Bursa tüp bebek için doktor önerisi

Evet ama şöyle bir durum var Osman hocada bize kaliteleri kötü bunları kullanmayalım yeni tedavi yapalım diye birşey demedi bile. Onların gözünde nasıl olsa biri tutar çok yumurtası var diye gözüktüm onlar için 30bin her transfer sadece ama benim için hem maddi hem manevi yıkım oldu bu transferler o yüzden ikisinde de memnun değilim.

Hangi aşamadasınız şuan?
Ben pazartesi günü kan verdim pozitif gördüm çok şükür, yarın sabah tekrar kan vereceğim yükselmeyi görmek için
Osman hocayla 3.transferimiz, yumurta ve embriyo kalitesini yükseltmek için çok çabaladı farklı tedaviler denedi. İlk denemede 3.güne zor çıkmışken bu sefer 5.gün 3ba embriyo elde ettik

Çok şükür, sağlıkla devam etsin gebeliğiniz sizin adınıza çok sevindim.
Ben de haftaya başlayacağım nasip olursa. pozitifi görmek bana da nasip olsun inşallah.
Bana da tüp ameliyatı olmamı söyledi ve 3 ay da Dhea kullanmamı söyledi.
Dondurulmuş mu oldu transferiniz ?

Çok teşekkür ederim inşallah siz de güzel pozitif sonuçlar görürsünüz en kısa zamanda
Yok benim taze transferdi. Her denemede sadece tek embriyo çıkıyor benim zaten dondurmaya kalmıyor bile
Bana da ilk gittiğimde dhea ölçmüştü değerin zaten yüksek kullanmana gerek yok demişti sadece koenzim q10 vermişti yumurta kalitesi için. Bir de Y şeklinde rahim vardı histereskopi yaptı onu düzeltmek için

Olsun sonuç güzel oldu bak insallah artar değerin güzelce. Bana da yaş genc diye koenzim vermedi 31 yaşındayım. Bakalım bu tedavide neler bekliyor beni ben hocanın dediklerini yaptım sıra onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…