Bursa ozel hastaneler..

Evet ona göre gidicem. Jimer var medikalpark var medikabil var doruk var bir de esentepe Hastanesi varmış diye duydum. Telefonda fiyat bilgisi veremeyiz diyorlar.

Fiyat alırsan yazar mısın canım gemlik te yok özel hastane bizde bursa yı düşünüyoruz henüz hamile değilim ama yinede bi doktorum olması lazım devlet e gidiyordum ama sürekli doktor değişiyor sevmiyorum öyle

Fiyat alırsan yazar mısın canım gemlik te yok özel hastane bizde bursa yı düşünüyoruz henüz hamile değilim ama yinede bi doktorum olması lazım devlet e gidiyordum ama sürekli doktor değişiyor sevmiyorum öyle
Biz de gemlik teyiz. Maalesef biliyorum. Sadece acıbadem var onlar da doğumu bursa da yapıyor
Fiyat 12 bin lira dedi şok oldum. Tamam öğrenirsem yazarım canim

Çekirge dorukta doktora göre muayene ücretleri değişiyordu 95 ve 75 tl olarak ama doğum ücretini bilmiyorum. Medicabil in muayene ücreti 85 tl, normal doğum 1750 tl, sezeryan 2100 tl. Medicabili düşünürseniz oktay altun u tavsiye ederim ;)

jımer normal 3000, sezeryan 3500 idi en son. aritmi normal 1600 idi. Medicabil de 1.800 civarı. esentepe en uygunu diye biliyorum ben.medical park yeni binaya geçmesinden sonra fiyatları resmen uçurmuş. Pembe Mavi de jımerin bi tık üstü.

Hamile değilim henüz ama devlet te normal doğum yapmaya çok korkuyorum en iyisi şimdiden para biriktirmek :KK70:
Ya devlette yapan tanıdıklarım da var ama bende bi türlü güvenemiyorum devlet hastanesi deyince tüylerim diken diken oluyor valla ya napicam bilmiyorum en iyisi özel hastane :KK48:

özellerde pek tabi ki ekstralar çıkıyor :) Doğum paketleri var en iyisi gidip muhasebeleriyle sıkı bir paazarlığa oturmak. bir de o hastanenin hastasıysan fiyatları değişebiliyor, doktorunun sgk ile anlaşmasına göre değişebiliyor vs vs.Ama henüz hamile değilsen doğum fiyatları zaten değişken bir durum, hamile kalıp doğum vakti gelene kadar çooook değişmiş olacaktır.Muayene olarak bütün özel hastaneler 3 aşağı 5 yukarı aynı.

özellerde pek tabi ki ekstralar çıkıyor :) Doğum paketleri var en iyisi gidip muhasebeleriyle sıkı bir paazarlığa oturmak. bir de o hastanenin hastasıysan fiyatları değişebiliyor, doktorunun sgk ile anlaşmasına göre değişebiliyor vs vs.Ama henüz hamile değilsen doğum fiyatları zaten değişken bir durum, hamile kalıp doğum vakti gelene kadar çooook değişmiş olacaktır.Muayene olarak bütün özel hastaneler 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Aynen canım ben şuan osmangazi aritmi de Özlem hanıma gidiyorum muyane sanırım 65 70 lira sanırım ama bizim sendika ile anlaşmamız var eşimin 54 liraya muyane oluyorum güzel Allah im bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:

Sağol canım tabii hamile kaldığımda bol bol vakit olucak ama ben sürekli bir doktorum olsun beni her açıdan bilsin istiyorum ondan acele ediyorum :)

Jimer hastanesi Cenk beye gidiyorum. Muayene 150 tl. Doğum sezeryan 4000, normal 3500. Üç buçuk yıl önce kızım da orada doğdu fiyatlar aynıydı. Ama güya ocakta zam olacakmış. Bu arada diğer doktorların muayene ücreti farklı, sgk anlaşması olan doktora giderseniz 90 tl.

Ben oğluma hamileyken selim Akgün e gidiyordum gemlik devlet hastanesindeydi o zaman ben özeline gidiyordum çok memnundum doğumu devlette yaptım ama doktorum sayesinde hiç sıkıntı yaşamadım baştan sona yanımda oldu son anda girmedi doğuma sonra bursa ya gitti rentıp ın başhekimi olmuş diye duydum şimdi o na ne oldu bilmiyorum

Ben oğluma hamileyken selim Akgün e gidiyordum gemlik devlet hastanesindeydi o zaman ben özeline gidiyordum çok memnundum doğumu devlette yaptım ama doktorum sayesinde hiç sıkıntı yaşamadım baştan sona yanımda oldu son anda girmedi doğuma sonra bursa ya gitti rentıp ın başhekimi olmuş diye duydum şimdi o na ne oldu bilmiyorum
Selim bey de Jimer de şuan

selim bey jimerde şu an ve hastasıyım :)

Back
X