• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa şahin zateroğlu hastaları

tosbikellaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
61
50
18
32
Merhaba arkadaşlar 1 başarısız tüp bebek deneyimim sonucu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum bursa acıbadem şahin zateroğlunda tedaviye başlamayı planlıyorum görüşlerinizi paylaşırmısınız?

canım doktorum çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan bnde başka klinikte 3 başarısız denemem oldu.sahin beyde ilk transferim olumlu oldu fakat dış gebelik oldu laparoskopi oldum acibademde.bugun 2 transferimi oldum bakalım bekliyrz

canım doktorum çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan bnde başka klinikte 3 başarısız denemem oldu.sahin beyde ilk transferim olumlu oldu fakat dış gebelik oldu laparoskopi oldum acibademde.bugun 2 transferimi oldum bakalım bekliyrz
Tüp bebekde nasıl dis gebelik oluyor ki sonuçta doktor yerleştirmiyor mu embriyoyu

Tüp bebekde nasıl dis gebelik oluyor ki sonuçta doktor yerleştirmiyor mu embriyoyu
bn daha önce laparoskopi olmuştum ama diğer doktorum tüpümüm tamamını alamamıştı.bebekte tam o kısma tutunmuş.sahin bey bu ameliyatta aldı.zaten ilk görüşmeye gittiğimde tutmazsa yada bi sıkıntı olursa tekrar ameliyat düşünebiliriz demişti dediği gibi oldu

bn daha önce laparoskopi olmuştum ama diğer doktorum tüpümüm tamamını alamamıştı.bebekte tam o kısma tutunmuş.sahin bey bu ameliyatta aldı.zaten ilk görüşmeye gittiğimde tutmazsa yada bi sıkıntı olursa tekrar ameliyat düşünebiliriz demişti dediği gibi oldu
Sansizlik.. Ama benim bildiğim tüp bebekde cok düşük bi ihtimal dis gebelik

Merhaba,
Ben de Şahin Beyle tüp bebeğe başlayacağım. Ön görüşmemiz güzel geçti. Sadece çok yoğun. Hastalarına çok vakit ayırdığı için galiba. Ne sorarsak ayrıntılı cevapladı. Bizden genetik tarama istedi. Sonrasında tüp bebek için ayrıntıları konuşacağız. Acıbadem de genetik tarama yaptıran var mı?

Merhaba,
Ben de Şahin Beyle tüp bebeğe başlayacağım. Ön görüşmemiz güzel geçti. Sadece çok yoğun. Hastalarına çok vakit ayırdığı için galiba. Ne sorarsak ayrıntılı cevapladı. Bizden genetik tarama istedi. Sonrasında tüp bebek için ayrıntıları konuşacağız. Acıbadem de genetik tarama yaptıran var mı?
Genetik tarama kromozon ve kan pıhtılaşma için olan testler mi aceba.

Acıbademde pgt yaptıran var mı? Kafam o kadar karıştı ki anlatamam. Pgt setup ve pgt farklı şeyler mi?

Bende Şahin Hocanın hastasıyım Ekim'de başladık tedaviye 2 ay dinlenme yaptık 11 Ocakta ilk transferimi oldum insallah hayırlısıyla. Sorunuz varsa her türlü yardimci olmak isterim şahin hoca da çok ılımlı ve olumlu bir doktor 😊

Back
X