- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ben 11 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından buyana jimere gidiyorum. ve çok memnunum. Özel ve ssk diye bir ayrım kesinlikle söz konusu değil. Bende ssk lı gidiyorum ve dr a'dan z'ye herşeyi sormadan anlatıyor. Her türlü tahlilimi yaptırdı.
Ve Türkiye' de tek olan açık yatağa dönüşebilen kuvöze sahip bir hastane. Çokta yabana atmayın bence jimeri. Arkadaşım yeni soğum yaptı ikizlerine çok memnun kaldı. Hatta bebeğinin biri kuvözde kaldı. Doktoru hemşireleri bence çok iyi. Medıcalede gittim. Randevu sistemi diye birşey yok. Nuray hanıma randevum vardı, telefon bile etmediler randevununz iptal diye. Oraya gidince öğrendim. Başka dr muayene olayım dedim maalesef dediler. Bence asıl medıcal özel ve ssk ayrımı yapıyor. Bu tabi tamamiyle tercih meselesi. Ama ben medıcali önermem. Oradaki doktorlar ayrıldı. Pınar hn varmış onuda hiç methetmiyorlar. Birde doç.dr varmış Murat bey diye. Oda fiyat farkı alıyor. Daha önce orada çalışan şimdi jimerde olan Ahmet Yılmaz'a gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Sormadan herşeyi anlatıyor. Güven veren bir doktor bence. Bebeğimin son gittiğinde elini yüzüne götürdüğünü gördük, Ahmet bey bile bizimle birlikte heyecanlanıyor. Yüzünden belli oluyor. Doğum fiyatlarıda ssk olarak, normal 300, sezeryan 500, Epidural olursa artı 250ytl ekleniyor. Herşeyi düşünmek lazım bence..Herkese mutlu günler...Hayırlı bebişler..:CüvCüv:
yapraknil sanırım ahmet yılmaz medikale döndü kadın doğum katında değilda bir alt katta muyanesi var.sırada beklerken bi çalışandan o şekilde duydum
üzgünüm ama arkadaşlar ben jimere gidiyorum ama memnun değilim şuanda hastane arıyorum neden diceksiniz şöyle anlatayım geçen fenalaştım doktorumda jale hanım ben ssk lı olarak gidiyorum aradım kendisni şikayetlerimi sordu söyledim telefonda buraya gel bi bakalım dedi gittim orda çalışanlar 100 tl alıcağız dedi bende dedim ki fenalaştım aradım jale hanımı geldim dedim beklettiler beni o halde sonra hastaları bitti jale hanımın kapısı açıktı ve kız yanından çıktı bana bakarak ve ben o durumdayken bana söylediği şu oldu ben seni buraya çağırmadım ve ssk saatim bitti bakamam özelden ödersen bakarım allah aşkına var mı böyle bişi orda düşük yapsam bile umrunda değil böyle saçmalıklarla dolu bi hastane tavsiye etmiyorum
Canım bende melike hanıma gidiyorum memnunum, çok yoğun ama işini iyi biliyor,
Ahmet beyin tek derdi para, ben bir kere gittim birdaha gitmem sen bilirsin
Canım bende melike hanıma gidiyorum memnunum, çok yoğun ama işini iyi biliyor,
Ahmet beyin tek derdi para, ben bir kere gittim birdaha gitmem sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?