Bursa osmangazi tıp merkezinde DR.ibrahim ögel hakkında bilgisi olan var mııı??

slm kızlar ben doğum yaptım.9 temmuzda oldu doğum oğluşum dayanamadı biraz erken geldi.doğumu osmangazide değil şevket yılmazda yaptım.osmangazi benim gözümden baya bir düştü.ibrahim bey sezeryan olur dedi bebeğin kalp atışları yüksek dedi.yoğun bakım yok hastanede dedi.olursa sezaryen olur dedi.bizde oradan çıktık şevket yılmaza gittik.zaten sabahtan biraz suyum gelmişti.hastanelere gidene kadarda geliyordu zaten.şevket yılmazda ntsye bağladılar sonra beni doğumhanye aldıla suni sancıyla birlikte 6 saat içinde doğum gerçekleşti.rabbime şükürler olsun.:nazar:çok memnun kaldım şevket yılmaz hastanesinden ben ilk oraya gitmeme rağmen özel hastane gibi muamele gördüm.benimle ilgilenen doktorum ufuk demir çok iyidi.ebeler hemşireler çok iyidi.kızlar sizede tavsiye ederim.ALLAH kurtarsın hepinizi.sağlıkla kucağınıza alın inşallah:emir_bebek:

oy canım çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar: bende bıraktım ibrahim beyi hayat hastanesine gidiyorum bir süredir şimdilik memnunum ama üzüldüm son dakikada ibrahim beyin bu davranışına sizin için hayırlısı buymuş demek tatlım ohh miss gibi kokla bebişini darısı bizlerin başına inşallah...

koklarım sizin yerinize çoooook tşk ederim.darısı inşallah sizin başınıza sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.çok güzel bir duygu.ibrahim doktor tam bir fiyasko.neyseki bu işide atlattık çok şükür.inşallah sizinkide kolay olur canım.ama hastane ve doktor konusunda inşallah sansınız yaver gider.:34:

merhabalar!evet bende mesaj olur mu bu konu hakkında diye merak ediyordum ama umduğum gibi olmadı.ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gidiyorum.ilk zamanlar medikale gittim.ücreti fazla geldi.ve çok tahlil yaptırdılar.sonra burası maddi açıdan daha uygun geldi.medikale 40 öderken osmangazide 22 alıyorlar muayene ücreti.doğum ücretini sordum.normal doğum,450 tl.sezaryen 2 gün yatak paketi hepsi 1000 tl.fiyat noktasında iyi.hizmet yönünde ise şu an için bir problem yaşamadım.illaki şı tahlil bu tahlil seni zorlamıyor sana bırakıyor.fazla güleryüzlü değil ama her soruna cevap verir bıkmadan.gerektiğinde cebinede ulaşıyorum.ama önemli bir problemin olduğunda kontrole çağırır gerekli incelemeyi yapar zorunlu olmadıkça ilaç vermez.doğum olayına gelince arkadaşım çok memnun kalmış.doğuma hep kızlar girmiş moral vermişler destek olmuşlar doktor dersen aynı şekil.
not:özelden cevap yazamadım.mecburen buraya yazdım meliss

doktor beyin 3 yıldır hastasıyım. gerçekten konusunda çok tecübeli bir hekimdir. gözüm kapalı güvenirim . önemli olan güler yüz falan filan değil sorunlarınıza çözüm alabilmektedir. herkese tavsiye ederim ibrahim bey gerçekten bilgili tecrübeli bir hekimdir

canım ben çok memnun kaldım kendisinden hem yoğun bir hastanede değil ve uzun süre ilgilenebildi benimle çok mutlu oldum duyduklarım sende dahil iyi yönde oldu hep bu arada cinsiyetine %80 erkek dedi bir tek o konuda net bir bilgi alamadım 4 hafta sonra 4 boyutluya gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

kaç haftalık böyle söyledi ibrahim bey yüzde 80 erkek diye......

Merhaba arkadaslar, oncelikle ben di gebelik gecirdim. Tekrar bebek dusunuyorum ama bu sefer hersey yolunda mi diye dr gitmek istiyorum. Bir arkadasim gitti gayet memnun kaldi. 3 martta randevu aldim. Basimdan gecenleri anlatip artik onunla devam etmek istedigimi aciklayacagim. Ilginctir ilk olarak gittigimde iletisim problemi yasadigim icin farkli bir dr gittim. Hickimse boyle birdurum yasamamis umarim bazi aksakliklari tekrar yasamam. Bakalim ne olacak?

Back
X