ben hep söylüyorum ahmet beyin yeri bende apayrı hayatımı ona borçluyum hemde bana dünyalar tatlısı kızımı verdi ama dedüyüm gibi bana hangisi iyi gelirse hangi doktordan iyi netice alırsam ahmet bey olur özer bey olur ama kimikaydirigubbakcemile2n olmayacağını iyi biliyorumlmaz:
ben özer beyi tanımıyorum ama adam sana soğuk davranıyo diye bence gitmemezlik etme sana sıcak davranıpta iyi netice alamazsan daha kötü genede senin tercihin tabi ama dış görünüşe göre yargılama tecrübesine ve bilgisine bak
evet yapraknilcim sana katılıyorum.hatta bende şöyle anlatayım biz ilk Özer beye gittiğimizde eşimde Özer beyi biraz soğuk bulmuştu ama sorduğumuz herşeyede o sakin ses tonuyla çok açıklayıcı cevaplar vermişti.acaba değiştirsekmi falan gibi de düşünmüştük çünkü bende birde zübeydehanım hast. takıntısı vardı hep özelde yapmayı düşünüyordum.ama ondan sonra tahlillerimde kontrollerimde herşeyde okadar ilgiliydiki eşimde bende doktorumuzu asla değiştirmeyiz dedik ve çokta doğru karar almışız. LİNE arkadaşım bence hemen ilk seferde karar verme 1-2 kez git sorular sor baktın istediğini alamıyorsun ozaman karar senin. Birde en çok hoşumuza giden ise ultrasonu uzun uzun bize seyrettirip cd yapıp vermesiydi.:)) muayene günlerini sabırsızlıkla bekliyordum.unutmadan birşey daha yanında çalışan bayanda çok tatlı bir insan.....
yaprakcım merhaba geldim işte biraz yoğundum bugünlerde.. bu arada müjdeeeeee tubam doğum yaptı pazar sabahı 04,30 daa acilden gitmiş doğuma yine Özer bey giremedi( ama 4100 kg sağlıklı bir oğlu olmuş şimdi evdeler herkese selamı var.aslında pazts Özer bey alıcaktı bebeği ama 1 gün daha bekleyememiş oğlumuz :)))))))
yaprakcım ayrıca demişsin yaa Özer beyin hastanede yeri ayrı diye buna bende katılıyorum..benim içinde hemşireler hasta bakıcılar Özer beyin hastası dediklerinde herkes bir başka davranıyor.ama hemşireler olsun hastabakıcılar olsun Allah hepsinden bin kere razı olsun hiç birinden ne bir ters laf nede ters hareket duydum..
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım özer bey hakkında güzel şeyler yazmışsınız doktorumu değiştirmek istiyorum acaba özer beyin özel yerinin adresini verebilirmisin şimdiden tşkrlr
yaaa topiğimiz nerelere kaymnış arkadaşlar bir gün yoktum neler açılmış neler. :)))))) arkadaşlar bu arada Tuba'm cmts gecesi pazar sabaha karşı 04,30 da 4100kg bir oğlan bebiş dünyaya getirdi kendiside oğluda maaşallah çok iyilermiş bilginize...........
evet canım biz tanışıyoruz ablamın arkadaşı kendisi zaten banada Özer beyi söyleyen kendisiydi onun sayesinde bende Özer beyle tanıştım..evet doğumuna Özer bey girememiş...bir kısmet olmadı zaten Özer bey ona :) ali satır yapmış doğumu pazar sabah karşı 04,30 da suyu gelmiş acilden almışlar.. işte olduğum için güzelim çok fazla yazılabnları takip edemiyorum kusura bakma
evet canım katılıyorum bende...yaa ben çok özledim o günlerimii hamilelik çok güzel di yaaaaaaa heyecanla doktora gitmek gülücüklerle ordan ayrılmak....şimdi düşünüyorumda hiç tadını çıkaramamışım hamileliğin(( şimdi hamile olsam herşeyi daha farklı yaşardım..Doktorumuda özledim zaten.... ((( yapraknilcim sen doğumdan sonra hiç gittinmi Özer beye kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?