canım,meraklanma,o sarımtırak görüntülü olan 3 boyutlu ve 4 boyutlu ultrasoncnm detaylı ultrosana girdim aynen dediğin gibi oktay beyin odasındakinden farkı yok
muhtemelen uzman kişi bakışına da ihtiyaç duydukları için detaylı ultroson da istiyorlar
çok şükür herşey güzel çıktı
ama cd yok
ben detaylı derken herşeyini görürüm sanmıştım sarımtırak bir görüntü bekliyodum. muhtemelen o 4 boyutlu oluyor o da medicabilde yokmuş
normal = 1.000tl
epidural normal =1.250tl
sezeryan = 1.500tl.
isteğe bağlı sezaryen = 3.000 tl.
bunların dışında extra bir masraf yok.
1 refakatçi yanınızda kalabilir.
muayene 42 tl canım.teşekkürler canmmm saolll muayene ne kdr pekii?
sevgili arkadaşlar ben de sonunda gelebildim bebiş gelince insanın eli kolu bağlanıyor hiçbirşeye vakti kalmıyormuş öğrenmiş oldum rabbim size de göstersin..
bebeğini kaybeden arkadaşım sana da sabır diliyorum çok zor gerçekten ama sana şefaatçi olacak bunu düşün önce allaha sonra oktay beye güven inşallah sağlıkla alırsın kucağına bu kez..
ebda16 senin de zamanın azalıyor sakın hiçbirşeyi riske atma raporsa rapor dinlenmeyse dinlen ben de düşük tehlikeleri geçirmiştim şimdi kucağıma alınca dedimki iyiki yatmışım ve zorlamamışım kendimi çok işe yaramaz hissediyordum yattığım zamanlarda ama sonuç olarak kucağına alıp emzirince bebeğinin ihtiyaçlarını karşılayınca dünyanın en işe yarar insanı hissediyorsun..
gul59 arkadaşım senden hep haber bekledik ama başımdan geçince anladımki ne takatin oluyor ne de vaktin oluyor bilgisayara bakmaya. o gün doğum katına geldim seni görmeye ama gittiğim başka biri çıktı diğer odaları gezmeye de çekindim adını bilmediğim için rumuzla da arayamadım :) iyi olduğunuza çok sevindim bebeğini güle güle büyüt suni sancı çok büyük cesaret tebrik ederim ben göze alamadım gelelim benim hikayeme,
çarşamba sabah yatış yaptık spinal anesteziye karar verildi zaten genel istemiyordum o an bebeğimi görmek koklamak istemiştim ama ameliyat esnasında epidural spinal bir arada yani kombine anestezi yapıldı ağrı kesici serum epiduralden daha etkili oluyormuş anestezi uzmanı önerdi bende kabul ettim operasyon süperdi ekip müthiş ilgiliydi başımda müzikler açtılar her anben dan bilgilendirdiler çok cesaretlendiriciydiler ve doktor geldikten 3-4 dakika içinde bebeğim doğdu hemen kokladım çok güzel bir duyguydu yalnız oktay bey eşimi de fotoğrafçıyı da ameliyata almadı enfeksiyon riski için ama hiç sorun değildi içerden biri çekti fotoğrafları ve çok güzel olmuş.
kocaman bir ANCAAAAAAAK!!!
ameliyattan sonra hasta bakıcı geceliğimi giydirirken ağrı kesici katateri çıkarmıştı akşam saat 5gibi ağrıdan çığlık çığlığa ağlarken tekrar takılmadığını ve ilacın yatağa akıp sırılsıklam yaptığını farkettim sonra gelip taktılar ama 3gün bunun sancısını çektim. hemşireler beş para etmez bir haftalık kontrolde ikinci topuk kanı ve sarılık için kan alınacaktı bebeğimin elinden kolundan almaya çalıştılar 3. hemşire de bulamadı en sonunda topuğundan aldılar yavrum ne çok ağladı o ağladı ben ağladım ellerinin üstü mosmor oldu bir elinin kemiğine dayanmışlar artık, bebenim damar yolumu bile bulamamışlardı ki bebeğime ne kalmış.
bu arada gul59 hastanenin çocuk doktoruna devam ediyormusun daha doğrusu etmeyi düşünüyormusun? ben pek memnun kalmadım çok donuk geldi tatmin olamadım.
canlarım tekrar hoş geldiniz ve çok geçmiş olsun.
bebişleriniz de hayırlı olsun.sağlıklı olmanıza çok sevindim.
tekrar tebrik ederim.Rabbim yavrunuza, size uzun ve sağlıklı ömürler versin.birbirinizden hiç ayırmasın.
doğum hikayeniz için de çok teşekkür ederiz.
biçok kişiye yardımcı oldunuz böylece.merakımızı giderdiniz.
okuyan herkes duacınız olur inşşş.
gul59
canım hiç üzülme,dediğin gibi önemli olan tek şey bebeğini kucağına sağlıkla alman.
bundan ötesi yok.
bazı şeylerde ısrarcı olmamak lazım.
mutlaka bir sebebi vardır diye düşünmeli.
Allah'tan boynuna dolanan kordan yavruna zarar vermemiş.
ayrıca sana bir haberim var :sanırım senin bilgin yok;ama artık sezeryandan sonra illa sezeryan olacaksın diye bir kural yok.
sezaryenden sonra normal doğum yapılabiliyor.
o eskiden sezaryen kesisinin dikey yapıldığı zamanlardaymış.
şimdi kesiler yatay yapılıyor.en büyük örneği de benim halamın kızı.
ilk doğumu sezaryendi,2.si normal yaptı.ve hiçbir sorun da çıkmadı.
ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım ve öğreneli 3-4 ay kadar oldu.
netten de araştırabilirs
canım evet normal yapılıo normalde benim ablamında öyle oldu ilki sezeryan ikinci dogumu normaldı ama o yurtdısında yasıo.
burda böyle bişey için doktoruna denk gelmek lazım burda riske atmazl dr die dusunuorum daha arastıramadım ama bakıcam mutlaka
cok geçmiş olsun canım hayırlsıyla kurtulmussun. gozunuzaydın rabbim hayırlı saglıklı ömür nasip etsin hayırlı evlar olsun inşallah :) hasta bakıcı gercekten cok dıkkatsızmıs yaa bende sınır oldum. bızımde topuk kanı alınırken cok agladı insanın canı yanıyo yaa sanki o iğneyi bana batırıomus gibi geliodu. yalnız neden elinden kolundan almaya calıştılar onu anlamadım sadece topuktan alınmıomuydu ki cocuk doktoru konuusnda aynı fikirdeyiz galiba bende devam etmeyi düşünmüorum ilgilenen bi dr değil malesef hatta ben uyarmasam recete yazmayacaktı bize bi an önce gelen gitsin gibi halleri var. cocuk dr için iki dr var canım biri özlem hanım die bi dr esentepedeydi şimdi pedmere gecmiş kv dem cok ii bi dr dio eltimin oglunu götürdüler ona cok memnunlar gecen gün pedmeri aradım muayene ücreti 55 tl miş tahliller için de ayrı ucret alıolarmıs eger gidersen haberin olsun birde konur hastanesinde ibrahim die bi dr varmıs onu da cok ii diolar bırde muayene ucretleri daha dusukmus galiba
hoş geldin canım.inş sen de istediğin zamanda beklemeden sağlıkla bebişine kavuşursun.Yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum,şu an hamile değilim ama olursa ben de Oktay beyi düşünüyorum,yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması,eve yakın olması ve doktor hakkındaki olumlu yorumlar nedeniyle ona gideceğim inşallah.Benim bir öğretmen arkadaşım onda doğum yaptı,kendisiyle bire bir görüşemedim ama memnun kalmış,normali denemiş ama bebek kakasını yapınca açıklığa rağmen sezeryan olmuş,cuma günü arkadaşı görmeye gidicem farklı bir bilgi olursa eklerim.Bebeği olanlara sağlık sıhhat,doğum yapacaklara sağlıklı kolay doğumlar diliyorum:)
arkadaşın normal doğum mu yaptı canım?Arkadaşım doktordan memnun kalmış ama hemşireler sanki stajer gibi dedi,gerçi ona yardım eden ebe iyimiş,şans işi biraz da bu işler.
arkadaşın normal doğum mu yaptı canım?
ya off bi de hemşire derdi çıktıııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?