- 4 Nisan 2025
- 16
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi ElmaaSsekerii
-
Fiyatları nasılMerhaba kolay bir süreç geçirmenizi diliyorum ..Ben Bursada tüp bebek merkezinde çalışıyorum Jinemed tüp bebek merkezi dönüşlerimiz başarılı isterseniz yardımcı olabilirim
35 yaş altı amh düşüklüğü için gelen hastalarda başarı oranınız nedirElinizde yapılmış tahlil var mı
Süreçten bahseder misiniz birazŞu an ben de jinemed'e gidiyorum murat bey'e kendisinden memnunum. Tüp bebek öncesi bazı tedavileri deniyoruz henüz başındayım ama merkezdeki herkes oldukça ilgili ve güleryüzlü burdan sizlere de teşekkür ediyorum :)
Benim kistlerim vardı sağ, sol o yüzden 2 ay bitene kadar doğum kontrol hapı kullandım. Bu süreçte doktorum Hsg istedi çektirdim sol tüpüm tıkalı idi ama onu da çekim sırasında ilaç ile açtı. Şu an yumurta takibi yapıyor iğne verdi karından yapılan yumurtalarımı büyütmek için. İğneler bitince kontrole gideceğiz ve sanıyorum çatlatma iğnesi yapıp ilişki gününü diyecek. Bu arada kontrole ilk gittiğimizde eşim de sperm testi yaptırdı o konuda bir sıkıntı çıkmadı şükür.Süreçten bahseder misiniz biraz
İnşallah olur fiyat peki ne kadar tutuyor toplamBenim kistlerim vardı sağ, sol o yüzden 2 ay bitene kadar doğum kontrol hapı kullandım. Bu süreçte doktorum Hsg istedi çektirdim sol tüpüm tıkalı idi ama onu da çekim sırasında ilaç ile açtı. Şu an yumurta takibi yapıyor iğne verdi karından yapılan yumurtalarımı büyütmek için. İğneler bitince kontrole gideceğiz ve sanıyorum çatlatma iğnesi yapıp ilişki gününü diyecek. Bu arada kontrole ilk gittiğimizde eşim de sperm testi yaptırdı o konuda bir sıkıntı çıkmadı şükür.
Yumurta takibi 10k idi, sperm testi yanlış olmasın 3k küsür, hsg kartla 20k nakit 17k burtomda oldu doktorum geldi kendisi işlemi yaptı. Yumurta büyütme ilaçları 4k (eczacı arkadaşıma sordum gayet makul fiyatları hiçbir depoda yok nerdeyse ilaçlar zaten dedi). İnşallah yardımcı olmuşumdurİnşallah olur fiyat peki ne kadar tutuyor toplam
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hayırlı haberler alırsınız inşallahYumurta takibi 10k idi, sperm testi yanlış olmasın 3k küsür, hsg kartla 20k nakit 17k burtomda oldu doktorum geldi kendisi işlemi yaptı. Yumurta büyütme ilaçları 4k (eczacı arkadaşıma sordum gayet makul fiyatları hiçbir depoda yok nerdeyse ilaçlar zaten dedi). İnşallah yardımcı olmuşumdur
İyi günler dilerim hangi tüp Bebek merkezinde çalışıyorsunuzMerhaba kolay bir süreç geçirmenizi diliyorum ..Ben Bursada tüp bebek merkezinde çalışıyorum Jinemed tüp bebek merkezi dönüşlerimiz başarılı isterseniz yardımcı olabilirim
Canım kistlerin kaç cm ve ne kisti idi geçti mi ?Benim kistlerim vardı sağ, sol o yüzden 2 ay bitene kadar doğum kontrol hapı kullandım. Bu süreçte doktorum Hsg istedi çektirdim sol tüpüm tıkalı idi ama onu da çekim sırasında ilaç ile açtı. Şu an yumurta takibi yapıyor iğne verdi karından yapılan yumurtalarımı büyütmek için. İğneler bitince kontrole gideceğiz ve sanıyorum çatlatma iğnesi yapıp ilişki gününü diyecek. Bu arada kontrole ilk gittiğimizde eşim de sperm testi yaptırdı o konuda bir sıkıntı çıkmadı şükür.
5.5 ve 3cm idi. 2 ay doğum kontrol hapı sonrası geçti. Bir isim belirtmedi ama fonksiyonel kist idi muhtemelenCanım kistlerin kaç cm ve ne kisti idi geçti mi ?
Hangi doktor önerdi doğum kontrol hapını birde tüp bebeğe başladın mı5.5 ve 3cm idi. 2 ay doğum kontrol hapı sonrası geçti. Bir isim belirtmedi ama fonksiyonel kist idi muhtemelen
Murat erdemir önerdi. Yok başlamadım henüzHangi doktor önerdi doğum kontrol hapını birde tüp bebeğe başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?