bursa rentıp songül yapıcıda doğum yapanlar

bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...
ben ona hamile kalmadan önce gitmiştim bir sorun için ama hiç memnun kalmadım. 5 dakika geciktiğim için bana bir sürü tavır yapmıştı.çok iticiydi.kendimi çok aşağılanmış gibi hissettim. sanki orası özel hastane değil de babalarının hayrına tedavi ediyorlar gibiydi. hiççççç sevmedim.

merhaba hanımlar 18 haftalık hamıleyım hamılelıgımı ılk rentıpta öğrendim sonrasında forumdakı yazılar uzerıne songu hanımda karar kıldım fakat gecen akşam bır kanamam oldu ve gece rentıpa gıttık oradakı doktor dogum doktoru degıldı ve hemen ıgne yapıcaz fakat ıgne yok bekleyın getırtıcez dedı bebegı gormek ıstedık gormezsın ultrasn yok kadın dogum bolumu kapalı dıyerek bagırdı bu ıgne ne ıgnesı dogum doktoru yoksa neye gore bu ıgneyı yapma kararı verdınız bebegımızın saglık durumunu ogrenemeyeceksek bız zubeyde hanım acıle gıdelım ozaman dedık ve doktor dunyanın neresıne gıdersen gıt bu ıgneyı yapıcaklar dıyerek yıne bagırdı doktorumuz numarasını bıze vermedıgı ıcın bız arayamıyoruz ozel hastane olmasına ragmen doktorumu aramalarını ıstedım yarın sölıycez zaten sabahta kontrole gel dedı yıne bagırarak sabah ben dktoruma gıdıceksem onun soylemesıne ne gerek vardı ki gece acıl bır durum olmuş ve doktorumu arıyamıycaklarını söyluyorlarzaten gergın ve korku doluyken bu sekılde ozel hastanede bır davranısla karsılasmak benı yıktı zubeyde hanıma gıttık nobetcı olarak bulent baran vardı hemsıresı kanı gostermemı ıstedı haftamı ayımı hangı testtlerı yaptırdıgımı sordu bebegıme baktı ıyı oldugunu ck saglıklı oldugunu soyledı ıcımı rahatlattı bende beegımı ultrasonda ayrıntılı olarak gordum hap verdı yatmam gerektıgını 10-15 gun söyledi bır haftayı atlattım cok sukur ıyıyım onumuzdekı hafta songul hanıma gıdıcem ve bu durumu anlatıcam bız arkdaşımızın yorumunu gördüm girmemizle çıkmamız bir oluyor ultrasonda bakıp iyi diyip gönderıyor dıye evet bızdede boyle oluyor bız soru soruyoruz sormadan hıcbırsey sölemıyor herseyı ınternetten arastırıyorum hamıle arkadaslarımın anlatımlarıyla ogrenıyorum bende mı bır garıplık var memnun kalan arkdaşlara soruyorum sıze karşı olan tavır ve ılgılerı nasıl ben doguma gece vaktı gıtsem demekkı uzman doktor yok kım mudahale edıcek pratısyen hekımler mı madem öle uludağ üniversitesine gideyim ordada öğrenciler müdahale ediyor.... boşuna para vrmemiş oluruz...
öneriniz varmıdır başka bir doktor arayışı içine girebilirim.
muayene ve test ucretleır dogum ucretlerı konusunda yazan arkadaşlar olmus 2li testın ucretı ve muayene ztn yazılmıs cevap olarak uclu tarama testınede 78 tl gıbı bır ucret verdık dogum ıle ılgılıde normal dogum 1170 tl zorunlu doktor talebıyle sezeryan 1060 tl dediler muhasebebde gırış katta solda ıkıncı kapı

Ayni hastanede Nazmiye hanim var cok iyi bir doktor herseyi kendi anlatiyor sormadan guleryuzlu dogumu da o yaptirdi hersey cok iiydi bence doktoru degiatir

Ayni hastanede Nazmiye hanim var cok iyi bir doktor herseyi kendi anlatiyor sormadan guleryuzlu dogumu da o yaptirdi hersey cok iiydi bence doktoru degiatir

Çok teşekkür ederim normal doğum mu yaptınız ben cok tedirgin oldum bu sıkıntıyı yasayınca gecede ulaşmak mümkün olmayınca siz ulaşabiliyormuydunuz

Sezeryan oldum ben. Gece hastaneye gitmedim hic bu yuzden doktorun tutumunu bilemicem ama normalde tlfla ulasip soru sorabiliyordum

Çok teşekkür ederim normal doğum mu yaptınız ben cok tedirgin oldum bu sıkıntıyı yasayınca gecede ulaşmak mümkün olmayınca siz ulaşabiliyormuydunuz
Ben Songül hanımda doğum yaptım. Ve sorunlu gebeliğim vardı . Hiç gitmediysem 10 kere gece acilden gitmişimdir 10 undada irtibatlı oldu benimle . Hastane zaten direk sıkıntı varsa kendisini yönlendiriyor . Bağrındı lar demeniz bana çok şaşkınlık veriyor doğum dahil 3 yıldır yaklaşık o hastaneyi kullanıyorum bir kere bile asık surat görmedim . Öyle direk iğne filan vurulacağını sanmıyorum zaten gece acil geceliğe acilde bakmıyorlar kadın doğum katına gönderiyorlar orada ebeler kontrol edip sıkıntı varsa Dr geliyor.

Merhaba öncelikle 9 aylığım artık ve rentıp selim akgüne gidiyorum cep telefonunu verdi ve her aradığımda ulaşabiliyorum songül hanımın ilgisizliği ve acile her gidişimde yaşadığım sıkıntılardan sonra düşük tehlikesiyle bir süre zübeyde hanımda yattım ve hastaneden cıkar cıkmaz doktor değiştirdim çünkü hastanede birkac songül hanımın hastası olan ve bebeğini kaybetmekle karsı karsıya olan insanla tanıştım 4 aylık hamile olup suyu gelip rentıpa acile pazar günü gidip songül hanımın yarın gelsin dediğini söylediği bir hastayla aynı odada kaldım ve cok fazla şikayet eden hamile kadınla karsılastım valla gecenin 4 ünde gittim kadın doğum kapalı bu saatte dediler ben bebeğimi görmek istiyorum ultrasonda dediğimde dopler ile bile bakmadılar hatta yapacakları o iğnenin elinde olmadıgını getirteceklerini beklemem gerektiğini söylediler doktorumu arayın dediğimdede yarın haber veririz biz dediler bende bunları yaşadım yalan söylüyormuşum gibi konuşuyorsunuz ben iğne falan yaptırmam daha kac haftalıksın dıye bile sormadınız dediğimde acildeki doktora nereye gidersen git iğne yapıcaklar dedi ama zübeyde hanımın eski bashekimi bülent baran acildeydi zübeydede o gece be bu haftalık bir gebelikte iğne vurulması sakıncalı dedi rentıpta bana iğne vuracak olan doktor uzman kadın doğumcu olmadıgı için kabum etmedim iğneyi iyiki de etmemişim songül hanım erken doğum yapıcagımı suyumun fazla oldugunu söylüyordu sürekli suan 8. Ayımı bitirdim 36. Haftam ve bebeğim 3 kiloyu gecti gayet sağlıklı kilolu bir kız bebek erken gelmedi çok şükür bebeğim ve selim bey suyumun normal oldugunu söylüyor her fırsatta odasına girip çıkmamızda bir olmuyor songül hanımdaki gibi bebeğimi ayrıntılı inceleyip bana bilgi veriyor ve psikolojik doğuma hazırlıyor olacaklar hakkında sohbet ederek ben yasadıklarımı yazıyorum ki ufacık bir şüphe varsa içinizde doktorunuzu değiştirin hanımlar ben içimdeki şüpheyi dinlemeseydim belkide bebeğim yasamıyor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…