Bursa Jimer Türkan Atakan Yavuz

NeSLa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
37
0
86
39
Bursa
merhaba kızlar

ben yarın için Türkan Atakan Yavuz'a randevu aldım.. ama internette hakkında hiçbir yazıya rastlayamadım.. bu dr a giden var mı acaba ?

yeni başladı herhalde cnm ben ilkkez duyuyorum adını bende jimerde doum yaptım ama dene bir gör derim belkide çok memnun klaırsın hastane zaten süper

daha önce Vatan hastanesinin doktoruydu. Şimdi Mayıs ayından itibaren Jimer de görev yapmaya başladı. Bende süper bir doktor. Benim doktorumdu. Hem tecrübe olarak hemde bir arkadaş gibi yaklaşımlarıyla çok yardımcı oldu.

zuhal.erdem2 e katılıyorum arkadaş gibi herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz çok ilgili bir doktor, güler yüzlü bilmiyorum ben olumsuz bir yönünü göremedim ilk randevuda kanım ısındı hemen :))

ben de 2 kere kontrole gittim ve çok memnun kaldım çok samimi istediğin soruyu rahatlıkla sorabiliyosun
ilgili bi doktor..

benimde bugün türkan hanımla randevum vardı gerçekten çok ilgili güler yüzlü bi kadın çok doktor gezdim gerçekten şuan en çok içim ona ısındı nasipse doğumu onunla yapıcam :CüvCüv:

selam kızlar, bende Türkan Hanım'a gitmek istiyorum ama karasız kaldım? nasıl ilgili bir doktor mu? konuşur mu dinler mi? güler yüzlü mü? gecenin bir yarısı arasak ilgilenir mi? peki Jimer nasıl? doğum için iyi bir yer mi? çok soru sordum dimi :kedi: ama napayım meraklıyım kaydirigubbakcemile3 . teşekkür ederim şimdiden

ben şu kadar söyliim sana son 2 ayımda geçtim türkan hanıma çok kararsızdım bende ilgilenirmi acaba benimle die ama daha ilk konuşmamızda anladımki süper ilgili ve güler yüzlü bi doktor gittikten 1 hafta sonra aradım hemen tanıdı çok güzel konuştu arkadaş gibi biri... ben tavsiye ederim kısacası jimerde çok temiz ve ilgili bi hastane bi kere kontrole git anlıcaksın...:hulya:

arkadaşlar 3 doğum yaptım türkan hanımda tek kelimeyle mükemmmellll bir dr.çok memnunum ben ALLAH ondan razı olsun ...hiç düşünmeyin doktordan ziyade bir arkadaş gibidir,tecrübelerime güvenin

bende çrş günü türkan hanıma başlayacağım...jimerde sezeryan doğum fiyatlarını bilen var mı????yardımınızı bekliyorum arkadaşlar....

mehaba ben türkan hanıma randevu aldım jimerin çok pahalı olduğunu söylüyorlar muayene 50 tl miş ama tetkik fiyatları hakkında bilgim yok bilen varsa yardımcı olurmusunuz lütfen .

merhaba arkadaşlar bende jimere gidiyorum fakat doktorum recep bey. türkan hanım kapalı bir bayanmı? gittiğimizde karşılaşıyorum çok güler yüzlü biri hastası olmadığım halde merhaba demeden geçmiyor..

gozekk jimerde tetkik fiyatları da çok yüksek değil sgk varsa.istersen yaptıracağın tetkiklerin fiyatlarını telefonda öğrenebilirsin gitmeden önce yada yüksek gelirse aile hekimliğinde de yaptırabilirsin.(kan,idrar gibi) sonuçlarını doktora gösterirsin.

buberce bana sezeryan fiyatını 1750 tl dediler doktorum o şekilde not aldı.sgk lıyız bu arada ama özel sigortanız falan varsa çok daha az...

Merhaba,
Ben de Türkan Hanım ile doğumunu gerçekleştirmiş bir arkadaşımın tavsiyesi ile Türkan Hanım'a başladım. Şimdilik çok iyi gidiyor, ilk kontrolümü Pembe Mavi 'de yaptırmıştım ama doktrdan memnun kalmadım, yani aslında ilk hamileliğim olduğu için bir doktordan ne bekleyeceğimi de bilmiyordum ama Türkan Hanım'ı görünce farkı anladım, tavsiye ederim...Herkese bol şans...:)))

çok iyi bende adet düzensizliği ve kıllanmadan dolayı gitmiştim vatandaydı jimere geçmiş çok iyi ilgileniyor çok samimi olduğu için sende rahat oluyorsun ben tekrar gidicem vatandan ayrıldğını biliyordum ama nereye geçtiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)

kızlar merhaba. konu açılalı uzun zaman olmuş ama ben Türkan hanımı yeni öğrendiğimden yine de yazmak istedim.

bizim işyerinden bir arkadaş doğumunu ona yaptırmış. sezaryen olmuş ve çok memnun kalmış. ben normal doğum istiyorum türkan hanımla normal doğum yapan arkadaşlar fikir verebilir mi?

bir de hastane nasıl o da önemli. doktor süper bile olsa hastaneye de güvenmek isterim :S

Jimer de ilgi alaka temizlik herşey çok güzel. Kasımda sezeryan doğum yaptım 3500 tl nakit istediler kredi kartı kabul etmediler ve sanırım ameliyattan önce parayı aldılar. kendi doktorum hastane değiştirmişti bende yeni bi doktor bakınırken acil bi durumum oldu ve arkadaş tavsiyesiyle Cenk Aşkalli ye gittim doktorda iyi gerçi sadece 2 kez görüştük sezeryan ve sonrasında birkez kontrol.

Ben de Türkan hanımın hastasıyım.Gebeliğimin başından beri ona gidiyorum.Şuan jimerde değil umi plazada özelde ilgileniyor.Ben ilgisinden çok memnunun ama sezeryan konusunda bana ısrarcı davranması kafamı karıştırıyor.türkan hanımın hastası olup normal doğum yapmış var mı?Sizler memnun musunuz?

başından beri normal doğum istiyordum türkan hanım sen bilirsin demişti hiç ısrar etmedi ama ben erken doğum yapmak zorunda kalınca sezeryanla alalım bebek küçük dayanamaz erken doğuma demişti. bildiğim kadarıyla genelde sezeryan yapıyor çünkü ne zaman ofisi arasam ya da ofiste randevu için beklesen türkan hanım sezeryanda diyorlardı.

Normal doğum isteyenler Türkan hanıma gidiyorlarsa bir kez daha düşünsün.Risk almayı sevmiyor çok garantici olduğundan sezeryana daha yatkın geldi bana. tavırları sıcak güler yüzlü ama normal doğum konusunda cesaretlendirmiyor kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…