Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fanitacım merhaba nasıl gidiyor tedavin başlamış olmalısın artık tahminimce allah yardımcın olsun canım
diğer arkadaşların dikkatine merhaba canlarım herkes her hastaneden yada drdan memnun kalmaya biliyor ama bu demek değilki herkeste aynı olsun bende serbülent beyin hastasıydım bana her konuda okadar yardımcı olduki ondan allah razı olsun ilk denememde hamile kaldım ve sorunum tek değildi pko hormon bozukluğu zehirli guatr kist miyom ne akla gelirse vardı ve çok dikkatli ilgilendi benimle ve sonuç mükemmel şuan 32 haftalık ikizlerime hamileyim allaha bin şükür şimdilik herşey yolunda başkalarının memnun olupta benim hiç memnun kalmadığım dr lar yada hastanelerde oldu bence görüşmeden ön yargılı davranmayın tanıdığım bi kaç hastasıylada görüştüm çoğunun ikizi var şuanda ve orada bi ablacım vardı yumurta hiç üretmiyordu yaşından dolayı hiç bir umudu olmayan bu ablam bile yumurta üretmeye başladı allahın size bu şansı nerede verdiğini bilemeyiz ben hep tedaviye başlamadan dua ettim allahım bana sonuç alabileceğim iyi bi yere yönlendir yanlış insanların eline bırakma diye ve hiç aklımızda bilgimizde yokken 4 sene sonunda soranusla tanıştım iyikide tanışmışım normal tedavilerdense herşeyin ne kadar farklı ve detay gerektirdiğini orda çok iyi öğrendim serbülent bey soğuk ve mesafeli gibi dursada işinin ustası bence çeneyle değil uzmanlığıyla konuşuyor
yeni başladim çok konusmayi seven bir tip değil ama babacan birisi ve bilgiside cok fazla bekleyip gorucez umarım allahim iyilerle karsilaştirir herkesi herkese mutlu olmayi nasip eyler