Bursa Esentepe Hastanesi - Demet Haytoğlu

canybudy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
129
61
298
Merhaba arkadaşlar demet hanıma giden ve memnun olan var mı? demet hanımda normal doğum yapmış olan kişiler var mı?

Merhabalar Demet hanım hangi hastaneye gitmiş diye ararken buldum konunu:) ben demet hanımda doğum yaptım canım normaldi. İyi bir doktor kendisi sağolsun, Kontrole gideyim diye randevu alacaktım ayrılmış esentepeden. Şansa bak.

Merhabalar Demet hanım hangi hastaneye gitmiş diye ararken buldum konunu:) ben demet hanımda doğum yaptım canım normaldi. İyi bir doktor kendisi sağolsun, Kontrole gideyim diye randevu alacaktım ayrılmış esentepeden. Şansa bak.
Evettt bende duydum vee ortada kaldım 28 haftalığız su an ve en basından beri Demet Hanımda yapıldı kontrollerim nereye gittiğide belli değil açıkcasıı sasırdım bir andaa

Evettt bende duydum vee ortada kaldım 28 haftalığız su an ve en basından beri Demet Hanımda yapıldı kontrollerim nereye gittiğide belli değil açıkcasıı sasırdım bir andaa
Aaa sen hastasısın ve sana söylemedi mi yanıo_Oüzüldüm senin adına:( sekreter kıza sordumdu şuan çalışmıyor bildiğim kadarıyla dedi. Bir de yine bu forumda biri demişti; mesleği bırakacam diye söyleniyormuş falan. Acaba çalışmayacak mı dedim. Öğrenirsen bana da haber et;)

Back
X