Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa tavsiye edebileceginiz kadin dogum doktoru ?
Arkadaslar bursada tavsiye edebileceginiz kadin dogum doktoru var mi ben daha onceden acibademe gidiyordum malsef doktor asiri ilgisiz Bu yuzden birakmayi planiyoruz tavsiye edebileceginiz iyi bi doktor var mi
Arkadaslar bursada tavsiye edebileceginiz kadin dogum doktoru var mi ben daha onceden acibademe gidiyordum malsef doktor asiri ilgisiz Bu yuzden birakmayi planiyoruz tavsiye edebileceginiz iyi bi doktor var mi
Jimer'de Cenk Aşkalli'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok titiz çalışan, insan ilişkilerinde başarılı, mesleki yeterlilik konusunda kafalarda soru bırakmayan bir doktor. Güleryüzlü ve güven verici. Senin sorularını önceden tahmin etmişçesine daha sen sormadan açıklamaya başlar. Hastaneden de çok memnunuz.