Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallahhh hepimiz için evet 2.günü gittim ogün kanları verdim adetin 21.gününe de randevu yazıyorlar zaten bi sonraki için 23mayısta gideceğim işte oda.
İnşallahhh hepimiz için evet 2.günü gittim ogün kanları verdim adetin 21.gününe de randevu yazıyorlar zaten bi sonraki için 23mayısta gideceğim işte oda.
İnşallahhh hepimiz için evet 2.günü gittim ogün kanları verdim adetin 21.gününe de randevu yazıyorlar zaten bi sonraki için 23mayısta gideceğim işte od
Merhaba, o hastanede bir kadın hastalıkları doktoruna gidiyorum da tüp bebeke yönlendrebileceğini söyledi kontrollerimde , daha önce tüp bebek yaptırmamış olanlara mo bu ücret, devşet karşıladığı hali midir bu fiyat. Karşılamadığı durumda nedr fiyatı bilginiz duyumunuz varsa çok sevinirim öğrenebilirsem. Bir de doktor seçimi yapılıyor mu , öyle ayrıca takip eden doktor için ücret ödemesi var mı bilginiz var mı
Merhaba, o hastanede bir kadın hastalıkları doktoruna gidiyorum da tüp bebeke yönlendrebileceğini söyledi kontrollerimde , daha önce tüp bebek yaptırmamış olanlara mo bu ücret, devşet karşıladığı hali midir bu fiyat. Karşılamadığı durumda nedr fiyatı bilginiz duyumunuz varsa çok sevinirim öğrenebilirsem. Bir de doktor seçimi yapılıyor mu , öyle ayrıca takip eden doktor için ücret ödemesi var mı bilginiz var mı
Daha önce hiç tüp bebek denemedim. Çiğli eğitimde 5 aşılamam var. Çiğlide tüp bebek bölümü olmadığı için direk şehir hastanesine gittim en üst katta randevusuz görüşme yeri var oraya. Kağıtlar verdiler onları tamamlıyorsunuz randevu yazıyorlar orda randevu gününde evraklarınızla gidiyosunuz bu kadar
Şehir hastanesinde tüp bebek yapan oldu mu süreç nasıl ilerliyor aşılama mı oluyor önce bilgisi olan yazabilir mi? Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim