Tüp Bebek Merkezleri Bursa eurofertil özer kutluya giden var mi

Evet gittim 3 sefer denedik olmadi ama doktorumdan ve calisanlardan memnunum nasipde yok galiba vakti gelmemis daha suan dusunmuyorum artik olursada bu sefer baska yerde deniyecegim ama baskalarininda hamile kaldigini duydum

Evet gittim 3 sefer denedik olmadi ama doktorumdan ve calisanlardan memnunum nasipde yok galiba vakti gelmemis daha suan dusunmuyorum artik olursada bu sefer baska yerde deniyecegim ama baskalarininda hamile kaldigini duydum

Allahu Teala hayirlisini versin inşallah canim. Peki orda ki bayan doktorla ilgili bir bilgin var mi gulten çiçek ti adı.

Onuda iyi duydum ama ozer bey iyi daha onceki doktorum bayandi psikolojimi cok bozdu artik bayana gitmem ozer bey daha bilgili diye ona gittim banada arkadasim onermisti ama gulten haniminda var hastasi baya

Onuda iyi duydum ama ozer bey iyi daha onceki doktorum bayandi psikolojimi cok bozdu artik bayana gitmem ozer bey daha bilgili diye ona gittim banada arkadasim onermisti ama gulten haniminda var hastasi baya

Sagolasun canim . Benimde ilk denememdi erkekti doktor hep ters davrandı o yüzden bayan istiyorum. Peki tup fiyatları nasıl. Muayene ücreti bir de ne kadar

Muayene ucreti bir sefer verdik 150 tl
Tup bebek icin 4500
İlaclara 2000 buldu
Embriyo dondurmaya 500 tl verdik
Dondurulmuslari kullandik iki sefer onlarin fiyati daha farkli oluyor insallah onlara gerek kalmadan muradina erersin canim allah yardimcin olsun

Allahu teala razi olsun canim. Rabbim bu mubarek berat kandiliniz hürmetine sana da bana da isteyen herkese hayirli zamanda sağlıklı hayirli evlatlar versin inşallah

Eurofertil Bursa Tüp Bebek merkezi ile öneri sunabilecek olan var mı ve diğer tüp bebek merkezleri ile kıyaslandığında nasıldır? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaşlar özer bey için bilgi verebilecek olan varmı ? Bende bidahaki ay gitmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar özer bey için bilgi verebilecek olan varmı ? Bende bidahaki ay gitmeyi düşünüyorum

Sadece paran i alıyorlar çok düzensiz bir merkez. Benim embriyonun tutamayacağını bile bile koydular.psikolohim alt üst oldu.Bi daha gitmem. Tavsiye etmiyorum ben.

Sadece paran i alıyorlar çok düzensiz bir merkez. Benim embriyonun tutamayacağını bile bile koydular.psikolohim alt üst oldu.Bi daha gitmem. Tavsiye etmiyorum ben.
Merhaba sizin sorununuz neydi acaba ? Şikayetçi olduğunuz şeyler nelerdir nasıl muamele yapıyorlar

Herkes Güler yüzlü pozitif ama .sadece guleryuzle de olmuyorbenim yumurta rezervim azdı.
Bir tane embriyo konuldu. Bu yaşarsa mucize olucak falan dendi.ki o psikolojiyle kendim düşünemedim koymayın diyemedim.Onlar da böyle birşey söylemedi. Ama izmirde bir merkez diyormuş. İlaçlar çok ağır geldi. Çok sıkıntı çektim.Gizem hanımdı doktorum ama izinli olduğu için özer bey yaptı yumurta takibini.Bilmiyorum ben memnun kalmadım.Ama oradan hamile kalanlar da var .senin sorunun neydi canım

hadi ya kötü olmuş canım senin açından durumumuz o kadar zor ki canım benim hiç bir sebebi yok diyorlar herkes kaç doktora gittim olmaması için sebep yok diyorlar herşey yolundaymış ama olmuyor allahın takdiri tabi... ben ilk denememi eskişehir osmangazide yaptrdım beş gün ilaç kullandırdılar bana ve hemen yumurtalar toplandı sonuç senin vucudun bunu yapıyor dedi doktor çabuk etkileniyormuş yumurtalar 7 yumurta toplandı . Acele gibi bişey oldu ama bana gene aynısını yaparız dediler eskişehirdeki doktorlar öZer beye geldim bursada bi doktor önerdi onuda oda çok acele davranışmış dedi bayağ bilgilendirdi ama bılmedim pek kimsede omum hastası değil sanırım pek yazanları görmedim

Sanırım canim ben de ilk senden duyuyorum böyle biseyi. Bitkisel kürler kullansan . Ben ibrahim saracoglunun sitesinden kur aldım .onu kullanıyorum bir buçuk aydır . Hastalığını söylüyorsun değerlerini soruyorlar ona göre tavsiye ediyorlar. Ben son denemeden sonra bir daha tüp bebek yaptirmayi ďüsunmuyorum. Senin sorunun yumurtaların hızlı gelişmesi mi

Bir araştırayım canım evde çok deneme yaptım bu kürlerle ilgili ama olmadı . Evet canım kullanığım iğneler hemen etki etmiş yeteri büyüklüğe ulaştı diyip hemen topladılar 3.gün embryosu transfer ettiler çok umutluydum fakat daha 12.dolmadan üstelik adetime 15 gün varken adet oldum neden olmadı dedim açıklması bizim hatamız değil sen birdaha gelsen sana gene bu tedaviyi başlatacağız. DÜşük dozşa 187 miydi neydi iğne dozum gene böle başlatacağız dedi senin vucudun yapıyor yumurtan zaten kalitesizmiş dedi birde bunu transfer öncesi sölemeliydi açıkcası inandırıcı gelmiyo olumsuzdan sonra bu konuşma. Hiç kimse 5 gün iğne kullanmamış herkes şaşorıyor :)

Evet canim genelde 10 gün falan yapılıyor.bak sana da söylememişler yumurtam kalitesiz koymayalım diyememişler. Sinir bozucu kimse bizim psikolojimizi düşünmüyor. Canim bak bence sen de bi ara dediğimi yap doğal yoldan böyle bitkisel kürlerle hile kalanlar çokmuş. Kaç yasindasin canim.

Bir araştırayım canım dediklerini. Yaşım 31 3 yıllık evliyim canım 2 yıldır olmuyor sen kaç yaşındasın? İnşallah şu özer beyi iyice araştırayım bari eakişehir acıbademe gittim 12 bine yakın çıktı fiyat tahlillerle falan o kadar gücüm yok herkes sorun yok diyor ama olmuyor yıprandım artık çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…