• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa jimer DR.Suat Hazerde aşılama tedavisi görenler.

merhaba bende ilk tüp denememi Suat beyde yaptırdım ve şükürler olsun ki tuttu şuan hamileyim.Suat bey alanında çok iyi bir doktor ayrıca güler yüzlü ve anlayışlı da.bizde eşimle tavsiye üzerine kendisine gittik çok memnun kaldık.ben kesinlikle tavsiye ederim ;) Allah sizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah arkadaşlar ;)

merhaba bende ilk tüp denememi Suat beyde yaptırdım ve şükürler olsun ki tuttu şuan hamileyim.Suat bey alanında çok iyi bir doktor ayrıca güler yüzlü ve anlayışlı da.bizde eşimle tavsiye üzerine kendisine gittik çok memnun kaldık.ben kesinlikle tavsiye ederim :KK66: Allah sizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah arkadaşlar :KK66:

Merhaba..ben de 20 aylık evliyim.1 yılı aşkın süredir çocuk istiyoruz.bu ay da olmadı.artık aşılama yaptırmaya karar verdik.jimer düşünüyoruz biz de.suat bey hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz,nasıl bir doktor? Rahat iletişim kurabiliyormusunuz?

Merhaba..ben de 20 aylık evliyim.1 yılı aşkın süredir çocuk istiyoruz.bu ay da olmadı.artık aşılama yaptırmaya karar verdik.jimer düşünüyoruz biz de.suat bey hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz,nasıl bir doktor? Rahat iletişim kurabiliyormusunuz?

merhaba ben kendisinden çok memnun kaldım iletişimi kolay bilmen gereken ne varsa anlatıyor sorduğun sorularada net yanıtlar veriyor.bi problem olduğunda ya sorun cepten kendisini veya hemşireyi rahatlıkla arayıp sorabiliyorsun.ben çok güveniyorum kendisine doğumuma kadarda kendisine yaptırıcam takibimi bu zamanda böyle güvenilir bi doktor bulmak çok zor çünkü.sizin içinde hayırlısı olsun canım

merhaba ben kendisinden çok memnun kaldım iletişimi kolay bilmen gereken ne varsa anlatıyor sorduğun sorularada net yanıtlar veriyor.bi problem olduğunda ya sorun cepten kendisini veya hemşireyi rahatlıkla arayıp sorabiliyorsun.ben çok güveniyorum kendisine doğumuma kadarda kendisine yaptırıcam takibimi bu zamanda böyle güvenilir bi doktor bulmak çok zor çünkü.sizin içinde hayırlısı olsun canım

İnşallah hepimiz için hayırlısı..

İnşallah hepimiz için hayırlısı..

Bu arada sizin hamileliğiniz hayırlı olsu..Rabbim sorunsuz huzurlu bi hamilelik nasip etsin,sağlıcakla kucağınıza alın inşallah..
Ben hepsini okuyamadım yazılanların daha önce aşılama falan yaptırdınız mı? Sorun neydi sizin

Merhaba arkadaşlar, Tüp bebek yöntemi ile gebe kalmak istediğimizde tüp bebek merkezinin sunduğu bu fiyat paketi (örnekse Goldjoy adlı arkadaşa teklif edilen 6.500 Tl) ne tür işlemleri kapsıyor..yani kaç deneme? yumurta toplama işlemi sonraki denemelerde tekrar mı gerçekleştiriliyor.. tecrübe sahibi olanlarınız bilgi paylaşımında bulunanlarınıza şimdiden teşekkürler

Ben iki defa tüp bebek denedim. 6500 liraya tüm tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar ve muayeneler yumurta toplama ve transfer dahil . İlk denememde iki kez yumurta toplamı işlemi yapılmıştı o yüzden 100o tl indirim olmuştu.

cevabın için çok teşekkür ederim Goldjoy..Allah gönlündekini nasip etsin! Bu arada Dr. Suat bey'den memnun kaldın mı?

Arkadaslar suat bey sadece tup ve asilama mi yapiyo yani yumurta takibi ilac igne bu tur tedavilerle gebe birakma kismiyla ugrasiyormu yoksa tup asilama karari alinca mi suat beye basvurmaliyz

Back
X