- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 39
- Konu Sahibi dreamrosem
arkadaslar birdahaki ay tup bebek yaptırıcam suat beye sızde yaptırdıysanız yada yaptıracaksanız lutfen bu surecı bırlıkte paylasalımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben de tup bebek tesavisine başladım şuan 6 .gundeyiz iğne tedavisi oluyorum perşembe yine gidicez bakalım çok merak ediyorum ilk denemem suat beyden şuanlık memnunuz reyhan hanım da aynı şekilde yardımcı oluyorlar her konudaARKADASLAR LUTFEN YARDIMCI OLUN KIMSE YOKMU SUAT BEYIN HASTASI OLAN...
Cnm slm nasıl gectı tedaviSelam kızlar. Benim doktorum Cenk beydi ben jimer ve Cenk beyden çok memnundum. Derken isteyip olmayınca Cenk bey bizi Suat beye yönlendirdi şubat ayında. Hepinizin başından geçmiştir çevremdeki herkes arayıp bana her gün ayrı bir doktor ismi veriyordu. Ben ve eşimse hiç tereddüt etmedik acabamı bile demediğim gibi başka bir merkez bile aramasına girmedik. Malum adım başı tüp bebek merkezi. Neden gitmediğime gelince Suat bey bize güven verdi,samimi,her sorunuzu anlayabileceğiniz tıp dilinden değil halk dilinden yanıtlıyor,işini iyi şekilde yapmaya çalışıyor,bir ay geç olsun ama sağlam olsun diyor,garantici,moral veriyor,destek oluyor,ve size para gözüyle bakmıyor,ve ben doktorumu görünce rahatlıyorum çünkü size o enerjiyi fazlasıyla güleryüzüyle veriyor. Bence böyle bir yola giriyorsanız mutlaka Suat beyle görüşün derim. Ben bugün iğneleri aldım,salı günü ilk kontrol ay sonunda transfer.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, Allah bizlerinde yüzünü güldürsün sağlıklı ve hayırlı evlatlar vererek tabiki. Umarım azda olsa iyi ifade edenilmişimdir
Canım bizde hiç korunmadık ama bizde eşimde problem. Transferim yapıldı sonuç bekliyorum. Ben memnunum Suat beyden,arkadaşça yaklaşımı ilgisi kafamda hiç bir soru işareti bırakmadı benim. Ama gerçekten memnuniyet kriteri herkese göre değişiyor göreceli..Slm kızlar 4 seneye girip hıc korunmada hamile kalamayan bır uyeyım aralık ayından berı suat hazer gıdıyorum adet duzensizligimim var bı turlu duzen sokamadık en son gıttıgımde adetım sokulmemşstı yasmin verdı bır ay kullan dedı adetın 2.gunu gel muayneye etcem dedı bu durumda olan varsa hıc ıyı degılım yardım edin lutfen
Cnm ıns olur bende cok memnunum ama tup bebek agrı lı mı ve kaca yaptırıyosunCanım bizde hiç korunmadık ama bizde eşimde problem. Transferim yapıldı sonuç bekliyorum. Ben memnunum Suat beyden,arkadaşça yaklaşımı ilgisi kafamda hiç bir soru işareti bırakmadı benim. Ama gerçekten memnuniyet kriteri herkese göre değişiyor göreceli..
Bence ağrılımı değil. Ama ben ağrı eşiği çok yüksek ve gayretli bir insanım. bence en zor kısmı yumurta toplamadır ondada bir iki saat sonra kalmıyor birşeyin. Canım ilaçlar iğneler,transfer,yumurta toplama sanırım 6.500 falan gibiCnm ıns olur bende cok memnunum ama tup bebek agrı lı mı ve kaca yaptırıyosun
Anladım canım ıyımıs yumurtaları nsl topluyor anestezi varmıBence ağrılımı değil. Ama ben ağrı eşiği çok yüksek ve gayretli bir insanım. bence en zor kısmı yumurta toplamadır ondada bir iki saat sonra kalmıyor birşeyin. Canım ilaçlar iğneler,transfer,yumurta toplama sanırım 6.500 falan gibi
Tabiki. Anestezi yapıyorlar,ama yarım saatlik bir anestezi Zaten çok kısa sürüyor operasyon, odaya cıkardıktan sonra 1 saat kadarda dinlendirip eve yolluyorAnladım canım ıyımıs yumurtaları nsl topluyor anestezi varmı
Anladım canım ins olur senın rabbım nasip eder ins sigorta mı kar sılıyom ilaclar sigortalımısınTabiki. Anestezi yapıyorlar,ama yarım saatlik bir anestezi Zaten çok kısa sürüyor operasyon, odaya cıkardıktan sonra 1 saat kadarda dinlendirip eve yolluyor
Ben sigortalıyım ama maalesef iğneleri falan karşılamadı. Sigorta karşılasın istiyorsan fakülteye başvur ama oda çok uzun zamanlardan bahsediyorlarAnladım canım ins olur senın rabbım nasip eder ins sigorta mı kar sılıyom ilaclar sigortalımısın
Yok ya sigorta yok sigortaya gireyim devleti bekleyemmBen sigortalıyım ama maalesef iğneleri falan karşılamadı. Sigorta karşılasın istiyorsan fakülteye başvur ama oda çok uzun zamanlardan bahsediyorlar
Yok ya sigorta yok sigortaya gireyim devleti bekleyemm
Aynn ucreti 10 bin 15 bin Duydum da tup ondan sordum cok ıyı fıyatıZaten özelde sigorta pek bişey karşılamıyor sadece yumurta toplamadan sonra verdikleri ilaçları karşıladı okdr. Bizde sorduk doktora fakülteden rapor alabiliyormuşsun ama bugün arasan en erken 1 sene sonrasına randevu alırsın demişti. Şala gibi gerçekten
Slm Sorun neydi canmpekiarkadaslar suat beyın hastasıyım bende ılaçlarım 3000 tl fln tuttu sigortam fln yoktu(ozel sigorta) sgk hıçbırseyı karsılamıyor
Bebek varmı ılk denemenmıydıarkadaslar suat beyın hastasıyım bende ılaçlarım 3000 tl fln tuttu sigortam fln yoktu(ozel sigorta) sgk hıçbırseyı karsılamıyor