Bursa Medikal Park Mı , Jimer Mi?

ahmet bey medıcaldeyken onun hastasıydım dogumumuda o yaptrdı. memnun kaldım . sımdı jımerdeymış.. cnm sana hayırlı dogumlar dılyıorum .. umarım normal dogum yaparsın a.s.

sadece dogumum esnasında cok sakindi cok tuhafıma gıtmıştı bu sakinliği :))

bende doğumumu jimerde yapanlardanım.
inanılmaz güzledi.
yaz tat,linde gittiğim hotel aklıma bile gelmezken jimerdeki günlerim bir tatil havasında geçmişti.
aslında hamileliği insan hayatında kaç defa yaşarki, en çok 2 , veya üç tabi tercih meselesi, bence o 9 ay be sonrası özel olmalı, güzel olmalı.
bebeklerimizin doğumdan sonra ihtiyaçları çok maddi ve manevi olarak ama; dönümpe hamileliği ve doğumu tatsız bir şekilde hatırlamak da bence pek de güzel değil.
tekrar doğum yapacak olsamn yine jimer ---- yine cenk aşkalli derdim.

meraba arkadaşlar.ben hamile değilim ama kontrol amaçlı gitmak istiyorum.jimere gitmek istiyorum ama orda ssklı olarak sadece ahmet bey ve melike hanım bakıyomuş sanırım.ahmet beyi çok iyi diyolar ama ben bayan dr a gitmek istiyorum.melike hanımıda iyi olmadığını sölüyolar.sadece ikisi mi var acaba bilen var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.birde jimerin özel doğumu hakkında bilgisi olanlar?

arkadaşlar ahmet yılmaz medikale geri döndümü yoksa hala jimerde mi. son günlerde kendisine muayneye giden oldumu? ben medikaldeyken bir dönem gitmiştim kendisine, sonra jimere geçince gitmedim. şu an dr um farklı çok da memnunum fakat medikalde doğum yapma ihtimalim olabilir, kendi dr um gelmezse ahmet beyin doğuma girmesini isterim bu konuda bilgisi olan varmı?

arkadaşlar gülin okan jimerde gerçekten çok ilgili ve bilgili ayrıca ssklılara bakıyo bilginiz olsun.ssklı muayene ücreti 20 TL.biraz ileri tarihe veriliyo ilk etapta sonra düzene giriyo.

yapraknil sanırım ahmet yılmaz medikale döndü kadın doğum katında değilda bir alt katta muyanesi var.sırada beklerken bi çalışandan o şekilde duydum

yapraknil sanırım ahmet yılmaz medikale döndü kadın doğum katında değilda bir alt katta muyanesi var.sırada beklerken bi çalışandan o şekilde duydum

evet canım, sağol bilgi verdiğin için.
internet sitesinde de gördüm ismini.
ama niye farklı bir yerde muayne ediyor ki, yoksa orada da sgk ve özel hasta ayrımı mı başladı. yani eskiden ahmet bey kadın doğum katındaydı ve sgk lılara da bakıyordu. belki yer sorunu vardır.
gerçi şuan benim doktorum farklı, kendisinden de memnunum. ama ahmet bey de çok iyi bir doktor.daha önce kendisine gittim ve çok memnun kaldım , her bakımdan tercih edilebilecek doktorlar arasında kesinlikle.

merhaba arkadaşlar bende jimere gidiyorum 22.haftadayım hastahane çok güzel fakat doktorumda kararsızım melike ye gidiyorum ssk lı olarak çok yoğun ve sorarsan söylüyo iyi biri ama bilmiyorum ahmet bey dediniz değiştirsem mi acaba jimerde mi hala melike hanımla ilgili birşeyler biliyorsanız lütfen yazın:CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bende jimere gidiyorum 22.haftadayım hastahane çok güzel fakat doktorumda kararsızım melike ye gidiyorum ssk lı olarak çok yoğun ve ne sorarsan söylüyo iyi biri ama bilmiyorum ahmet bey dediniz değiştirsem mi acaba jimerde mi hala melike hanımla ilgili birşeyler biliyorsanız lütfen yazın:CüvCüv::CüvCüv:

Canım bende melike hanıma gidiyorum memnunum, çok yoğun ama işini iyi biliyor,
Ahmet beyin tek derdi para, ben bir kere gittim birdaha gitmem sen bilirsin

teşekkürler melike hanımın özel muayenesine gittiniz mi ben ssk dan gidiyorum hiç çağırmadı gerçi neyse tamam sağolun

üzgünüm ama arkadaşlar ben jimere gidiyorum ama memnun değilim şuanda hastane arıyorum neden diceksiniz şöyle anlatayım geçen fenalaştım doktorumda jale hanım ben ssk lı olarak gidiyorum aradım kendisni şikayetlerimi sordu söyledim telefonda buraya gel bi bakalım dedi gittim orda çalışanlar 100 tl alıcağız dedi bende dedim ki fenalaştım aradım jale hanımı geldim dedim beklettiler beni o halde sonra hastaları bitti jale hanımın kapısı açıktı ve kız yanından çıktı bana bakarak ve ben o durumdayken bana söylediği şu oldu ben seni buraya çağırmadım ve ssk saatim bitti bakamam özelden ödersen bakarım allah aşkına var mı böyle bişi orda düşük yapsam bile umrunda değil böyle saçmalıklarla dolu bi hastane tavsiye etmiyorum

sana Allah kolaylık versin arkadaşım bende ordaki doktorların birinin mağduruyum erken doğum yaptım fakülteden medicale sevkettiler herşey gayet güzeldi en azından her türlü donanımı olan bi hastane

akannehirakannehirakannehir

valla ahmet beyin paracı olduğunu da birtek senden duydum.
hastanede bile adam gayet ilgili ve alakadar yani.
sen sgk mensubusun ben sana bakmam falan da demedi hiç.

vadideki zambak geçmiş olsun arkadaşım. bende yeni jimerde doğum yaptım ve çok büyük bir ilgiyle karşı karşıyaydım ayrıca doktorumda jale hanım benimde üç gün arka arkaya sabahın beşinde geldi sancılarım için benim rahatsızlıklarım yüzünden sorunlu bir doğumum oldu çünkü benim.doğruyu söylemek gerekirse çokta ilgilendi ama şuda bir gerçek ssk lı ayrımı var hastahanede buna bende kendi gözlerimle şahit olmuştum daha önce. fakat medikalinde aşşaya kalır yeri yok doğrusu. daha 9 ay önce babam 8 ay öncede eşim ameliyat oldu orda.ve daha bir ay önce bypass ameliyatı olmuş bir hastayı kat kat kapı kapı doktor doktor üstelik ayakta ve her doktorun kapısında yarım saat bekleten bir hastahane şunuda eklemeden geçemiycem ssk dan gitmdiği halde.paranla rezil olmak ne demekmiş biz medikalde öğrendik.

ben bebeğimi kontrol amaçlı medical parkdaki çocuk doktoruna götürüyorum. sgk dan. kesinlikle sgk veya özel ayrımı yok. ve doktorlar da çok ilgili. tercih edilen bir hastane olduğu için biraz yoğunluk var tabi ama randevulu gidince problem olmuyor.

ben hem kendim medicalde doğum yaptım sgkdan yararlanarak şu anda kızımı götürüyorum medicale gene sgkdan yararlanarak ve hiç bi doktorda hasta ayrımı görmedim 10 gün doğumdan önce orda tedavi gördüm ahmet beye paracı demişler ben daha önce hiç kendisine gitmediyim halde 10 yıllık hastasıymış gibi muamele gördüm evet medical yoğun çünkü branşında gerçekten uzman doktorlar var tam donanımlı bi hastane ve doktorları hasta ayırmıyo bende jimere gittim hemde sgkdan deyil özelden preklempsi olduğum ortaya çıkınca biz tedavi edemeyiz deyip postaladılar arkamda bile durmadı doktorum burda başka arkadaşlar yazıyolar ilgili bi doktor olduğunu bende 6 ay gittim kendisine ölümle burun burunaydım resmen yalvardım kendisine fakat bişey yapamam deyip tlfnu kapattı burdanda anlıyorum ki doktor hasta ayırıyo en çokta zoruma giden herşey yolundayken kendisi beni arayan doktor şu ay gel diye ben kendisini aradığımda ağlayarak bişey yapamam demesi çünkü ihmali vardı

nasıl birşeyle karşılaştın bilmiyorum ama medicalde doğum yapmayı düşündüğüm için daha yeni ahmet beye gittim üstelik hastanede ve ssk lı olarak, ve kesinlikle çok memnun kaldım.gayet güzel ilgilendi, tabiki hastane şartlarına göre.
başka bir hastanede çok övülen bi dr a gitmiştim ve ÖZELDEN kendisiyle muhataplığımız 5 dk bile sürmemişti, detaylı ultrason yapılması gereken bir dönemde hemde. lmaz:

ben medicale gittiyimde öylen saatleriydi tam randevu saatiydi ve ahmet beyin tabiri caizse hasta kaynıyodu en az 30 kişi vardı kapıda eşimin kızkardeşi hemşiresiyle görüştü ve fakülteden gönderildiyimizi ahmet beyin haberi olduğunu söyledi o kadar kişiyi bırakıp aldı beni ne olduğunu anlattı her tarafı arayıp talimat verdi ve daha yatışımı bile yaptırmamıştı eşim ama hemen beni alup yatırdılar acilden gidip doktorların kapısında bekletildiklerini söyleyen arkadaş bi kere bi kere babanız ameliyat olmuş e bilmediyiniz için gittiniz diyelim hastanenin adını duyup peki ikinci kere neden aynı hastane memnun kalmadığınız bi yer hemde üstelik paranızla rezil olduğunuzu ilk seferinde bile bile neden ikinci kez aynı hastane ben aynı şeyleri yaşasam kesinlikle bi daha o hastaneye adım atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…