Bursa tüp bebek raporu çıkartanlar yardımcı olurmusunuz

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
Merhaba
Bursa da tüp bebek raporu çıkartan var mı ? Nerede yaptırdınız ve hangi belgeler isteniyor ? Nasıl başvuruyoruz ?
Çıkan tüp bebek raporunu özel kurumlarda kullandığımızda bize ne kadar fiyat avantanjı sağlıyor ?

Konuyu güncellemek adına yazıyorum.

Ayrıca tüp bebek te nereyi önerirsiniz

kızlar elimde hiç açılmamış tüp bebek ilaçlarım var
isteyen olursa yardımcı olabilirim

ben cıkardım canım
tıp fakültesinde
295 25 25 den detayları öğrenebilirsin

prosedür olarak ücretsiz iki aşılama yapıyorlar
hiç hamile kalamamıs olmak sartı var
diğer sartları unuttum

ben cıkardım canım
tıp fakültesinde
295 25 25 den detayları öğrenebilirsin

prosedür olarak ücretsiz iki aşılama yapıyorlar
hiç hamile kalamamıs olmak sartı var
diğer sartları unuttum
Ne gibi avantajı oluyor? Yaşım 38 Bende bilgilenmek istiyorum bir kez ozelde tüp bebek denedim olmadı.

Rapor çıkarıp özelde bir indirim oluyormu? Bilmiyorum bende öğrenmek isterim böyle birşey varsa. Ama yaşım 38 hidrosalpenks yani tüpün birinde sıvı birikmesi nedeniyle tüpleri bağlandı jinemed de 3.gün embriyosu koyularak bir kez tüp bebek denedim tutmadı . Aslinda ilk art tup bebek osman hocaya gittim onun tavirlari soguk ve kati oldugundan devam etmemistim. Ama 5. Gun embriyo transferi yapiyordu. Okuduklarıma göre 5. Gün embriyo koyulması daha iyi sonuçlar veriyormuş. Bende ikinciyi denemek istiyorum. Üniversite veya özel araştırma içindeyim

Rapor çıkarıp özelde bir indirim oluyormu? Bilmiyorum bende öğrenmek isterim böyle birşey varsa. Ama yaşım 38 hidrosalpenks yani tüpün birinde sıvı birikmesi nedeniyle tüpleri bağlandı jinemed de 3.gün embriyosu koyularak bir kez tüp bebek denedim tutmadı . Aslinda ilk art tup bebek osman hocaya gittim onun tavirlari soguk ve kati oldugundan devam etmemistim. Ama 5. Gun embriyo transferi yapiyordu. Okuduklarıma göre 5. Gün embriyo koyulması daha iyi sonuçlar veriyormuş. Bende ikinciyi denemek istiyorum. Üniversite veya özel araştırma içindeyim
üniversiteye sakın gitmeyin
gecen yazım komple orda gectı
ıkı tane olumsuz asılamam var gecen zamanıma acıyorum resmen

sırf prosedür olarak ıkı asılama yapmıslar bana
tüp bebekten once bu sekılde bır kural var

ben orda 6 ay tüp bebek sırası bekledım ıkı olumsuz asılamanın üzerine , sonra tam sıram geldi ben orada yaptırmaktan vazgectim ve jimer hastanesine gittim
jimer e gidince fakültenin ne kadar uyduruk ıs yaptıgından tamamen emin oldum.

bende rahimde polip varmış mesela
polip olunca embriyoyu rahım dısarı atar kabul etmezmiş

iki aşılama onca muayenede bunu neden fakulte fark etmedi?
jimer polip i histeroskopi ile aldı .

bana sende pco var dedi fakülte ancak jimer yok dedi
pcon olsa 20-30 yumurtan olusurdu dedı bende gercekten sadece 6 yumurta olustu.

zaten yasın gereği artık fakülte imkanlarından yararlanamazsın o raporun cıkması ıcın ıkı asılama olman gerekır sonrasında da 6 ay beklemek.

ben de senınle aynı yastayım bu bakımdan biliyorum.
ben raporumu gecen sene cıkarttım ve jimer de 6500 tl tüp bebeği 3500 e yaptırdım.

bu arada osman hocaya ben de gittim ön görüşmeye , hayatımda bu kadar suratsız soğuk bir doktor görmedim
kendimi dısarı nasıl attıgımı bilmem, hiç hoşlanmıyorum kendisinden .
ona giden hastalara da şaşıyorum açıkcası

Elimde kalan tüp bebek ilaçlarım var kutulu hiç açılmamış
ihtiyacı olan varsa özelden yazabilirsiniz

Back
X