bursa-kadın dogumcu

smilingfaces

oglusumu beklıyorumm
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
901
343
358
bursa da işinde titiz ve konusarak hastasını rahatlatan doktor arıyorum acillll.yardımcı olursanız sevınırımmmm

Aynen bende arıyorum yardimci olcak kimse yok mu :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha önceki hamileliğimde pembe mavi kadın doğum merkezinde bulunan nedret kolsal a gidiyordum. Doktor sanki doktor değil bir ablaydı... beni her türlü konuda sade bir dille aydınlatırdı ve rahatlatırdı. Benimle çok ilgilenirdi. Beslenmeden tutun da uyuma şekline kadar her şey hakkında beni rahatlıkla bilgilendirirdi...işinde gerçekten de çok titizdi ve her şeyi gönül rahatlığıyla sorup çok güzel cevaplar alırdım. . çok iyi bir doktordu ve ben çok memnundum... size de tavsiye ederim ama şuan nerede calisiyor bilmiyorum ama bursadadır :)

Son düzenleme:
Ben şimdi de medical parkta özlem oruç Şener e gidiyorum ama memnun değilim. .. beni bilgilendirmiyor sadece sorarsan kısa bir cevapla söylüyor... ilgili değil bana da doktor tavsiyesinde bulunur musunuz? Ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. ...

Bende herşeyi tek tek açıklayan bi doktor arıyorum canım. Bi arkadaşım doğumevinde orhan orhana gitmişti. Çok memnundu doktorundan.orda bile uzun uzun anlatıyomuş.şimdi pembe maviye geçmiş sanırım.bende ona gitmeyi düşünüyorum.hem muayene ücretleride çok yüksek değilmiş pembe mavide.

bursa da işinde titiz ve konusarak hastasını rahatlatan doktor arıyorum acillll.yardımcı olursanız sevınırımmmm

tam aradığın özellikler jale gürlülerde bulunuyor kesinlikle öneririm.umi plazada özel muaynanesi var belirli bikaç hastanede doğum yaptırıyor bir görmeni öneririm canım.

Back
X