• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursa jinemed murat erdemir'e tedavi olanlar lütfen buluşalım...

Yasemenyusuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
25
0
86
Bursa
merhaba ben 20 yaşındayım ve bu 2. tüp bebek denemem olacak 1.negatif oldu murat beyde başka tedavi olan varsa burda buluşalım.fikir alısverişinde bulunuruz enazından.bekliyorum..

merhaba ben 20 yaşındayım ve bu 2. tüp bebek denemem olacak 1.negatif oldu murat beyde başka tedavi olan varsa burda buluşalım.fikir alısverişinde bulunuruz enazından.bekliyorum..

bende şuan jinemed te tedavi görüyorum murat bey ve ekibi gerçekten çok profesyonel ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum bunu sana hissettiriyorlar gerisi allahın takdiri bende şu an bekliyorum inş hayırlısı olacak transferim yapıldı kısmet allah hepımızın yardımcısı olsun

çok şükür bebişim bana tutundu allah murat bey ve ekibinden razı olsun allah herkese bu duyguyu yaşatsın ve kucağımıza almayı da nasip etsin öyle profesyonel bir ekip ki kendinizi iyi hissetmenız için ve sorunsuz tedavi için ellerinden geleni yapıyorlar gerisi rabbimin takdiri ol deyince oluyor

bende internetten çok yorumlar incelemeler yaptım gitmeyi düşündüğümde murat beye temmuz ayında transferim yapıldı ve gebeliğim tuttu murat bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum her konuda herzaman yanındalar murat bey çok rahat konuşulabilecek bir doktor inanın ellerinden geleni yapıyorlar gerisi ilahi takdir doktora güvenmek çok önemli tüp bebek tedavisinde ben en başından çok güvendim çokk teşekkürler jinemed:))

merhaba arkadaşlar ben de op. dr. murat erdemir e tedavi oldum bundan 2 sene önce ve şuanda 1.5 yaşında bir kızım var. web sitesinden hem adresi öğrenebilir hem de randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X