- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
kızlar selam
Bu dr a gebelik takibi ve Doğum için gideniniz var mi
Bu dr a gebelik takibi ve Doğum için gideniniz var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi için ben de gittimBen tedavi için gitmiştim canım geçen ay . Bir kez gittim beğendim iyi bir doktor ilgili
Yani mesela ultrasondan bebeğe bakıyor odaya geçince herşey yolunda diyorKendi takıbimi kendim yapıyorum demişsiniz anlayamadım ilgisiz mi davranıyor bende tedavi sürecindeyim inşallah hamile kalırsam ona devam etmek istiyorum ama şimdi kafam çok karıştı![]()
merhaba canım suat hocayla görüşme sağladın mıBende Tüp bebek için görüşmeye gideceğim
Bugün gittim evet ilk randevumdu. muayene etti. Yaşım 38 yumurtalıklar zayıf dedi. Birkaç aylık tedavi olacağını söyledi. Kan tahlilleri istedi hem benden hem eşimden. Tahlillerden sonra gelin dedi. Bana ona göre tedaviye başlayacakmış. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var çoğunun baş ve boyunları yok onu söyledik. Zaten direk sigarayı bırakmasını söyledi. Neofortil m 'e hemen başlamasını söyledi. Yani hemen pat pat yaparız demedi önce sizi hazırlayacağız duruma bakacağım dedimerhaba canım suat hocayla görüşme sağladın mı
Canım doktorumBugün gittim evet ilk randevumdu. muayene etti. Yaşım 38 yumurtalıklar zayıf dedi. Birkaç aylık tedavi olacağını söyledi. Kan tahlilleri istedi hem benden hem eşimden. Tahlillerden sonra gelin dedi. Bana ona göre tedaviye başlayacakmış. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var çoğunun baş ve boyunları yok onu söyledik. Zaten direk sigarayı bırakmasını söyledi. Neofortil m 'e hemen başlamasını söyledi. Yani hemen pat pat yaparız demedi önce sizi hazırlayacağız duruma bakacağım dedi
hayırlısı ile istediğin sonuca ulaşırsın inşallah tez zamanda bende osman beye gittim fakat bana hormonun düşük olduğunu söyledi tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi fakat burdaki doktorumda herhangi birşey olmadığını bütün tahlillerin iyi olduğunu söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba birde suat beye mi gitsem diye düşünüyorum.Bugün gittim evet ilk randevumdu. muayene etti. Yaşım 38 yumurtalıklar zayıf dedi. Birkaç aylık tedavi olacağını söyledi. Kan tahlilleri istedi hem benden hem eşimden. Tahlillerden sonra gelin dedi. Bana ona göre tedaviye başlayacakmış. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var çoğunun baş ve boyunları yok onu söyledik. Zaten direk sigarayı bırakmasını söyledi. Neofortil m 'e hemen başlamasını söyledi. Yani hemen pat pat yaparız demedi önce sizi hazırlayacağız duruma bakacağım dedi
Kim ne derse desin vücutları hazırlayarak tüp bebek ağırdan yapılmalı bence. Kafanızda doru işareti kalmasın ona da gidip tahlil sonuçlarınızla bilgi alabilirsiniz. Şu baplantıda çok güzel doğru bilgiler verilmiş. Bende Uygulamaya başlıyorum. Ama sigarayı anca günde 3,5 e düşürüyorumhayırlısı ile istediğin sonuca ulaşırsın inşallah tez zamanda bende osman beye gittim fakat bana hormonun düşük olduğunu söyledi tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi fakat burdaki doktorumda herhangi birşey olmadığını bütün tahlillerin iyi olduğunu söylüyorlar çok kararsız kaldım acaba birde suat beye mi gitsem diye düşünüyorum.
Tabi hem vücud olarak hemde psikolojik olarak hazır olmamız lazım ben mesela çok kafaya takıp çok araştırma yapıyorum buda strese sebep oluyoKim ne derse desin vücutları hazırlayarak tüp bebek ağırdan yapılmalı bence. Kafanızda doru işareti kalmasın ona da gidip tahlil sonuçlarınızla bilgi alabilirsiniz. Şu baplantıda çok güzel doğru bilgiler verilmiş. Bende Uygulamaya başlıyorum. Ama sigarayı anca günde 3,5 e düşürüyorum
![]()
Gebelik ve Tüp Bebek Öncesi Detoks!
Hem yaşamak ve hem de üremek için enerjiye ihtiyaç vardır. Bu enerji, tüm hücrelerimizde olduğu gibi üreme hücrelerinde de (yumurta) mitokondri denen bir hücre ...www.milliyet.com.tr
Olgun yaş ?Kızlar 2.denemem için Suat beye başladım. Benim dışımda başlayan var mı? Suat beyde Olgun yaşta hamilelik başarısı yaşayan varsa yazsın lütfen. Bizde moral olur.
Selam. Ayy ne güzel :) gözünüz aydın. Bende 39 yaşındayım. Amh 0.31. Yumurtalarım azalmış. Çok umutlu değilim ama hayırlısı diyerek tedaviye başladım. Sizin nasıldı tedaviniz paylaşırsanız sevinirimOlgun yaş ?
39 da doğumum oldu
Bende 5 yumurta toplandı 5 i de döllendi.5. Güne iki tanesi geldi.biri sağlıklı çıktı ve transfer oldum ilk denemede hamile kaldım.
Bebeğim 6,5 aylık oldu bile şuanda kucağımda uyuyor
Darısı bu süreçte olan herkesin basına
[/
Çok güzel. Böyle başarılı tedavi olunca umut veriyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırlısını versin![]()