonuçtan çok memnunum 4 ay oldu benim. Ne ağrım kaldı ne sızım üstelik doğal görünüyor. Vedat bey çok iyi bir hekim pişman olmazsin emin ol. Mutlaka diğer hekimler de iyidir ama en başarılı ve en güvenilir hekim vedat bey. Diğerleri hakkında ince ve detaylı arastirmalarla pisman olan hastaları olduğunu gördum. Sadece vedat bey hakkinda hic olumsuz birsey görmedim duymadim.Cnm merhaba bende haftaya Vedat beye gidicem randevumu aldım meme büyütme estetiğine ne kadar ödeme yaptın bilgi verebilir misin ?
Canım ameliyatın ne zaman?Ben de Vedat Beyle Alper Bayraktar arasında kaldım.Daha görüşmedin görüşmeye gideceğim..baska vedat beye ameliyat olan varmi acaba ozelliklede oncesi sonrasi resim olan varsa atarsa cok sevinirim bende gorustum konustuk cok ilgili sicak kanli istedgin herseyi sorabiliyorsun hep guler yuzle karsiliyor ekimde ameliyat olucam bende kemer egrilik ve nefes alamama problemi var 3000 e yaptiricam
MEermerhaba..bende vedat beye gıdıcem ama amelıyat olan kımse bulamadım..eger amelıyat olursan lutfen banada yardımcı olurmusun..sonrasında hanı nasıl gectı ne kadar basarılı dıye..dr. hakkında hıcbısey bulamıyorum..
merhaba siz doktor vedat beye ameliyat oldunuz sanırım burnunuzdan memnunmsnz hiç fotoğraf bulamadım kasımda bende olmak istiyorm kendisiyle görüştüm ama kararsızım yardımcı olurmsnz banaVedat beye gitmiş bulunmaktayım. Çok tatlı sevecen bir beyfendi sorunumu anlattım kaba taslak bi çözüm konuştuk detaylar için Yarın tomografi çekilip pazartesi tekrar görüşücm. Ameliyat olucam sanırım. Bu ara devlet estetik müdahaleleri karşılamıyor 2600 gibi bi ücret tutuyor .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?