Doğuma Hazırlık Bursa Jimer Hastanesi Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
45
Merhaba herkese
Bu hastanede doğum yapanlar var mı
doktorunuz kimdi, hangi tarihte doğum ücreti ne kadar ödediniz ve memnun kaldınız mı bilgi verirseniz çok sevinirim
Doğum ücretine dahil olan neler vardı, dogumdan sonra hemşireler yardımcı oldu mu , hastaneden bize neler veriyorlar doğumdan sonra bunları paylasabılırsenız sevınırım.

Bende merak ediyorum bunu. 2. Çocuğu istiyoruz. Doktorum az çok belli bir aksilik olmazsa Natal Kliniğe gideceğim yine ama geçen sefer Osmangazi aritmi de yapmıştım bu defa orayı istemiyorum. Doktorumun jimer, medikal ile falan anlaşması vardı hala öyle mi ondan da emin değilim aslında ama ufak ufak araştırmaya başladım.

Bende merak ediyorum bunu. 2. Çocuğu istiyoruz. Doktorum az çok belli bir aksilik olmazsa Natal Kliniğe gideceğim yine ama geçen sefer Osmangazi aritmi de yapmıştım bu defa orayı istemiyorum. Doktorumun jimer, medikal ile falan anlaşması vardı hala öyle mi ondan da emin değilim aslında ama ufak ufak araştırmaya başladım.
Ben jimerden çok memnun kaldım

Back
X