Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tavsiye ile bugün gittim Suat Bey'e. 6500 TL fiyat verdiler .Nasıl bir doktor,hastane ve fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi?
merhaba bende ilk tüp denememi Suat beyde yaptırdım ve şükürler olsun ki tuttu şuan hamileyim.Suat bey alanında çok iyi bir doktor ayrıca güler yüzlü ve anlayışlı da.bizde eşimle tavsiye üzerine kendisine gittik çok memnun kaldık.ben kesinlikle tavsiye ederimAllah sizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah arkadaşlar
![]()
Merhaba..ben de 20 aylık evliyim.1 yılı aşkın süredir çocuk istiyoruz.bu ay da olmadı.artık aşılama yaptırmaya karar verdik.jimer düşünüyoruz biz de.suat bey hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz,nasıl bir doktor? Rahat iletişim kurabiliyormusunuz?
merhaba ben kendisinden çok memnun kaldım iletişimi kolay bilmen gereken ne varsa anlatıyor sorduğun sorularada net yanıtlar veriyor.bi problem olduğunda ya sorun cepten kendisini veya hemşireyi rahatlıkla arayıp sorabiliyorsun.ben çok güveniyorum kendisine doğumuma kadarda kendisine yaptırıcam takibimi bu zamanda böyle güvenilir bi doktor bulmak çok zor çünkü.sizin içinde hayırlısı olsun canım
İnşallah hepimiz için hayırlısı..