Tüp Bebek Merkezleri Bursa jinemed 'te deneyen var m??

Özkacım jinemed bursa konusu nda ben yardımcı oalbilirim.İnan çalışma koşulları ve değerlerini çok yakından biliyorum..
Doktor Murat gerçekten bir profesyoneldir..Başarı oranlarıda oldukça yüksek..

canım sen ordamı tedavi oldun? ben de aşılama yaptırmak istiyorum ve bu konuda tecrübeli bir doktor arıyorum. ama jinemedin kurumlarla anlaşması yok sanırım. yani aşılama için gerekli ilaçları alabilmek için rapor çıkartmak gerek. çünkü ilaçlar çok pahalı. ama orda sanırım raporla alamıyoruz. ayrıca diğer tahlilleri de başka hastanelerde yaptırmamızı kabul ederlermi bilmiyorum yani orası biraz pahalıya patlar gibi geliyor. başarı yüzdesi diğer merkezlere göre daha mı iyi? aşılama konusunda bir bilgin varmı yani murat bey aşılama konusunda tecrübeli mi. mesela ben de pko var, dolayısıyla yumurtlama problemi ben bu konularda tecrübeli ve bana fayda edecek bir doktor arıyorum. birde oranın kurucularından tekzen çamlıbel var ama sanırım o bursaya gelmiyor istanbul merkezde diye biliyorum. onun çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum.

canım ben jinemed beşiktaşta tedavi gördüm ve Allaha çok şükür şimdi 4 aylık hamileyim benimle teksen bey ilgilendi ve ben çok memnun kaldım.bildiğim kadarıyla istanbuldaki jinemedin sgk ile anlaşması var ama bursadakini bilmiyorum.sana bol şanslar diliyorum Allah yardımcın olsun

ben de ist jınemedden memnundumm doktorumm munıb beyy çokk ılgılı bı doktorr ama altı aylıkkenn erken dogumla kaybettimm hastane ilgili tavsiye edrim ama bırazz pahalıı

yapraknilcim ben orda tedavi görmedim ama inan çok yakından biliyorum.Ücret,ilaçlar vs.. konularında bence doktor Muratla görüşmelisin..Kurumlarla anlaşması olmasada çok pahalıya çıkacağını sanmıyorum.Çünkü farklı paketler ve ayrıcalık sunuluo JİNEMED'te.
Başarı oranları ise oldukça yüksek özellikle bu son ay tavan yaptı..
Ön görüşmeler ücretsiz olduğu için görüşmekle bişey kaybetmez aksine kazanırsın bence..

jinemed'in kurumlarla anlaşması var.Raporu ancak araştırma hastanelerinde ve tıp fakültesi hastanelerinde çıkartabiliyoruz.Dopktorun ben de ki ilk izleneimi çok olumlu.Ben Jinemed'te karar kııldım...

jinemed'in kurumlarla anlaşması var.Raporu ancak araştırma hastanelerinde ve tıp fakültesi hastanelerinde çıkartabiliyoruz.Dopktorun ben de ki ilk izleneimi çok olumlu.Ben Jinemed'te karar kııldım...

canım ben şu an aşılama düşünüyorum senin bahsettiğin tüp bebek raporu. zaten 3 aşılama olmadan tüp bebek için de rapor vermiyorlar zaten. ben ilaç raporundan bahsettim yani ilaçlar da maliyetli ve rapor çıkarırsam belli bir yüzde öderim. evet en iyisi gidip yüzyüze görüşmek. teşekkürler tavsiyen için.

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ben henüz aşılama aşamasındayım. 4 ay önce bir düşüğüm oldu. biraz sabretsem belki yine doğal yolla hamile kalabilirim ama ben biraz sabırsızım. pko rahatsızlığım ve dolayısıyla da yumurtlama problemim var o yüzden bu konularda tecrübeli bir doktor gerekli bana. yani ilaçlar bazen benim durumumdaki hastalara yan etki yapabiliyor. kist, kanama, su toplaması, nefes alamama, aşırı yumurta oluşumu gibi o yüzden ilaç dozunun çok iyi ayarlanması gerekiyor ben de bu konularda tecrübeli ve bana faydalı olabilecek bir doktor arıyorum. gerekirse şu anki doktorumdan rica ederim o bana ssk dan ilaç raporu çıkarmamda yardımcı olur ama aşılama ücreti çok tutmaz umarım. çünkü aşılamada başarı tüp bebeğe göre çok daha düşük. o yüzden çok tecrübeli bir doktor lazım. en iyisi gidip yüzyüze görüşmek.

ben jinemedle görüşmedim acıbademi düşünüyorum fakat öyle güzel şeyler yazmışsınız ki murat beyle de bir görüşsem dedim okuyunca..orada deneyen bir arkadaşla görüşmek isterim özel mesaj yoluyla

ben de bursa da jinemette tedavi gördüm ve ilk denemede hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim ve konturolum orda yapıyorum cok memnunum dr murat beyden ve ekibin den özellikle nur hemşireden hepsine teşekkür ederim beni bu mutluluğu yaşattikları icin ben herkese öneririm.

umame merhaba,
problem neydi? niçin tüp bebek yaptırdınız?

Merhabalar arkadaşlar ben iki denememide Jinemed Bursa'da yaptırdım malesef sonuçlar negatif. Başarı için tek başına ilgi ve iyi niyet yeterli değil. Özellikle bizler gibi doğal yollardan gebe kalamamış bayanlar için tüp bebek merkezinin başka koşullarınında iyi olması gerekli bence. Labaratuvar deneyimi ve başarısı önemli. Benim neticeden anladığım bu. Ama yine siz bilirsiniz ....

walla ben ordan hiç memnun değilim güleryüzün altında ticarethaneden farkı yok....

katılıyorum

inanın murat özdemirin kafası okadar dağıtıyor ki önemli şeyleri kaçırıyor
tamam kariyer ve ün yapmak istiyor ama hesabı biz mi ödeyecez ?

başka sitelerdede yazılar okudum o muratla alakalı (doktor deyemiyorum ) bikaç bayana da denemeyin sizin çocuğunuz olmaz demiş , ve başka doktorlara gittiklerinde hamile kalmışlar
çok tecrubesiz ve bilgisiz biri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…