Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ve hastane memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor, en başta kısmet bu işler, nasibimizde varsa oluyor..... Anladığım kadarıyla dondurulmuşlarını oradan alıp başka yerdemi yaptırmak istiyorsun, ben Acıbademe gidiyorum, hani içine sinerse orayı tavsiye edebilirim, memnunum sadece tek sıkıntı çok yoğun bir yer olmaları..Arkadaslar merhaba;ilk tüp bebek tedavimi pembe mavide oldum ve sonuc negatif...Dondurulmuş lari transfer ettirmeyi ve başka bir hastanede yaptırmayı düşünüyorum,Bursada onerebileceginiz bir dr var mi
Doktor ve hastane memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor, en başta kısmet bu işler, nasibimizde varsa oluyor..... Anladığım kadarıyla dondurulmuşlarını oradan alıp başka yerdemi yaptırmak istiyorsun, ben Acıbademe gidiyorum, hani içine sinerse orayı tavsiye edebilirim, memnunum sadece tek sıkıntı çok yoğun bir yer olmaları..
evet şahin beye gidiyorum, ben memnunum, öncesinde başka yerde negatiflerim vardı, tedaviye başlamadan önce baya bir araştırıldı, tahliller yapıldı . Bende yarın gideceğim, adet oldum tedaviye başlayacağız inşallah..Sebeplerinin aranmamasi beni tedirgin etti elbette kısmet bu isler,sürekli tüp bebeğe yonlendirilisim.... Bende Acıbadem i düşündüm ve randevum var bugün 16:30 da,siz Şahin beye mi gidiyorsunuz
evet şahin beye gidiyorum, ben memnunum, öncesinde başka yerde negatiflerim vardı, tedaviye başlamadan önce baya bir araştırıldı, tahliller yapıldı . Bende yarın gideceğim, adet oldum tedaviye başlayacağız inşallah..
Bizde aslında ortada net bir sorun yok, hormonlar normal çıkmıştı, kontrollerde yumurtam vardı ama denemelerimde 6 adet çıktı yumurtam, sanırsam artık yaşa bağlı bir azalma var, çoğu doktor yaşıma göre iyi bulsada ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Bu arada histereskopi oldum polipler varmıştı temizlendi, yoğun bir şekilde pıhtılaşma sorunum varmış bunları 2 negatiften sonra öğrendim. Söylediğin gibi maalesef araştırmadan yapılıyor, öncekileri raporlu fakültede yaptırdım. Acıabadem de ilk olacak diyebilirim, aralık ayındaki tedavim iptal oldu, az yumurta gelişti çünkü..İnşallah en yakın zamanda olumlu sonuç alırsın, ben hergün araştırdım ve en son Şahin beyde karar kıldım ve ön görüşme yapıcam,sizin sorun neydi çok özel değilse?
Bana diğer Dr umun söylediği tek şey yumurta tembelliği,ama reglim hiç aksamaz yumurtam olusup kendi catliyor aslında bir sorun yok ama bunun sebebi veya tedavisiyle ilgilenmeden hemen ilk tüp bebek yaptı,ve şimdide Dondurulmuş ları transfer yapacağını söyledi ve bende tedirgin oldum bütün tahlillerimi aldım bugün acibademe geçiş yapmaya karar verdim
çok önceden yapmıştım ne bileyim.... şimdi inofolic içiyorum şahin bey verdi, kalite artırıcı etkisi varmış,incir yemeye başladım iki gündür....Bende aynı şekilde bu yüzden tercih ettim,yine tüp bebek olabilir ama doğru ellerde olmasını istedim,vücudumuza deli gibi hormon alıyoruz sonucta Allah herkese hayirlisini nasip etsin,yumurta cogaltmak için kür denedin mi hiç?mesela incir kürü var ve cok etkili diye duyuyorum
çok önceden yapmıştım ne bileyim.... şimdi inofolic içiyorum şahin bey verdi, kalite artırıcı etkisi varmış,incir yemeye başladım iki gündür....
hadi bakalım sen şimdi hastanede olmalısın, hakkında hayırlısı olsun, gelişmeleri yaz merak ettim..
Bizde öyleyiz, aslında ortada net bir sorun yok, bugün yine hormonlarıma bakıldı, yaşıtlarıma göre çok iyi durumda çok şükür, ama negatif oluyor denemelerim, inşallah bu sefer son olur.Görüşme iyi geçti,yine aynı şey bir sorun yokmuş,yumurta takibi yapılacak,diğer merkezdeki embriyo larida kullanma taraftarı değil. ..yani tedavi sürecinde sorun çıkarsa tüp e dönülecek,ve tekrar iğneler vsler boşuna dondurmus oldum embriyo lari maddi manevi zarar
Merhaba ben de Bursa da yasıyorum. 32 yasındayım. evlenelı 10 ay oluyor. 7 aydır deniyoruz ama herhangı bırsey yok. Dr a gıttım yumurtalarda bır sıkıntı yok dedı. Her yontemı denedım kendı adıma ama hıcbır sonuç alamadım. Tupbebege karar verdık beklemeyelim dıye. Acıbademde ne kadar acaba fıyatlarını bılıyor musunuz?