Bursa özel kadın doğum dr önerisi ve ücretleri

Cidosko

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
76
37
18
28
Kızlar gebeliğimi sağlık ocağında öğrendim uygulamalara göre 4+5 deym henuz muayneye gitmedim. Ben hem özel e çok para tutan ve önemli olmayan rutin kontrollerdede devlete gitmek istiyorum gülcan satır muayne ücreti 150tl miş ama devletten öneri bulamadım dsvlet hastanesinden kimi önerirsiniz özeldede şuan gebe olup muayne olan ve ücretini bildiğiniz doktorlar var mı

Yalova senin için uzak ancak ben yalovada naile çelik e gidiyorum muayenesi 75 tl ikili üçlü testşer olucak şeker yükleme testi gibi ama merak etme benim doktorum sağlık ocağında yaptırt getir göster demişti sağolsun bırsada bildiğim yok

Pazartesi hcg 1600 lerde olucak hersey yolunda giderse esentepe hastanesine randevu aldum esra arık'a 160tl imiş ücreti bakalım hayırlısı

Pazartesi hcg 1600 lerde olucak hersey yolunda giderse esentepe hastanesine randevu aldum esra arık'a 160tl imiş ücreti bakalım hayırlısı
Esentepe hastanesini tercih edeceksen Neşe Karakaş var orda onu tercih etmeni tavsiye ederim. Devlette kontrollerimde ona gittim Zübeydedeydi Allah razı olsun kendisinden kan uyuşmazlığı vardı bende her ay takibimi güzel yaptı 7.ay iğnemi vurdurdu ilk gebeliğimde özele de devlete de gitmiştim hiç kimse kan uyuşmazlığına bakmadıydılar ta ki bebek karnımda kalp atışı durana kadar o zmaan öğrendik devlette Neşe Hanıma gittim şimdi Esentepe deymiş çok iyi biri tavsiye ederim. Ama ben özelde doğum yaptım doğumunu bilemicem.

Esentepe hastanesini tercih edeceksen Neşe Karakaş var orda onu tercih etmeni tavsiye ederim. Devlette kontrollerimde ona gittim Zübeydedeydi Allah razı olsun kendisinden kan uyuşmazlığı vardı bende her ay takibimi güzel yaptı 7.ay iğnemi vurdurdu ilk gebeliğimde özele de devlete de gitmiştim hiç kimse kan uyuşmazlığına bakmadıydılar ta ki bebek karnımda kalp atışı durana kadar o zmaan öğrendik devlette Neşe Hanıma gittim şimdi Esentepe deymiş çok iyi biri tavsiye ederim. Ama ben özelde doğum yaptım doğumunu bilemicem.
Doğumu nerde yaptn canm ne kadar tuttu

Özel hastanelerdeki dr lar kendi takip etmediği hastayı kabul ediyorlar mı

Doğumu nerde yaptn canm ne kadar tuttu
Ben 3 sene önce Ceylan Hastanesinde yaptım Mudanya Yolunda Songül Yapıcı vardı ama o da şimdi Medicabil e geçmiş 3 bin falandı spinal sezeryan olmuştum şimdiki fiyatlardan haberim yok ama hastane çok ilgili temiz hizmeti çok güzeldi çok memnun kalmıştım tekli odada yattım

Ziya çetine gitmiştim cnm ben hamile kalmaya çalışırken 150 ydi ücreti bide 3 4 seferde bir almıştı iyi bi doktor istersen dene. Benim gebeliğim riskli oldugu icin jimer mehmet aral atalay a gidiyorum muayene ücreti 290

Ziya çetine gitmiştim cnm ben hamile kalmaya çalışırken 150 ydi ücreti bide 3 4 seferde bir almıştı iyi bi doktor istersen dene. Benim gebeliğim riskli oldugu icin jimer mehmet aral atalay a gidiyorum muayene ücreti 290
Erkek istemiyorum canım yani bana farketmiyorda eşim istemiyor yinede çok sağol 🥰

Erkek istemiyorum canım yani bana farketmiyorda eşim istemiyor yinede çok sağol 🥰
Benim eşim de öyle diyordu cnm kaç ay bos yere bayan doktorla oyalandik anlamadi sıkıntılarımı. Iyi bi doktor olmasi önemli bence

Back
X