Bursa düşük sonrası testler

Sanane90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
18
1
1
37
Merhaba benim bir düşüğün vardı 6 haftalıkken daha sonra yeniden hamile kaldım maalesef o da boş gebelik ti ama kendi kendine düşmedi geçen hafta kürtaj oldum. Şimdi bu dönemi atlattıktan sonra testlerimi yaptırmak istiyorum hamile kalmadan önce. Bende kesin bir sorun var. Bursada bildiğiniz tüm testleri yapabilecek neresi vardır ? Tabi en uygun fiyatlı şekilde halledebilecek olursak da çok iyi olur

tekrardan ne kadar zaman sonra gebe kaldınız?

Mutlaka pıhtılaşma ile ilgili tahlil yaptırın. Ama bu tahlili ya 2-3 düşüğüm var derseniz fakülte hastaneleri ya da yüksek meblağlar ile özel hastaneler yapıyor. Bir de adetinizin ilk günü gidip hormon tahlili yatırın. Tiroid ve alt grup tiroit hormonları ile ilgili sıkıntılar da düşük ya da gebelik devam ederse fetüste gelişim geriliği yapabiliyor. İdrar yolu ve vajinal yolu enfeksiyonları da hamile kalmayı zorlaştırıp düşük veya erken doğuma sebep olabiliyor. Doktorunuzun isteğine göre idrar testi kültürü ve smear testi yapılabilir.ama sadece tahlil değil ultrason ve hatta uygun görülürse rahim filmi, alttan muayene tercih edilebilir. Moralinizi düşük tutmayın. Bunların çoğu tespit edildikten sonra üstestesinden gelinecek sorunlar.

Benimde 8 haftalikken gözükmedi. Doktor 2 hafta daha bekliyelim dedi. Benim pek umudum yok ama bir ihtimal geç dollenmedir diye düşünüyorum. Hayirlisi allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…