Tüp Bebek Merkezleri Bursa tüp bebek merkezi TAVSİYE!!!

adessa

şekerin annesiii
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
108
0
96
Bursa
Arkadaşlar lütfen bana fikir ve tavsiyelerde bulunabilir misiniz? bu konuda acil yardıma ihtiyacım var :( çünkü çok fazla deneme şansım yok işinin ehli bir merkez ve dr bulam şart...ayrıca çok korkuyorum :(

sizlere kısaca sorunumdan da bahsedeyim...4 yıllık evliyim ve hiç korunmadıüımız halde bebeğimz olmadı..önce ben muayane oldum ama bi sorun çıkmadı sadeece kist olduğunu söyledi doktorumuz o da doğum kontrol hapıyla küçüldü...sonrasında eşim sperm testi verdi malesefki sonuç azosperm çıktı:( ama ultrasonu çeken dr eşime herşey normal gözüküyo azosperm teşhisi ilginç falan demişti..zaten dr da kan ve hormon sonuçları normal ama menide sperm yok demişti..biz şimdi tüp bebkten önce aşılama yöntemini deneyemez miyiz ? etrafınızda azosperm teşhisiyle gidip bebek sahibi olan çiftler var mı ?

Azospermi erkeğin menisinde hiç sperm olmamasıdır tatlım hiç sperm yokken aşılama şansın %0 senin eşinin önce tese denilen bir amelyat olması gerekir.Yani mikroskop ile testislerden sperm aramalılar ancak sperm bulunursa çocuğunuz olur.Hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim...zaten dr tahminimce sperm var ama dışarı atılmıyor bunun sebebini araştırarak uğraşıp zaman kaybetmek yerine hemen tüp bebek yapabilirsiniz dedi..biraz ilgisiz bi cvp bence...belkide sebep çok basit ve geçici bi durumda olabilir

evet canım %20 tıkanıklık nedeni ile de olabiliyor yine bir üroloğa görünmenizi tavsiye ederim

Back
X