Bursa pembe&mavi klinik hastaları buraya

egesmom

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
527
0
316
49
Bursa
Merhaba arkadaşlar benim gibi pembe&mavi klinikçiler varmı aramızda ? Varsa doktor konusunda paylaşımlar yapabiliriz.Benim doktorum Nevin Özsaraç.Çok memnunum kendisinden.

merhaba :3:
bızde pembe mavıcıyız dr umuz ferıde avdıcı

Merhaba Gem çok memnun oldum bir an kendimi yalnız hissetmiştim :)) Hiç doğum yaptınız mı yoksa tedavi aşamasındamısınız daha.Ben henüz 3 aydır gidiyorum pembe maviye yumurtalık takibi yapıyoruz malum denemelerden bir sonuç alamadık daha.Bu ay rahim filmi çektiricem regl olursam.

Merhaba Gem çok memnun oldum bir an kendimi yalnız hissetmiştim :)) Hiç doğum yaptınız mı yoksa tedavi aşamasındamısınız daha.Ben henüz 3 aydır gidiyorum pembe maviye yumurtalık takibi yapıyoruz malum denemelerden bir sonuç alamadık daha.Bu ay rahim filmi çektiricem regl olursam.
ılk gebelıgım benım ve dogal oldu tedavı yok..takıplerım orda yapılıyor ..guzel sonuclar alırsın umarım

merhaba , mart ayında açılmış konu gerçi ama bende Nevin Hnm 'a gidiyorum çok memnunum kendisinden ...

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!

çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 7 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!

çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

Bende Bursada yeni sayılırım canım. Fakat araştırmalarıma göre, Ziya Çetinin çok iyi olduğunu duydum. Ona gidebilirsin. Bir diğer alternatifte Bahar hastanesi Nagihan hanımı duydum. Ben gitmedim henüz, bizde 8-9 aydır deniyoruz, olmuyor malesef. Fakat eşim 1 yılı bekleyelim dediği için, rızası olmadığından gidemiyorum. Olduğunda bu iki seçeneğim var canım:34:

Bende Bursada yeni sayılırım canım. Fakat araştırmalarıma göre, Ziya Çetinin çok iyi olduğunu duydum. Ona gidebilirsin. Bir diğer alternatifte Bahar hastanesi Nagihan hanımı duydum. Ben gitmedim henüz, bizde 8-9 aydır deniyoruz, olmuyor malesef. Fakat eşim 1 yılı bekleyelim dediği için, rızası olmadığından gidemiyorum. Olduğunda bu iki seçeneğim var canım:34:

ziya çetini ben de duydum. defalarca hakkında çok iyi şeyler okudum kk'da.

ama her doktor, çatlatma iğnesi meselesine sıcak bakmıyormuş.
o sebeple, bi doktora gidip, sinir olup çıkmak istemiyorum.

ondan soruyorum yani, daha önce çatlattırıp, tam ilişki saati öğrenen var mı araömızda diye..

teşekkürler verdiğin blgi için. ziya doktor, aklımın bi ucunda zaten.

benim doktorum da pembe mavi feride avdıcı sağolsun çok memnun kaldım kendisinden :)

Nevin Hanım hamile kaldıktan sonra ilk muayene olduğum doktor idi. İlk sözü hastalığın şikayetin ne? oldu..gülümseyerek hamile olduğumu söyledim şaşkındım ama kendisi bu tatlı şaşkınlığıma azarlayarak küçümseyerek karşılık verdi..alışsan iyi olur dedi benzer garip laflarla beni şoka uğrattı..Hamile bayanların psikolojisini rahatlıkla hasta edebilecek bir doktor kanaatindeyim. Öyle şaşkınlığa uğradım ki o hastaneye adımımı atmam bir daha...

Back
X