• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa esentepe hastanesinde dogum yapanlar

Meraba doktorunuz kimdi ben kontrollerime hep jimere gittim fakat bi doktorumla ilgili bi kac sey duyduktan sonra esentepe hastanesinde emel kar altundaga gitmeye karar verdim.. Nasil dogum yaptiniz (normal / sezeryan )?doguma saat kac olursa olsun doktorunuz mu girdi ? Anestezistler nasil .. Hastane cantanizda olmayanlari karsiliyorlar mi ayy cok soru sordum farkindayim ama mazur gorun ilk hamilelegim cok heyecanliyim ve son zamanlar doktor degistirmeye kRar verince daha çok stres yaptim bide ucret ne kadar odediniz

Bana sakincasi yoksa kisaca anlatabilir misin ?doktorunuz cep telefonunu veriyor mu herhangi bi skntida bana ulasabilirsiniz diye

Daha bir ay oldu dogum yapalı.
Ben sana kısaca anlatayım. Ben de dorik hastanesinden esentepeye geçiş yaptım tavsiye üzerine. Mennun da kaldım açıkçası hem maddi olarak daha uygun hemde doktorum iyiydi sağolsun.
Doktorum Sibel Akesen di.
Her muayenede ilgilendi bebekle ilgili bilgiler verdi ve en önemlisi normal doğum yapmam icin cesaret verdi.
Bende son ana kadar normal için uğraştım ama açılmam çok olmadı ve suni sancıyı kaldiramadigim için sezeryan oldum.
Anestezi uzmanı ameliyathane de bana sordu epidural mi nasıl istersin doğumu yoksa bana mı bırakıyorsun dedi bende size güveniyorum dedm ve sağolsun gayet güzl geçti doğum
Doktorum da doğuma geldi tabiki ve saat kaç olursa olsun geliyor.
Odaları çok güzel ve ebeler hemşireler görevliler baya ilgiliydi
Başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin bende senin gibi araştırmıştım. Rabbim kolaylık versin

Hastane çantamda hasta bezim yoktu onuda orda verdiler zaten çok bisey gerekmiyor belli başlı şeyleri alsanız yeterli. Ücret de 1750 ymiş ama su an 2 bin tl ye yükselmiş sanırım. Yine sorarsıniz o konularla eşim ilgilendiği için tam bilemiyorum

Doktor numarasını vermiyor ama birşey sormak istediğinde hastaneyi arıyorsun bağlanıyorsun odasında bulunan sekreteri yardmcı oluyor doktora iletiyor sizin sormak istediklerinizi.
Doğuma da saat kaç olursa olsun geliyormuş sen hastaneye gidip oradakilere haber veriyorsun onlar hemen doktoru arıyor onun da evi yakınmis zaten geliyormuş benimki saati belli oldgu için çağırmak zorunda kalmadık ama doğumdan sonra odayı ziyadet etti . Ilgili bir doktor

Allah razi olsun sizden ccok cok tesekkur ederim aydinlattiginiz icin. Rabbim bebeginizi sancisiz agrisiz saglikli bisekilde buyutmeyi nasip etsin ..Cok telasliyim bide doktor değiştirince daha cok strese kapiliyor insan .. Ozaman ucretler 1 ay icerisinde mi artis olmus

Rica ederim. Rabbim sizinde hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin
Dediğim gibi benim tam bilgim yok eşim söyledi öyle birşeyler önceden 1750 şimdi 2bine yükselmiş mi dedi şuan yanımda değil olsa net birşey söylerdim siz yine de gittiğinizde konuşup kesin bilgi alırsınız

Gercekten size cok tesekkur ediyorum icimi rahatlattiniz suan esentepeyi tercih ettigim icin daha rahatim memnunum ..

Bisey daha sorsam kusura bakma orda dogum yaptigin icin merak ediyorum dikislerini estetik dikiş mi yaptilar

Bisey daha sorsam kusura bakma orda dogum yaptigin icin merak ediyorum dikislerini estetik dikiş mi yaptilar

Evet yapıştırma oluyor sanırım yani izi çok belli olmuyor doktora gittiğimde sadece dikiş bandını çıkardı tamam dedi. Öyle dikiş aldırma falan olmadı

Back
X