- Konu Sahibi oglananasi
-
bende gizem yıldırıma gidiyorum memnunum çok.ve epidural normal doğum var biliyorum.ama fiyatını bilmiyorum.yarın kontrolüm var gittiğimde konuşucaz.öğrenince yazarım size
SEDAS 22 YILDIRIMDAKİ DORUK TIP NASIL Bİ HASTANE BEN ORAYA HİÇ GİTMEDİM VE ŞİMDİ GİZEM HANIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM çekirgeden farkı yoktur herhalde yıldırım dorukta doğum yapan tanıdığım yok sen herhalde uzun zamandır gizem hanıma ve yıldırım doruğa gidiyosun bana biraz hastaneden ve doktordan bahsedermisin gerçi gizem hanımın çok iyi olduğunu duydum ama
arkadaşlar ben çekirge deki doruka gittim. gizem yıldırımın ismi tabela da yazıyordu. anlamadım aynı kişi mi ?
Dr. Gizem Yıldırımdan cumartesi için randevu almak istredim ama doluymuş, ama benimde mutlaka bu cumartesi gitmem gerektiğinden hangi doktor verirseniz olur dedim, Şeyma hanım cumartesi yokmuş, Zeynep Çolakdan randevu verdiler. Forumlarda filan adından hiç bahsedilmemiş, yeni bir doktor olduğundan yoksa gidenler memnunmu değildi? Bu doktor hk. bilgisi olan mutlaka cevap verebilirmi, yoksa ne olursa olsun Gizem hanımdanmı randevu almaya çalışayım?
ben 2 ay önce gizem hanımda doğum yaptım.zeynep hanım iyimi kötümü bilmiyorum hiç yorum yapamam ama hiç hastası yoktu onun.gizem hanımın çok hastası var.ve kesinlikle tavsiye ederim.çok iyi bi doktor.randevu almaya çalış ondan bana kalırsa..
Cevapladığınız için teşekkür ederim. 2 ay önce doğum yapmışsınız, hayırlı olsun:) Doğum normalmi sezerayanmıydı, Doruk Yıldırımda doğumu yapıp yapmama onusunda kararsızım. İlk doğumumu Zübeyde de yaptım, normal doğumdu, tabiki doktorlar değil hemşireler yaptırdı, ama beni en çok psikolojik olarak etkileyen yanıma refakatçi gelememesi, bebeğimle birlikte odaya bırakıp yalnız kalmamdı, normal doğumdu ama dikişlkerim vardı, odadaki kişilerden Allah razı olsun, beni giydirdiler, moralimi düzeltmeye çalıştılar. Ne hasta bakızı ne hemşireler ortalıktaydı, çok şükür gece 11:00De doğum yaptığım için ertesi gün öğlende çıktım. Bu nedenlerden dolayı Zübeydede yapmak istemiyorum, ama hala kararsızım
Bu arada Zeynep Çolak iyimi kötümü tam bir şeye karar veremedim ama güleryüzlü ve konuşkan biri değildi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?