Merhaba arkadaşlar, Bursa Özlücede 4 yaşındaki kızım için kreş arıyorum. Yakın zamanda AKD Kids'i gördüm, geçen hafta okulu gezdim, güzel bir kreşe benziyor ama bazı konularda aşırı iddialı geldiler. Kafam karıştı. Bir de Zeynep anaokulu ile Egeberk'i merak ediyorum. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Önemli olan herşeyden önce çocuklarımızın mutluluğu ve güveni..
Merhaba arkadaşlar, Bursa Özlücede 4 yaşındaki kızım için kreş arıyorum. Yakın zamanda AKD Kids'i gördüm, geçen hafta okulu gezdim, güzel bir kreşe benziyor ama bazı konularda aşırı iddialı geldiler. Kafam karıştı. Bir de Zeynep anaokulu ile Egeberk'i merak ediyorum. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Önemli olan herşeyden önce çocuklarımızın mutluluğu ve güveni..
Kusura bakmayın özelden mesaj atamadım yeterli sayım yokmuş
Akd kids te bana hiç öyle birşeyden bahsetmediler ayrıca komşumun oğlu 2 ay gitti sonra başka okula geçti problem çıkmadı diye biliyorum siz çocuğum alışmazsa ne olacak diye net bilgi alın bence çünkü ben hep soruyorum şimdiye kadar hiç problem çıkarabilecek okulla karşılaşmadım
Zeynep anaokulunu sevdim hatta ilk tercihlerimde 5 tam gün 9000
3 tam yada 5 yarım gün 600 ilk başta 500 civarı bir kırtasiye ücreti alıyorlarmış bir da yok gezi ücreti bilmem ne istemiyorlarmış ayrıca bu fiyatlar erken kayıt ücretleriymiş peşin olursa indirimleri oluyormuş
Egeberke de gittim orası da güzel bir okul
Yarım yada 3 tam gün imkanı yok 5 tam gün fiyatları 9500 tl ikisinin de havuzu var yüzme dersleri var
Zeynep'de 15 günde bir egeberkte her hafta
Benim bir de harikalar diyarı ve ipek yolu anaokulu seçeneklerim var onlarda havuz yok
inşallah bu 4 ünden birine karar vereceğim :)
AkdKids'i neden 2 ay sonra bırakmış acaba komşunuzun oğlu? O okul ingilizce eğitim veriyor olması açısından bana sıcak gelmişti ama farklı konularda içime sinmeyen şeyler var. Örneğin revir veya hemşireleri yok. Bazı konularda aşırı iddiaları var, bu iddialar biraz itici geldi bize.
Harikalar diyarında öğretmenle iletişim konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Bu da önemli bir faktör..
Karar vermek gerçekten zor, ama bana da Zeynep anaokulu daha sıcak geliyor şu an için.Keşke bir de bu kadar pahalı olmasaydı :)
Kızım 2010 doğumlu, 5 tam gün gidecek, dediğiniz gibi çalışıyorum çünkü.
Harikalar diyarı güzel bir okul, kurucusu vs çok iyi. Havuz yok orada, bir eksik o.
Bir iletişim defteri veriliyor, öğretmen tarafından notlar o defterle veliye aktarılıyor. Öğretmenin telefonu verilmediği için öğretmene telefonla ulaşmak zor oluyor. Tabi öğretmen çok önemli bu konuda, bazısı deftere günlerce hiçbir şey yazmayabiliyor. Bu durum da çocuğunuzun okuldaki durumundan habersiz kalmanıza neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?