Bursa tüp bebek için doktor önerisi

mariapuderli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
5
1
1
32
Merhaba arkadaşlar tüplerimdeki sıkıntıdan dolayı doktorum doğal ya da aşılamayla olması çok mümkün değil tüp bebek sürecine başlayın dedi. Bursada tüp bebek yaptırmış ya da hala süreç içerisinde olanların memnun kaldığı doktor önerilerini alabilir miyim?

Henüz başlamadık ama Önümüzdeki adetle başlayacağız inşallah. Doğu’dan geleceğiz biz. Osman hocada karar kıldık

Osman hoca adetle mi başlıyor tüp bebeğe öncesinde bi işlem yapıyor mu acaba
Haziranda gittim yanına ama başlamadık. Daha öncesinden farklı yerde negatiflerim var Osman hoca tüplerimde sıkıntı olduğunu söyledi ben de bağlattırdım. Dhea kullanıyorum şuan. Doğum kontrol hapı başlattı Ağustos adetiyle başlayacak bir problem yoksa

Ne zaman gittiniz? Ne kadar derse de başlayacağız mecbur, tüp bebekten başka şansım yok. Zaten sürekli git gel uçak kalma derken artık ücreti kafama takmıyorum. Yeterki sonuca ulaşayım
Ben gittiğimde 130 demişti bana. Daha başlamadım. Artırmıştır belki

Acıbadem şahin zeteroglu şuan tedavi aşamasındayım çok ilgili ve bilgili bir doktor gidip görüşmeni tavsiye ederim

Şahin hoca ve bahçeci arasındayım şu an. Acıbademde ücret nedir?
Açıkçası Bursa bahçeci hakkında iyi şeyler duymadım o yüzden gidip görüşmedim bile Şahin hocayı bulunduğum ilçedeki bı doktor önermişti bende araştırdığımda başarıli buldum kendisini guleryuzlu babacan bir yaklaşımi var istediğimi çok rahatlikla sorabilirmiyim saolsun anlamadigim noktalati örneklendirme olarak anltti hep fiyat olarak ilaçlar dahil 200 bin bulucak gibi

Acıbadem Şahin beyde 2 negatif sonuç sonrasında embriyolarimizi Osman beye (pembe maviye) taşıdık onda da 2 negatif sonuç aldık.. Sonradan öğrendik ki embriyo kalitelerimiz çok kötüymüş ve bize asla söylenmedi atış tahtası gibi elbet biri tutar diye boşa tedavi transfer maddi manevi kayıp sağladılar.. İkiside evet dr olarak ilgilendiler o an ama hakkımi helal etmiyorum boşa harcadilar zamanımızı.. İstanbul Brüksel tüp bebekte tekrar sıfır tedaviye başladık ve hem teknolojik hemde tedavi ilgi bilgi acisindan o kadar farklıydı ki çok şaşırdık Elhamdülillah pozitifi gorduk..

Back
X