Bursa Şehir Hastanesi tüp bebek

ElmaaSsekerii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
13
0
1
24
Bursa şehir hastanesinde tüp bebek deneyeceğiz fakat Bu konuda bir bilgim yok Bursa şehir Hastanesi'nde tüp bebek yaptıran varsa bilgi verebilir mi ya da Bursa'da herhangi bir tüp bebek merkezinde memnun kaldığınız bir doktor varsa süreçten biraz bahsedip ve doktorun ismini söyleyebilir misiniz

Merhaba kolay bir süreç geçirmenizi diliyorum ..Ben Bursada tüp bebek merkezinde çalışıyorum Jinemed tüp bebek merkezi dönüşlerimiz başarılı isterseniz yardımcı olabilirim

İlk görüşmeler ve muayene ücretsiz oluyor sizin durumunuza göre muayeneden sonra hangi tedaviyle ilerleneceğine karar veriliyor belki tüp bebeğe gerek bile kalmayabilir bu muayenede belli oluyor

Şu an ben de jinemed'e gidiyorum murat bey'e kendisinden memnunum. Tüp bebek öncesi bazı tedavileri deniyoruz henüz başındayım ama merkezdeki herkes oldukça ilgili ve güleryüzlü burdan sizlere de teşekkür ediyorum :)

Süreçten bahseder misiniz biraz
Benim kistlerim vardı sağ, sol o yüzden 2 ay bitene kadar doğum kontrol hapı kullandım. Bu süreçte doktorum Hsg istedi çektirdim sol tüpüm tıkalı idi ama onu da çekim sırasında ilaç ile açtı. Şu an yumurta takibi yapıyor iğne verdi karından yapılan yumurtalarımı büyütmek için. İğneler bitince kontrole gideceğiz ve sanıyorum çatlatma iğnesi yapıp ilişki gününü diyecek. Bu arada kontrole ilk gittiğimizde eşim de sperm testi yaptırdı o konuda bir sıkıntı çıkmadı şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…