- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Ergulnazfe
Hanımlar herkese selamün aleyküm Bursa şehir hastanesi tüp Bebek bölümünde aşılama yaptıran yada yaptıracak olan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdımHanımlar herkese selamün aleyküm Bursa şehir hastanesi tüp Bebek bölümünde aşılama yaptıran yada yaptıracak olan varmı ?
Doktorunuz kim acabaAleykümselam Ben tüp bebek yaptırıcam temmuzda
Doktorunuz kim acaba kaçıncı günü aşılamanınBen yaptırdım
Ozlem hanım sizin siz ne yaptırıcaksınızDoktorunuz kim acaba
Benimde Özlem hanım aşılama Allah izin verirse daha önce başka hastanede 2 tane aşılama iptal olduOzlem hanım sizin siz ne yaptırıcaksınız
Aa neden. Sizde ne sorun varBenimde Özlem hanım aşılama Allah izin verirse daha önce başka hastanede 2 tane aşılama iptal oldu
İlk Uludağ üniversitesinde yaptırdım aşılama olacaktı işlemler iptal oldu yumurta çokluğu diye olmuyormuş sonra tüp Bebek dediler bidaha oraya gitmedim şimdi şehir Hastanesi'ne geldim işte nasip inşaallah rabbim bize yardım eylesinAa neden. Sizde ne sorun var
Aşılama sonrası belirtiniz varmiydi hiç ağrı sızı yada aşılama esnasında ağrı vsBen 2 aşılama yaptırdım tüp bebek aşamasındayım şuanda
Aşılama sonrası kasık ağrısı oluyorduAşılama sonrası belirtiniz varmiydi hiç ağrı sızı yada aşılama esnasında ağrı vs
Merhaba. Ben Bursa’ya yeni taşınıcam. Gaziantep’te aşılamaya kadar gelen sürecim oldu ama aşılama yaptırmadım. Bursa şehir hastanesinden ilk randevumu alırken kadın doğum infertilite ye mi almam gerekir yoksa direkt tüp bebeğe alınca bakıyorlar mı ? Süreci nasıl başlatıyoruz bilginiz var mı ?Ben yaptırdım
İkisi de tek birim ayrı değilMerhaba. Ben Bursa’ya yeni taşınıcam. Gaziantep’te aşılamaya kadar gelen sürecim oldu ama aşılama yaptırmadım. Bursa şehir hastanesinden ilk randevumu alırken kadın doğum infertilite ye mi almam gerekir yoksa direkt tüp bebeğe alınca bakıyorlar mı ? Süreci nasıl başlatıyoruz bilginiz var mı ?
Merhaba, tüp bebeğe başladınız mı? Süreciniz ne durumda acaba?Aleykümselam Ben tüp bebek yaptırıcam temmuzda