- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
- Konu Sahibi inci_karasu
-
Normal Doğumu bilmiyorum ama zorunlu sezeryan 1069 isteğe bağlı sezeryan 2250 epidural isteğe bağlı 23501100 tl civarı ve sezeryan ile normal doğum Arasında pek fark yok
rantıp ta 60 tl muayene ücreti.ama doktor doktor farkediyormu bilmiyorumMuayene ücretleri nasıl arkadaşlar?
Kadındoğum 60tl SGK yok ise 125Muayene ücretleri nasıl arkadaşlar?
ben ona hamile kalmadan önce gitmiştim bir sorun için ama hiç memnun kalmadım. 5 dakika geciktiğim için bana bir sürü tavır yapmıştı.çok iticiydi.kendimi çok aşağılanmış gibi hissettim. sanki orası özel hastane değil de babalarının hayrına tedavi ediyorlar gibiydi. hiççççç sevmedim.bursalı arkadaşlar rentıp ta songül yapıcıda doğum yapanlardan hastahane ve doktor hakkında yaşadıklarınızı yazarmısınız ...
Ayni hastanede Nazmiye hanim var cok iyi bir doktor herseyi kendi anlatiyor sormadan guleryuzlu dogumu da o yaptirdi hersey cok iiydi bence doktoru degiatirmerhaba hanımlar 18 haftalık hamıleyım hamılelıgımı ılk rentıpta öğrendim sonrasında forumdakı yazılar uzerıne songu hanımda karar kıldım fakat gecen akşam bır kanamam oldu ve gece rentıpa gıttık oradakı doktor dogum doktoru degıldı ve hemen ıgne yapıcaz fakat ıgne yok bekleyın getırtıcez dedı bebegı gormek ıstedık gormezsın ultrasn yok kadın dogum bolumu kapalı dıyerek bagırdı bu ıgne ne ıgnesı dogum doktoru yoksa neye gore bu ıgneyı yapma kararı verdınız bebegımızın saglık durumunu ogrenemeyeceksek bız zubeyde hanım acıle gıdelım ozaman dedık ve doktor dunyanın neresıne gıdersen gıt bu ıgneyı yapıcaklar dıyerek yıne bagırdı doktorumuz numarasını bıze vermedıgı ıcın bız arayamıyoruz ozel hastane olmasına ragmen doktorumu aramalarını ıstedım yarın sölıycez zaten sabahta kontrole gel dedı yıne bagırarak sabah ben dktoruma gıdıceksem onun soylemesıne ne gerek vardı ki gece acıl bır durum olmuş ve doktorumu arıyamıycaklarını söyluyorlarzaten gergın ve korku doluyken bu sekılde ozel hastanede bır davranısla karsılasmak benı yıktı zubeyde hanıma gıttık nobetcı olarak bulent baran vardı hemsıresı kanı gostermemı ıstedı haftamı ayımı hangı testtlerı yaptırdıgımı sordu bebegıme baktı ıyı oldugunu ck saglıklı oldugunu soyledı ıcımı rahatlattı bende beegımı ultrasonda ayrıntılı olarak gordum hap verdı yatmam gerektıgını 10-15 gun söyledi bır haftayı atlattım cok sukur ıyıyım onumuzdekı hafta songul hanıma gıdıcem ve bu durumu anlatıcam bız arkdaşımızın yorumunu gördüm girmemizle çıkmamız bir oluyor ultrasonda bakıp iyi diyip gönderıyor dıye evet bızdede boyle oluyor bız soru soruyoruz sormadan hıcbırsey sölemıyor herseyı ınternetten arastırıyorum hamıle arkadaslarımın anlatımlarıyla ogrenıyorum bende mı bır garıplık var memnun kalan arkdaşlara soruyorum sıze karşı olan tavır ve ılgılerı nasıl ben doguma gece vaktı gıtsem demekkı uzman doktor yok kım mudahale edıcek pratısyen hekımler mı madem öle uludağ üniversitesine gideyim ordada öğrenciler müdahale ediyor.... boşuna para vrmemiş oluruz...
öneriniz varmıdır başka bir doktor arayışı içine girebilirim.
muayene ve test ucretleır dogum ucretlerı konusunda yazan arkadaşlar olmus 2li testın ucretı ve muayene ztn yazılmıs cevap olarak uclu tarama testınede 78 tl gıbı bır ucret verdık dogum ıle ılgılıde normal dogum 1170 tl zorunlu doktor talebıyle sezeryan 1060 tl dediler muhasebebde gırış katta solda ıkıncı kapı
Ayni hastanede Nazmiye hanim var cok iyi bir doktor herseyi kendi anlatiyor sormadan guleryuzlu dogumu da o yaptirdi hersey cok iiydi bence doktoru degiatir
Sezeryan oldum ben. Gece hastaneye gitmedim hic bu yuzden doktorun tutumunu bilemicem ama normalde tlfla ulasip soru sorabiliyordum
Ben Songül hanımda doğum yaptım. Ve sorunlu gebeliğim vardı . Hiç gitmediysem 10 kere gece acilden gitmişimdir 10 undada irtibatlı oldu benimle . Hastane zaten direk sıkıntı varsa kendisini yönlendiriyor . Bağrındı lar demeniz bana çok şaşkınlık veriyor doğum dahil 3 yıldır yaklaşık o hastaneyi kullanıyorum bir kere bile asık surat görmedim . Öyle direk iğne filan vurulacağını sanmıyorum zaten gece acil geceliğe acilde bakmıyorlar kadın doğum katına gönderiyorlar orada ebeler kontrol edip sıkıntı varsa Dr geliyor.Çok teşekkür ederim normal doğum mu yaptınız ben cok tedirgin oldum bu sıkıntıyı yasayınca gecede ulaşmak mümkün olmayınca siz ulaşabiliyormuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?