bursa şevket yılmaz yada zübeyde hanımda doktor tavsiyesi lütfenn yardımmm

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
kızlar 6 hafta sonra doğum yapcam. il ışındayım bu hastanelerden birinde doğum yapmak istiyorum lütfen doktorlar hakkında bilginiz varsa bi yardımcı olun kendim araştırdım ama net bişey bulamadım önereceiniz doktor va mııııı

kızlar lütfen yardımcı olun önümüzdeki hafta içi randevu almam lazımmm

canım tamam da 36. haftadan sonra seni doktor kabul eder mi ? şu an hangi doktora gidiyorsun ?

canım kabul eder mi ne demekki şu an güneydoğudayım çalışıyorum izne ayrlıp annemin yanına gitcem.. doktorun hasta kabul etmeme gibi bi lüksü olduğunu hiç duymadım ben doğururken sokakta bırakacak değillerdir heralde

canım kabul eder mi ne demekki şu an güneydoğudayım çalışıyorum izne ayrlıp annemin yanına gitcem.. doktorun hasta kabul etmeme gibi bi lüksü olduğunu hiç duymadım ben doğururken sokakta bırakacak değillerdir heralde

özel hastanelerde kabul etmediklerini biliyorum. ama devlet hastanelerine bişey diyemicem. zübeyde ve şevket yılmazdaki doktorları bilmiyorum ama çekirge devlet hastanesinde Nuray NEREZ diye bi doktoru duymuştum.

özel hastanelerde kabul etmediklerini biliyorum. ama devlet hastanelerine bişey diyemicem. zübeyde ve şevket yılmazdaki doktorları bilmiyorum ama çekirge devlet hastanesinde Nuray NEREZ diye bi doktoru duymuştum.

teşekkür ederim cnm ben o ikisini düşünüyorum doğumda daha iyiler sanki bi sürü doktorları var.. saol cevabın için

teşekkür ederim cnm ben o ikisini düşünüyorum doğumda daha iyiler sanki bi sürü doktorları var.. saol cevabın için
canım şevket yılmaz veya zübeyde hanımda doktor araştırırken yazını gördüm bende bu iki hastaneyi düşünüyorum sen doğumunu yapmış olmalısın hangi doktoru buldun ve önerirsin acaba?

Back
X