Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim bahar hastanesi gönül hanıma gidiyordum fakat bahar hastanesi ile ilgili çok iyi yorumlar duymadığım için medikalpark Ahmet yılmaza gitmeyı düşünüyorum randevu aldım Ahmet bey için çok güzel şeyler duydum fakat NORMAL doğum nasıldır medıkalde tecrübesi olan yazabilir mi?
Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim bahar hastanesi gönül hanıma gidiyordum fakat bahar hastanesi ile ilgili çok iyi yorumlar duymadığım için medikalpark Ahmet yılmaza gitmeyı düşünüyorum randevu aldım Ahmet bey için çok güzel şeyler duydum fakat NORMAL doğum nasıldır medıkalde tecrübesi olan yazabilir mi?
merhaba medikalpark Ahmet yılmaz harika bir dr kızımın dr ve birçok arkadaşının dr ne zaman arasa ulaşabiliyır çok uyumlu sakın bene ona gidin memnun kalacaksınız
Kızlar Ahmet Yılmaz'ı kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. ben de 3 yıl önce doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve daha önce düşük yaptığım için ikinci doktor olarak hamileliğimiz 7. haftasında gittim. Gayet suratsızdı. Tıpkı devlet doktorları gibiydi. Hızlı hızlı soruyor bir an önce git modunda. Neyse baktı Yolk kesem 4mm imiş. yolk kesen sınırın üstünde dedi. %90 düşüreceksin bebeği. haftaya kanamayla geleceksin dedi! Bana bunu söyledi 4 saniye sonra yanındaki türbanlı hemşireyle kikirdediler kendi aralarında. ben göz yaşlarımı tutarak birşeyler sormaya çalışıyorum. Yapabileceğim birşey var mı ilaç vs. diyorum. o haftaya muhtemelen kanamayla hasteney geleceksin dedi. oradan çıkıp eve gelene kadar otobüste 1 saat ağladım. eve geldim ağladım. eşime söyledim moralimiz tamamen bozuldu. haftalarca endişem bitmedi. bu bile bebeğe zarar vermiştir. günlerce ağladım. hatta vazgeçtim bebekten. Diğer bebeğe ne zaman başlarız vs. diye konuşmaya başlamıştık eşimle. ertesi gün acıbademde kendi doktoruma gittim. daha 24 saat bile geçmemişti. doktor kalp atışı gördü.
Sınır 4mm değilmiş 6mm imiş. Bekleyip göreceğiz. Kalp atışını gördük dedi ve çok şükür şu an 14. haftanın içindeyim ve sadece 1 kere kahverengi akıntım oldu.
Allah bilir tabi daha önümüzde çok zaman var. Bebeğimi kaybedebilirim her hamile gibi. Ama gerçekten olumsuz bir durum olsa bile daha önce bebeğini kaybetmiş bir hamileye %90 düşüreceksin dememeli hiçbir doktor. Riskli durumun. takip edelim vs. demeli. biz zaten pimpirikliyiz. kendimizi hazırlarız. ama %90 düşecek lafını hatırladıkça burnumun direği sızlıyor hala.