• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa tüp bebek merkezi

Doktorunuz.merkezin doktorumuydu?
Ne acıdan memnun kaldınız.tup bebek tedavısı mı gordunuz?Bılgı verırsenız sevınırım.

Merhaba

Ben siteye yeni katıldım.
Bursa tüp bebek merkezi için maalesefki iyi dileklerim yok bunu sizlerle paylaşıp şikayet ve üzüntülerimi paylaşmak isterim.Bence orası güvenecegimiz bir yer değil:oklava::oklava::oklava:

merhaba ;

merkezde hangi dr ye gittiniz ve fiyat ögrenebilirmiyim lütfen bende arastırıyorum da

Merhaba

Ben siteye yeni katıldım.
Bursa tüp bebek merkezi için maalesefki iyi dileklerim yok bunu sizlerle paylaşıp şikayet ve üzüntülerimi paylaşmak isterim.Bence orası güvenecegimiz bir yer değil:oklava::oklava::oklava:

selam merdi,

merak ettim neydi yasadigin kotu tecrube paylasir misin. bende acibadem mi yoksa bursa tup bebek merkezi mi karar veremiyorum.
:uhm:

kızlar gerçekten bende merak ettim bursa tup bebek merkezi ile ilgili yaşadıklarınızı paylaşırmısınız

çünkü ben bu yolda çok yoruldum gerçekten çok ince detayına kadar araştırmak istiyorum

Merhaba nasılsınız? Biz de Bursa Tüp Bebek Merkezi'ne gitmeye karar verdik. 10 gün önce Armağan Bey ile görüşmemiz vardı. Çok memnun kaldık. Bu ay tedaviye başlıyoruz. Bakalım hayırlısı. ınşallah iyi sonuçlanır. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Merhaba nasılsınız? Biz de Bursa Tüp Bebek Merkezi'ne gitmeye karar verdik. 10 gün önce Armağan Bey ile görüşmemiz vardı. Çok memnun kaldık. Bu ay tedaviye başlıyoruz. Bakalım hayırlısı. İnşallah iyi sonuçlanır. Güzel haberlerinizi bekliyorum

slm bende karar verme aşamasındayım.acaba sen neden bursa tüp bebek merkezini tercih ettin öğrenebilirmiyim.inşallah her şeyin hayırlısı olur.bol şanslar

arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz benim normal yolla bebeğim olmayacakmış bursada tüp bebek yaptırabileceğim uygun güvenilir yerler bilmiyorum

bende ilk denememi armağan bey yaptı. bana embriyo kalitesi düşük dediler. 2 ay sonra yine gel dediler.işleri bitene kadar iyiler.sonra ilgilenmek yok. herneyse 2. denemem için istanbul memorial prof dr. semra kahraman a gittik. yumurtaların toplandığı gün benim yumurtamın kalitesiz olduğunu ve tup bebek artık denemememi ilaçların bozdugunu kendın dene sansına dedi.istese söylemeyebili

merhabalar... ben de tüp bebek için araştırma yapıyorum... 2 yer arasında kaldım pembe mavi ve bursa tüp bebek merkezi. karar veremiyorum..buralardan tüp bebek sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi acaba..hangisi daha iyidir..

Back
X