eveeetttt kızlarrr gelelim sizlere bu topik neden bakayım 4. sayfalara falan düşmüş.... hadi ben giremiyorum çalışıyorum sizlerdemi hiç uğramadınız yaaaaa.....ee nasılsınız bakalım ben biraz üzgünüm ...Ege'm hasta ..... kusuyor ve öksürüyor...cmts doktora giştmiştik herşey mükemmeldi iyi haberlerle evimize döndük...pazar sabahı ege öksürmeye kusmaya başladı ve hala devam ediyor.. Allahım inşallah meleğim çabuk iyileşir dua edin arkadaşlarımm... tekrar gelirim görüşmek üzere kendinize iyi bakın ...
eveeetttt kızlarrr gelelim sizlere bu topik neden bakayım 4. sayfalara falan düşmüş.... hadi ben giremiyorum çalışıyorum sizlerdemi hiç uğramadınız yaaaaa.....ee nasılsınız bakalım ben biraz üzgünüm ...Ege'm hasta ..... kusuyor ve öksürüyor...cmts doktora giştmiştik herşey mükemmeldi iyi haberlerle evimize döndük...pazar sabahı ege öksürmeye kusmaya başladı ve hala devam ediyor.. Allahım inşallah meleğim çabuk iyileşir dua edin arkadaşlarımm... tekrar gelirim görüşmek üzere kendinize iyi bakın ...
Sevgili matmazel arkadaşım, merak etme ve çok düşünmemeye çalış bende senin gibiydim ama doktoruna güvendikten ve inandıktan sonra inan herşey okadar kolay ve güzel gelişiyorki...bence zübeydehanımda doğum yapmaya karar vermekle en iyisini yapmışsın bu iş için en iyi hastahane ve sezeryanda yanında refakatçi kalmıyor diyenlerede sakın inanma o çok eskidenmiş şimdi refakatçı kalıyor güzelim bende orda doğum yaptım yine olsa yine orda yaparım herşeyden çok memnun kaldım.sen tüm endişelerini ve sıkıntılarını mutlaka ama mutlaka doktorunla paylaşki oda sana yardımcı olabilsin...şimdilik söyliyeceklerim bukadar sormak istediğin ne varsa bizede sıkılmadan sorabilirsin ama bu günlerinin keyfini çıkar çok güzel bir dönem.........
arkadaşlar yine ben geldim merhabalarr...Ege2mi minik kuzumu doktora götürdük yine çok kusuyor diye ara arada ateşleniyo ve çok öksürüyor. Meğer benim meleğim diş çıkarıyormuş diş çıkartırkende olurmuş kusmalar..3 tane şurup verdi doktor amcamız meleğim onları içecek inş. hemen iyileşecek..canım oğlum o hasta haliyle bile gülümsemeyi bırakmıyor Yüce rabbim meleklerimizin yüzünü hep güldürsün inşaallah arkadaşlar...yaprakçım keşke benim meleğimde gündüzleri 11 e kadar uyusa ama nerdeeeeeeee uykuya öyle hasretimki anlatamam bizimki sabah 8 de ayakta pazar sabahları bile ee benimde bir tek pazarım var tatil çok zor oluyor valla akşamlarıda 21,30 da en geç uyuyor uyutmamaya çalışıyoruz daha geç uyusunki sabah geç kalksın istiyoruz ama mümkün deyil kıyamet kopuyor uykusu geldiği zaman.. ee napalım artık biz ona ayak uydurucaz anne ve baba olarak ...bebişlerimiz büyüyor artık biz 10. ayımızı doldurduk teyzesi 11 şubatta doğum günümüz var bnekleriz....
yaprakçım bu arada senin ege için yaptığın alttaki resim bende neden çıkmıyor artık?
Arkadaşlar merhaba üyeydim ama uzun zamandır girmiyordum taaki adet gecikmem olana kadar :) doktorlar hakkında bilgi arıyordum çünkü bundan 1,5 ay kadar önce 6 haftalık bi düşük yaptıminş bu sefer düşükle sonlanmas onun için hemen iyi bi doktor aramaya başladımm. baktım yazılarınıza özer beyi çok methetmişsiniz :) ama zübeyda hanım doğumevinin doktoru olmasına rağmen orda muayne günü yok sanırımm online randevuda adı yok. muaynanesi nerde acaba? muayne ücreti ne kadar bilgi verirseniz ( özelden ) sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasınn...
canım öncelikle saol verdiğin bilgiler için. Yarın arar öğrenirim burdan sizinle de paylaşırımm.
Yani bende daha test yapmadım emin değilim ama yani bugün yarın olmam gerekio. sanki hamileyim gibi bi his var içimde :CüvCüvnun için doktor arayışına başladım :)
inş dediğin gibi sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alırım :asigim:
canım inşallah hamilesindir. hayırlısı olsun.
test yaparsın bugün yarın belli olur zaten.
gerekirse kan testi yapıp kesinleştirirsin.
özer beyle ilgili de bilgi alırsan sayfada yazıp
bizlere de haber verirsin canım vereliniortak.
selam hanımlar bende özer beyin hastasıyım 33+4 günlük hamileğim cumartesi muaynanesindeydik beni 15gün sonra tekrar çağırdı tesadüfen bu topiği gördüm amerika falan deyince nezaman geleceğide belli değil deniyor öyle olsa beni 15 gün sonra çağırmazdı birde benim erken doğum riskim var bir sılkıntı olursa beni mutlaka gece günndüz aradedi siz öyle deyince korktum naparım diye ama zübeyde hanım online randevuda ocak 4 hastanede görünüyor neyse inşallah özer bey gelmeden bir sorun yaşamam
iyi dileklrin için sağol canım ben 3yıldır özer beyin hastasıyım çok uzun ve karışık bir hikayem var şimdi onlardan bahsetmiyeyim inşallah 11 sene sonra bebeğimi kucağıma alıcam özer bey işinde uzman riskli gebeliklerde tecrübesi çok olan bir doktor benim halamın kızı ve damadı zübeydehanımda çalışıyorlar onların tavsiyesi üzerine ona gitmeye karar verdik çok memnun kaldık hatta halamın kızıda şuan hamile ve tabikiyki özer beyin takibinde senin işinde inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?