- 19 Mart 2021
- 61
- 50
- 18
- 32
- Konu Sahibi tosbikellaaaaa
Merhaba arkadaşlar 1 başarısız tüp bebek deneyimim sonucu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum bursa acıbadem şahin zateroğlunda tedaviye başlamayı planlıyorum görüşlerinizi paylaşırmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebekde nasıl dis gebelik oluyor ki sonuçta doktor yerleştirmiyor mu embriyoyucanım doktorum çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan bnde başka klinikte 3 başarısız denemem oldu.sahin beyde ilk transferim olumlu oldu fakat dış gebelik oldu laparoskopi oldum acibademde.bugun 2 transferimi oldum bakalım bekliyrz
bn daha önce laparoskopi olmuştum ama diğer doktorum tüpümüm tamamını alamamıştı.bebekte tam o kısma tutunmuş.sahin bey bu ameliyatta aldı.zaten ilk görüşmeye gittiğimde tutmazsa yada bi sıkıntı olursa tekrar ameliyat düşünebiliriz demişti dediği gibi olduTüp bebekde nasıl dis gebelik oluyor ki sonuçta doktor yerleştirmiyor mu embriyoyu
Sansizlik.. Ama benim bildiğim tüp bebekde cok düşük bi ihtimal dis gebelikbn daha önce laparoskopi olmuştum ama diğer doktorum tüpümüm tamamını alamamıştı.bebekte tam o kısma tutunmuş.sahin bey bu ameliyatta aldı.zaten ilk görüşmeye gittiğimde tutmazsa yada bi sıkıntı olursa tekrar ameliyat düşünebiliriz demişti dediği gibi oldu
Genetik tarama kromozon ve kan pıhtılaşma için olan testler mi aceba.Merhaba,
Ben de Şahin Beyle tüp bebeğe başlayacağım. Ön görüşmemiz güzel geçti. Sadece çok yoğun. Hastalarına çok vakit ayırdığı için galiba. Ne sorarsak ayrıntılı cevapladı. Bizden genetik tarama istedi. Sonrasında tüp bebek için ayrıntıları konuşacağız. Acıbadem de genetik tarama yaptıran var mı?
Genetik tarama kromozon ve kan pıhtılaşma için olan testler mi acaba
Bizim genetik rahatsızlığımız olduğu için gen haritası dedi sadece. Tüp bebekte gen ayıklaması yapmamız gerekiyormuş.Genetik tarama kromozon ve kan pıhtılaşma için olan testler mi aceba.
Yani embriyoya mı yapılacak gen taraması.Bizim genetik rahatsızlığımız olduğu için gen haritası dedi sadece. Tüp bebekte gen ayıklaması yapmamız gerekiyormuş.
Hayır. Embriyo öncesi bize yapılacak. Hastalıklı geni bulmak için Tüp bebeğe başladığımızda embriyo için ayrıca yapılacak.Yani embriyoya mı yapılacak gen taraması.
Peki genetik tarama vs ücreti nedir. Embriyoya yapılan tarama yanİ.Hayır. Embriyo öncesi bize yapılacak. Hastalıklı geni bulmak için Tüp bebeğe başladığımızda embriyo için ayrıca yapılacak.
Gebelik öncesi mutasyonlu genin belirlenmesi sonrasında embriyonun taranması 1750 dolar.Peki genetik tarama vs ücreti nedir. Embriyoya yapılan tarama yanİ.
Merhaba sonucunuz ne olduBende Şahin Hocanın hastasıyım Ekim'de başladık tedaviye 2 ay dinlenme yaptık 11 Ocakta ilk transferimi oldum insallah hayırlısıyla. Sorunuz varsa her türlü yardimci olmak isterim şahin hoca da çok ılımlı ve olumlu bir doktor![]()