- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
Amin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iğnelere başladım. Doktora gitmeden 2 aydır Omega, koenzim içiyordum ama şimdi gerek yok içmene dedi.Sizin yaptığınız önereceğiniz bir şey mi varsa önerirsiniz sevinirimAmin insallah
Özel birsey yapmadım benBende iğnelere başladım. Doktora gitmeden 2 aydır Omega, koenzim içiyordum ama şimdi gerek yok içmene dedi.Sizin yaptığınız önereceğiniz bir şey mi varsa önerirsiniz sevinirim
Düşünmeden gidinSelam kızlar bursada yaşıyorum bende. Daha önce farklı bi merkezde negatif denemem var. Sorun eşimde. Tekrardan denemek istiyorum Suat Hazerde tedavi görenler tavsiye eder mi nasıl bir doktor. İlkinde ağzım yandı şimdi çok korkuyorum yine yanlış karar vermekten![]()
Düşünmeden gidin
Doğum yaptım 7 ay oldu hala basım sıkışsa ararım
Herseyden önce çok iyi bir insan
Onun sayesinde bebeğime kavuştum ilk denemede şükürler olsun
Suanda miniğimle uyuyoruz
Darısı size ve isteyen herkesin basına
Suat beyin dediklerini irdelemeyeceksiniz ve ona güveneceksiniz
İşinde çok titiz takibi iyi bir doktor
Ben gebelik takibimi doğumumu da onda yaptım
Hatta ona o kadar güvendim ki bayılmadan doğuma girdim![]()
Bizde de eşimde idiDarısı bizlere inşallahSuat bey hakkında genelde olumlu yorumlar okuyorum haftaya perşembe öngörüşme için randevu aldım. Tabi insanın ağzı bi kere yanınca biraz ince eliyor
Bizde sorun eşimde acaba sperm seçiminde ımsı veya mikroçip gibi yöntemler uyguluyormu. İlk tedavimde bunlar yoktu bu sefer olsun istiyorum.
canım bizde ikinci tedavimizde ince eleyip sık dokuyoruz genetik testlerimizi yaptıracağızDarısı bizlere inşallahSuat bey hakkında genelde olumlu yorumlar okuyorum haftaya perşembe öngörüşme için randevu aldım. Tabi insanın ağzı bi kere yanınca biraz ince eliyor
Bizde sorun eşimde acaba sperm seçiminde ımsı veya mikroçip gibi yöntemler uyguluyormu. İlk tedavimde bunlar yoktu bu sefer olsun istiyorum.
canım bizde ikinci tedavimizde ince eleyip sık dokuyoruz genetik testlerimizi yaptıracağız
ımsı veya mikroçip uygulatmak istiyorum.. Mutlaka bunlar olsun tedavilerinde
Merhaba tedavinizi Suat beyde mı oldunuz hamile olduğunuzu gördüm. İçime bu umut düştü.Bende Suat Beye gidiyorumBizde önce eşimle ilgili sorunu çözmeye çalışıcaz ondan sonra tüp bebeğe başlıcaz. Suat beyde aynı şeyi söyledi. Umarım bu sefer olumlu olur.
Kizlar tedavinizi Suat beyde mi oldunz?
Merhaba tedavinizi Suat beyde mı oldunuz hamile olduğunuzu gördüm. İçime bu umut düştü.Bende Suat Beye gidiyorum
Aşılama mı tüp bebek mi? Eşinizin sperm sayısı kaçtı?Evet Suat Beyle olan tedaviden hamileyim çok şükür. İnşallah sizede şifa olurSuat Beyle ilk denememdi çok memnunum kendisinden. Bu forumda bir arkadaş daha gidiyordu oda hamile şuan
![]()
Aşılama mı tüp bebek mi? Eşinizin sperm sayısı kaçtı?
Ay süper inşallah bizimde tutar. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun meleginize..Darısı benim başıma.Ne kadar tuttu ucreti acaba?Tüp bebek bizim. Eşimin toplam sayısı 6 milyon, ileri hız 0 ve morfolojisi 1di.
Ay süper inşallah bizimde tutar. Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun meleginize..Darısı benim başıma.Ne kadar tuttu ucreti acaba?