Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evladınızı sağlık sıhhatle büyütün hayırlı evlatlarınız olur inşaAllah :)
Canım bende emel hanıma gitmek istiyorum memnun kaldın mı acaba ?
Merhabalar, ben de yeni hamileyim. Emel hanım iyi bir doktor. Daha önce kendisine başka bir şikyetimden dolayo iki yıl gittim. Ancak hastane nasıl acaba? Hastaneden memnun kaldınız mı? Muayene, tahlil ve doğum ücretleri nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.Merhaba Emel Hanim'dan memnun kaldınız mı acaba, bende yeni hamileyim kendisine gitmeyi düşünüyorum...
Canım, merhaba.. Bende Jimere gidiyorum şimdi.. Bahsettiğiniz kişi Nuray hanım mıydı?Benim doktorumdu canim 14 ekimde dogum yaptim jimerde takip ediliyordum ordaki doktorun son zamanlara gelince sezerysn dusuncesuni ogrnince
Esentepeye gitmeye baslafim son ana kadar normal yanlisi bi doktor
Canım, merhaba.. Bende Jimere gidiyorum şimdi.. Bahsettiğiniz kişi Nuray hanım mıydı?
Evet canim 32.haftaya kadar nuray hNimda takipteydim fKat 32de bana sezeryan demeye baslayinca tedirgn olmaya basladim ayrica calisabilir raporu konusundada sana istirahat lazim erken dogum riskin var demisti ama 39.hftada dogumum gerceklesti sadece tatli dili var
Bende geçen sene Cenk beye gidiyordum, yine ona gitmek istedim, ayrılmış.. Gitmişken Nuray hanıma başladım, bir türlüde değiştiremedim.. Sezeryan yanlısı olduğunu herkesi söylüyor, doktorumu değiştirmek istiyorum.. Acıbadem ve Pembemavi pahalı.. Doruk hastaneside içime sinmiyor.. Öyle kalakaldım yaa..
Bende geçen sene Cenk beye gidiyordum, yine ona gitmek istedim, ayrılmış.. Gitmişken Nuray hanıma başladım, bir türlüde değiştiremedim.. Sezeryan yanlısı olduğunu herkesi söylüyor, doktorumu değiştirmek istiyorum.. Acıbadem ve Pembemavi pahalı.. Doruk hastaneside içime sinmiyor.. Öyle kalakaldım yaa..
Ay, Allah razı olsun arkadaşım ya, ne güzel açıkladın herşeyi.. Benim ilki kürtaj oldu maalesef.. Bende esentepedeki doktorlara bakayım bi..Canim bende 32.haftada senin gibi kendimi ortada kalmis hissettim icimde kalmasin diye devlet hastanesine bile muayeneye gittim ama dogum insanin butun hayatini etkileyecek bisey o yuzden insan ozel olmasini istiyor cok bir tereddut ve jararsizlikla son kez esentepeye gitme karari aldim ve suan iyiki oraya gitmusim diyorum cunku cok guzel ve ozenli bi dogum gecirdim herkes ilk dogumdan sonra kolaykolay 2yi dusunmez Ben suan bile yapmak isterim
Ay, Allah razı olsun arkadaşım ya, ne güzel açıkladın herşeyi.. Benim ilki kürtaj oldu maalesef.. Bende esentepedeki doktorlara bakayım bi..
Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah..
Hic stres yapma canim kendine inan hersey su gibi yolunu buluyor Ben biraz pimpirikli bi insandim herseyde panik yaptim .. Esentepe ucret konusunda cok uygun bi hastane .. Insanlar artik ucuz oldugu zaman bile korkuyor acaba biseyleri kotu mu yapiolar diye ama yanildigimi Ben gordum jimerde nst si ayri para kan idrar tahlili hepsi para ve doktorlar bunu bilerekten son zamana yakin surekli her gitmeye tahlil istiyor tabiki cocugum icin herseyi yaparim yaptiririmda ama doktorun bilgisi tecrubesi varsa yoksa bosyere tahlil hicbir cozume ulastirmaz .. Nuray hanim sadece ayy canim benim nasilsin gibi kelimelerle bizi kendine baglamisti belki dogumda iyidir okadarini bilemiycem ama esentepe jimere oranla cok uygun bi hastane olmasina karsin sekreterleri bile cok hassas ve hastalarina ozeniyolar bunlari niye soyledigime gelecek olursak sense benim gibi dusunuyosundir cok ucuz kalabalik olur iyi olmaz diye dusunme kendini hangi doktorda rahat hissedersen orda gerceklestirr dogumunu
Merhabalar, ben de yeni hamileyim. Emel hanım iyi bir doktor. Daha önce kendisine başka bir şikyetimden dolayo iki yıl gittim. Ancak hastane nasıl acaba? Hastaneden memnun kaldınız mı? Muayene, tahlil ve doğum ücretleri nasıl? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, henüz bende bir kez gittim, ancak Emel Hn'a ilk izlenim olarak ısındım
Zamanla hastaneyi vs değerlendireceğim
Hastane olarak da ilk izlenimim iyi
Daha önce Doruk ta doğum yapmıştım, orası her zaman kalabalık ve rakamlar suanda da sanırım daha yüksek
Burada da hareketlilik var, bu her yerde böyle
Şuan da Esentepe Hastanesi'ne devam etmeyi düşünüyorum
ücret konusunda çalıştığım kurumun bir indirimi oluyor indirimli muayene 75, kan idrar tetkikine indirimli 106 lira verdik
Hic stres yapma canim kendine inan hersey su gibi yolunu buluyor Ben biraz pimpirikli bi insandim herseyde panik yaptim .. Esentepe ucret konusunda cok uygun bi hastane .. Insanlar artik ucuz oldugu zaman bile korkuyor acaba biseyleri kotu mu yapiolar diye ama yanildigimi Ben gordum jimerde nst si ayri para kan idrar tahlili hepsi para ve doktorlar bunu bilerekten son zamana yakin surekli her gitmeye tahlil istiyor tabiki cocugum icin herseyi yaparim yaptiririmda ama doktorun bilgisi tecrubesi varsa yoksa bosyere tahlil hicbir cozume ulastirmaz .. Nuray hanim sadece ayy canim benim nasilsin gibi kelimelerle bizi kendine baglamisti belki dogumda iyidir okadarini bilemiycem ama esentepe jimere oranla cok uygun bi hastane olmasina karsin sekreterleri bile cok hassas ve hastalarina ozeniyolar bunlari niye soyledigime gelecek olursak sense benim gibi dusunuyosundir cok ucuz kalabalik olur iyi olmaz diye dusunme kendini hangi doktorda rahat hissedersen orda gerceklestirr dogumunu
Merhaba. Siz sanırım esentepede doğum yaptınız. Genel olarak mennun kaldınız mı? Bnde esentepeyı düşünüyorum ama arastırma yapmam gerek malum içimize sinmesi lazım sonuçta. Önerırmısınız? Bir de hastamede yenidoğam ünitesi var mı Allah korusun beneğe bisi oldugunda tedavi görüyor mu? Ben ekstra ücretli diye duydum.Hic stres yapma canim kendine inan hersey su gibi yolunu buluyor Ben biraz pimpirikli bi insandim herseyde panik yaptim .. Esentepe ucret konusunda cok uygun bi hastane .. Insanlar artik ucuz oldugu zaman bile korkuyor acaba biseyleri kotu mu yapiolar diye ama yanildigimi Ben gordum jimerde nst si ayri para kan idrar tahlili hepsi para ve doktorlar bunu bilerekten son zamana yakin surekli her gitmeye tahlil istiyor tabiki cocugum icin herseyi yaparim yaptiririmda ama doktorun bilgisi tecrubesi varsa yoksa bosyere tahlil hicbir cozume ulastirmaz .. Nuray hanim sadece ayy canim benim nasilsin gibi kelimelerle bizi kendine baglamisti belki dogumda iyidir okadarini bilemiycem ama esentepe jimere oranla cok uygun bi hastane olmasina karsin sekreterleri bile cok hassas ve hastalarina ozeniyolar bunlari niye soyledigime gelecek olursak sense benim gibi dusunuyosundir cok ucuz kalabalik olur iyi olmaz diye dusunme kendini hangi doktorda rahat hissedersen orda gerceklestirr dogumunu
Merhaba. Siz sanırım esentepede doğum yaptınız. Genel olarak mennun kaldınız mı? Bnde esentepeyı düşünüyorum ama arastırma yapmam gerek malum içimize sinmesi lazım sonuçta. Önerırmısınız? Bir de hastamede yenidoğam ünitesi var mı Allah korusun beneğe bisi oldugunda tedavi görüyor mu? Ben ekstra ücretli diye duydum.
Esımde orda ayak bileğinden ameiıyat olmuştu. Bir gece kaldık acıkcası bende çok mennun kalmıştım. Doktoru bir kaç kişiden daha duydum olumlu şeyler okudum hep sizde böyle diyince iyice düşünmeye başladım. Ayrıntılı usg olacagım 4 hafta sonra orada yaptırırım olmazsa hemde başlamış olurumYenidogani ekstra ucretli diye bisey demediler aksine ucretsiz oldugunu biliyorum danismanlar cok yardimci oluyor her konuda sorularinizi ayrintili cevapliyorlar.. Genel kapsamda Ben cok memnun kaldim 2. Dogumuma bursada olursam kesinlikle esentepede yaparim dogumum tamamen planli olmadigi icin yanimda ne kayinvalidem ne annem vardi esimle doguma girdim sezeryan oldum ve ordaki hemsireler her saat ve her konuda yardimci oldular saolsunlar Ben cok memnun kaldim ertesi gun hemen taburcu oldum hem gece hemde taburcu olmadan cocuk doktorunuzda geliyor bebisi muayene ediyor