• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Tüp Bebek tedavisi

jennii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
5
0
1
33
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle tüp Bebek tedavisi gören,görecek olan veya tekrar bu deneyimi yaşayan herkese bol dayanma gücü, sabır ve şefkatli insanlarla karşılaşma şansı diliyorum. Ben 2 yıldır Almanya da yaşıyorum ve burda tedaviye başlamak istedim ama tabiki daha ilerleyemeden vazgeçtim. Sebebi bol iğne ve ilaçtan sonra benden tam 11 adet yumurta alındı ve hepsi döllenmeye çalışıldı sonuç ne yazık ki her iki taraftada problem görünmüyor denilmesine rağmen hiçbiri döllenmedi.sonrasında bize genetik test yapın dediler. O da 2,5 ay sonrasında randevu bulabildik. Zaten 2,5 yıldır da uğraşıyoruz açıkçası. Kimse sorduysam neden hiç opu sonrası dondurulmadı yumurtan diye sordular ama sanırım bizim burası ülkem kadar iyi bilmiyor bu işi. Üzerimizde deney yapıyorlar gibi hissettim ve Ankara’ya gitmeye karar verdim çünkü teyzemde kalma şansım vardı ve orda bi doktor önerdiler ismi Prof. Dr Batuhan Özmen . Sizlerden ricam lütfen bu konuda bana bildiklerinizi anlatınız. Ekim ayında gitmem gerekecek ama yanlış ilerleyince insanın içinde korku oluyor. Nasıl bir doktor? Bilemiyorum. Yazarsanız çok sevinirim. Şimdi kendi yeri varmış diyorlar. İnternetten okunduklarımla sınırlıyım. Veya öneriniz varsa o da olur? Acill yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler

Merhaba, Ankara’da çok sayıda çok iyi doktor var. Anatolia tüp bebek merkezi, Aygül Denirol ki kendisi bemim hem tüp bebek hem de gebeliğimi takip eden muhteşem doktorum, Tolga Ecemiş ve de Bahçeciden Berfu hocadan genel olarak çoğu kişi çok memnun. Araştırın kim içinize sinerse artık

Merhaba benim de cevremde nova art tup bebek merkezini oneriyorlar. Ahmet Erdem Mehmet Erdem ikiside cok basarililar. On gorusmeyi ucretsiz yapiyorlar icinize sinerse gidersiniz. Bende ocak ayina kadar olmazsa oraya gitmeyi dusunuyorum.

bi kac aekadasim bebek hasretine kavustular. Sizin ne asamada suan ?
Benim amh degerim 1 yas 35 subat ayindan beri deniyorun olmadi ocak ayina kada sure verdim olmazsa direk gidicem
Ya benim amh değerim 5,7 ama dediğim gibi sorununuz yok diyorlar ama nedense olmuyor :(

Merhaba benim de cevremde nova art tup bebek merkezini oneriyorlar. Ahmet Erdem Mehmet Erdem ikiside cok basarililar. On gorusmeyi ucretsiz yapiyorlar icinize sinerse gidersiniz. Bende ocak ayina kadar olmazsa oraya gitmeyi dusunuyorum.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi mutlaka görüşeceğim. Peki sizce Acıbadem nasıl yani hep çok iyi olduğunu duyuyorum ama bazen de reklamları iyi olan merkezler olunca isimler öne çıkıyor gibime geliyor.

Merhaba benim de cevremde nova art tup bebek merkezini

. Ahmet Erdem Mehmet Erdem ikiside cok basarililar. On gorusmeyi ucretsiz yapiyorlar icinize sinerse gidersiniz. Bende ocak ayina kadar olmazsa oraya gitmeyi dusunuyorum.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi mutlaka görüşeceğim. Peki sizce Acıbadem nasıl yani hep çok iyi olduğunu duyuyorum ama bazen de reklamları iyi olan merkezler olunca isimler öne çıkıyor gibime geliyor
Pcos mu var ? Amh yüksek
sanıyorum tam sınırdayım. Doktorlar PCos olduğunu söylemedi. Ama dediğim gibi nurdaki doktorlar bilmiyorlar bence

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi mutlaka görüşeceğim. Peki sizce Acıbadem nasıl yani hep çok iyi olduğunu duyuyorum ama bazen de reklamları iyi olan merkezler olunca isimler öne çıkıyor gibime geliyor

sanıyorum tam sınırdayım. Doktorlar PCos olduğunu söylemedi. Ama dediğim gibi nurdaki doktorlar bilmiyorlar bence
Benim amh değerimde size yakın pcos var bende ama sanırım sadece amh yeterli değil teşhis koymak için ultrasonda görünmesi de gerekir

Aci badem tavsiye etmem. Fakat genel test muayene anlamında memorial de muayene olup tum sonuçlarını ahmet -Mehmet Erdem bu hocalara gösterebilirsiniz. Memorial in laboratuvarları cok iyi.
Bu arada amh yüksek gibi geldi pcos da yok dediniz ama bilemedim. Bence ankaraya gelince üreme sağlığı ile ilgili uçtan uca muayene olup görüşün hocalarla. Ben amh değerimi öğrenince ağlamıştım dr dedi ki alt sınıra yakin fakat üzülmeyin bu iyi bisi ne cok dusun ne yüksek olmasını bekleriz diyince rahatlamistim. Ben sanıyorum ki yumurta cok olursa iyidir.

Merhabalar 1 yıldır bb tüp bebek merkezinin hastasıyım bende. Sebepsiz diye gittim ve arastirmalari sonucu sebebi oldugunu öğrendik ameliyat vs olmam gerekti o yüzden süreç bu kadar uzun sürdü. Hem ışın hocadan hemde Timur hocadan çok memnunum. Gerçekten işinin ehli doktorlar. Bir ön görüşme yapmanızı tavsiye ediyorum
İkinci transfer sürecine başladık ilki kimyasal oldu maalesef ve ben bir süre ara vermiştim. Aklınızda soru varsa yazabilirsiniz

Back
X