Özkacım jinemed bursa konusu nda ben yardımcı oalbilirim.İnan çalışma koşulları ve değerlerini çok yakından biliyorum..
Doktor Murat gerçekten bir profesyoneldir..Başarı oranlarıda oldukça yüksek..
yapraknilcim ben orda tedavi görmedim ama inan çok yakından biliyorum.Ücret,ilaçlar vs.. konularında bence doktor Muratla görüşmelisin..Kurumlarla anlaşması olmasada çok pahalıya çıkacağını sanmıyorum.Çünkü farklı paketler ve ayrıcalık sunuluo JİNEMED'te.canım sen ordamı tedavi oldun? ben de aşılama yaptırmak istiyorum ve bu konuda tecrübeli bir doktor arıyorum. ama jinemedin kurumlarla anlaşması yok sanırım. yani aşılama için gerekli ilaçları alabilmek için rapor çıkartmak gerek. çünkü ilaçlar çok pahalı. ama orda sanırım raporla alamıyoruz. ayrıca diğer tahlilleri de başka hastanelerde yaptırmamızı kabul ederlermi bilmiyorum yani orası biraz pahalıya patlar gibi geliyor. başarı yüzdesi diğer merkezlere göre daha mı iyi? aşılama konusunda bir bilgin varmı yani murat bey aşılama konusunda tecrübeli mi. mesela ben de pko var, dolayısıyla yumurtlama problemi ben bu konularda tecrübeli ve bana fayda edecek bir doktor arıyorum. birde oranın kurucularından tekzen çamlıbel var ama sanırım o bursaya gelmiyor istanbul merkezde diye biliyorum. onun çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum.
canım sen ordamı tedavi oldun? ben de aşılama yaptırmak istiyorum ve bu konuda tecrübeli bir doktor arıyorum. ama jinemedin kurumlarla anlaşması yok sanırım. yani aşılama için gerekli ilaçları alabilmek için rapor çıkartmak gerek. çünkü ilaçlar çok pahalı. ama orda sanırım raporla alamıyoruz. ayrıca diğer tahlilleri de başka hastanelerde yaptırmamızı kabul ederlermi bilmiyorum yani orası biraz pahalıya patlar gibi geliyor. başarı yüzdesi diğer merkezlere göre daha mı iyi? aşılama konusunda bir bilgin varmı yani murat bey aşılama konusunda tecrübeli mi. mesela ben de pko var, dolayısıyla yumurtlama problemi ben bu konularda tecrübeli ve bana fayda edecek bir doktor arıyorum. birde oranın kurucularından tekzen çamlıbel var ama sanırım o bursaya gelmiyor istanbul merkezde diye biliyorum. onun çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum.
jinemed'in kurumlarla anlaşması var.Raporu ancak araştırma hastanelerinde ve tıp fakültesi hastanelerinde çıkartabiliyoruz.Dopktorun ben de ki ilk izleneimi çok olumlu.Ben Jinemed'te karar kııldım...
yapraknilcim ben orda tedavi görmedim ama inan çok yakından biliyorum.Ücret,ilaçlar vs.. konularında bence doktor Muratla görüşmelisin..Kurumlarla anlaşması olmasada çok pahalıya çıkacağını sanmıyorum.Çünkü farklı paketler ve ayrıcalık sunuluo JİNEMED'te.
Başarı oranları ise oldukça yüksek özellikle bu son ay tavan yaptı..
Ön görüşmeler ücretsiz olduğu için görüşmekle bişey kaybetmez aksine kazanırsın bence..
ben de bursa da jinemette tedavi gördüm ve ilk denemede hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim ve konturolum orda yapıyorum cok memnunum dr murat beyden ve ekibin den özellikle nur hemşireden hepsine teşekkür ederim beni bu mutluluğu yaşattikları icin ben herkese öneririm.
Merhabalar arkadaşlar ben iki denememide Jinemed Bursa'da yaptırdım malesef sonuçlar negatif. Başarı için tek başına ilgi ve iyi niyet yeterli değil. Özellikle bizler gibi doğal yollardan gebe kalamamış bayanlar için tüp bebek merkezinin başka koşullarınında iyi olması gerekli bence. Labaratuvar deneyimi ve başarısı önemli. Benim neticeden anladığım bu. Ama yine siz bilirsiniz ....
Merhabalar arkadaşlar ben iki denememide Jinemed Bursa'da yaptırdım malesef sonuçlar negatif. Başarı için tek başına ilgi ve iyi niyet yeterli değil. Özellikle bizler gibi doğal yollardan gebe kalamamış bayanlar için tüp bebek merkezinin başka koşullarınında iyi olması gerekli bence. Labaratuvar deneyimi ve başarısı önemli. Benim neticeden anladığım bu. Ama yine siz bilirsiniz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?