bursa fsm bulvarında prof. yalçın kimya'ya giden varmı acaba?

kubisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
47
0
46
Bursa
merhaba 7 haftalık hamileyim doktora gittim gebelik kesesinin küçük olduğu söylendi çok korkuyorum ilk gebeliğim böyle bişeyle karşlaşan varmı acaba? bide yalçın beye muayne olan varmı nasıl bi doktor?

Selam canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah,
Bu doktora yakınımda gidenler var oldukça ünlü bi doktor,
Memnun olanda çok var olmayanı da gördüm ama,
Ben duyduğum kadarıyla çok güvenemedim,
Alternatif bir doktora daha görün derim,
Bu doktor benim görümceme ilk muaynesinden sonra bu çocuk spastik olur aldır bunu demişti,
Maşallah sağ sağlim doğdu oğlu hiçbişeyi de yok...
Bu gibi negatif söylemleri olursa kulak asma içine sinmezse bir doktora daha git derim.

osmangazide ibrahim ögel e gittim dorukta evrim aydın a gittim bide prof görsün istedim inşallah yarabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder

ben kendisine muayene oldum, çok da severim kendisini. bizim aileye 3 tane nur topu gibi bebek verdi. sorunlu gebeliklerde bursada 1 numara. benim hamileliğim sorunsuz olursa ben cemile hanıma gitmeyi düşünüyorum acıbademde çünkü devamlı beni takip eden cemile hanım. ama yalçın hoca da harikadır, e biraz titiz kendisi..

ben kendisine muayene oldum, çok da severim kendisini. bizim aileye 3 tane nur topu gibi bebek verdi. sorunlu gebeliklerde bursada 1 numara. benim hamileliğim sorunsuz olursa ben cemile hanıma gitmeyi düşünüyorum acıbademde çünkü devamlı beni takip eden cemile hanım. ama yalçın hoca da harikadır, e biraz titiz kendisi..

Canım bende Acıbadem de Cemile hanım'a gidiyorum
Henüz gebe değilim ama kontrol amaçlı ona görünüyorum 3 aydır,
Şimdilik çok memnunum çok tatlı bir bayan,
Sen hamilemisin canım?
Ben hamile kalırsam Cemile hanım'a devam etmeyi isterim..

hamileymişim gibi yazmışım di mi =( hayır canım değilim maalesef, biz daha karar veremedik ki.. ben kontrol amaçlı gidiyorum sadece.

Back
X