Bursa lı arkadaşlar yardım eder misiniz

selin0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
391
241
133
merhaba çocuğum da uyum sorunu var iyi bir psikolog varmı bildiğiniz özellikler çocuklar için çok sinirli lütfen önerdiğiniz varsa yazın acil

Bursalıyım tam olarak psikolog adı veremeyeceğim ama medical park olsun, acıbadem olsun bu tarz hastahanelerin psikologlarından yararlanabilirsiniz, durumunuz varsa özellikle acıbademi öneririm, bunun için güzel bir site dahi kurmuşlar. eminim işlerinde başarılı insanlardır. Geçmiş olsun..

Bursalıyım tam olarak psikolog adı veremeyeceğim ama medical park olsun, acıbadem olsun bu tarz hastahanelerin psikologlarından yararlanabilirsiniz, durumunuz varsa özellikle acıbademi öneririm, bunun için güzel bir site dahi kurmuşlar. eminim işlerinde başarılı insanlardır. Geçmiş olsun..
çok teşekkürler hemen bakiyorum

bursalı değilim bursada yaşıyorum
ve burdaki sağlık kuruluşlarına büyük bir antipatim oluştu
en iyi denilen hastanelerden tutunda devlet e kadar
hiçbirine güvenmişyor para tuazğı olduğunu düşünüyorum
biryer öneremiycem

ama çocucğun kaç yaşında
okula gidiyormu
rehber öğretmeni ile düzenli olarak görüşmeni öneririm

kız kardeşim istanbulda çocuk psikoloji üzerine bir klinik sahibi kendiside psikolog dur
uzmanlık alanı da çocuklar

ama bursa diyince
antipatim o derece büyükki
grip olsam istanbula gitmek istiyorum

bursalı değilim bursada yaşıyorum
ve burdaki sağlık kuruluşlarına büyük bir antipatim oluştu
en iyi denilen hastanelerden tutunda devlet e kadar
hiçbirine güvenmişyor para tuazğı olduğunu düşünüyorum
biryer öneremiycem

ama çocucğun kaç yaşında
okula gidiyormu
rehber öğretmeni ile düzenli olarak görüşmeni öneririm

kız kardeşim istanbulda çocuk psikoloji üzerine bir klinik sahibi kendiside psikolog dur
uzmanlık alanı da çocuklar

ama bursa diyince
antipatim o derece büyükki
grip olsam istanbula gitmek istiyorum
13 yaşında ıstanbul götürme şansım yok bilmem oraları eşim sürekli yollarda farklı şehirler de yakın bir yer daha mantık li bu yıl okul değiştirdik geçen yıl sürekli okul dan kaçtı mesela 7 günde 6 gün düşünün yeni okul ve yurt düzene sokar dedik ama nafile yurdu da okulu da karıştırmış geçen yıl ki öğretmeni karşımda ağladı ya neler yapmış ders kaynaşmış hep çok kotuyum

Ben şarlatanım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X