BURSA ŞEHİR HASTANESİ AŞILAMA

Ergulnazfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
Hanımlar herkese selamün aleyküm Bursa şehir hastanesi tüp Bebek bölümünde aşılama yaptıran yada yaptıracak olan varmı ?

Ben 2 aşılama yaptırdım tüp bebek aşamasındayım şuanda

Aa neden. Sizde ne sorun var
İlk Uludağ üniversitesinde yaptırdım aşılama olacaktı işlemler iptal oldu yumurta çokluğu diye olmuyormuş sonra tüp Bebek dediler bidaha oraya gitmedim şimdi şehir Hastanesi'ne geldim işte nasip inşaallah rabbim bize yardım eylesin 🤲🏻🤲🏻

Arkadaşlar toksoplazma ile ilgili bilgisi olan varmı şuan da vücudumda varmı bilmiyorum daha önce vardı geçirdim testler böyle bilginiz varmı acaba yardımcı olursaniz çok sevinirim
IMG_20260511_184109.webp

Merhaba. Ben Bursa’ya yeni taşınıcam. Gaziantep’te aşılamaya kadar gelen sürecim oldu ama aşılama yaptırmadım. Bursa şehir hastanesinden ilk randevumu alırken kadın doğum infertilite ye mi almam gerekir yoksa direkt tüp bebeğe alınca bakıyorlar mı ? Süreci nasıl başlatıyoruz bilginiz var mı ?

Merhaba. Ben Bursa’ya yeni taşınıcam. Gaziantep’te aşılamaya kadar gelen sürecim oldu ama aşılama yaptırmadım. Bursa şehir hastanesinden ilk randevumu alırken kadın doğum infertilite ye mi almam gerekir yoksa direkt tüp bebeğe alınca bakıyorlar mı ? Süreci nasıl başlatıyoruz bilginiz var mı ?
İkisi de tek birim ayrı değil

Back
X